söndag

Chill dag idag då. Matchen gick väll sådära, vi förlorade med 4-0. jag hatar bp, verkligen HAAATAR dom. horor. ääh aa nu ligger ja här i en fotölj och får ont i ryggen  och smsar och chattar. Jag får så mkt sms så jag orkar verkligen inte svara...... gah.
imorgon har jag sovmorgon så ja börjar kl 10. hehe ja trodde att det var förra veckan men nej så jag missade första lektionen. not good. denna vecka ska vi ha idrottsdag och någon annan dag då vi ska umgås med klassen typ :D så egentligen bara tre riktiga skoldagar.

Åh jag längtar verkligen inte tills imorgon, de kommer bli en jobbig dag. Jag slutar 16.50. TIO I FEM!! vafan är de här!
och klockan fem ska jag börja jobba på ica med laget -.- inventering som kommer ta 50 år. det är när man ska räkna alla varor e HELA butiken! fy fucking fan.

VI HÖRS!

hola guapa

hej söta lilla bloggen, gud vad jag har saknat dig. Jag tror faktiskt jag har fått mitt blogg sug tillbaka. Eller asså iaf att bara få skriva av mig lite.
Idag har jag match vid fyra mot bp, fyfan vad ja hatar dom. Efter det ska jag bara ta det lungt hemma och typ göra matte läxan som är tills på tisdag.


åååh

sho bre ja kom precis hem, är skit trött och vill bara sova. känner mig sviken också men de e ba å glömma nu går ja vidare :) NEEXT! hah.


hej

hah aa en comeback blev det väll inte riktigt men ändå. Nu har skolan börjat och jag trivs riktigt bra faktiskt. första dagen hatade jag det sen blev det bara bättre och bättre. Jag älskar tex våran klass.
Idag ska jag öst och melody kolla på HK's match och se om han verkligen är så bra som han säger haha.
vi hörs snart.. ingen aning om det blir idag eller om tre veckor.



WESS GÖR EN COMEBACK

japp ni läste rätt, har precis kommit hem från gotland och har tråkigt så varför inte skriva lite i bloggen. Jag har vart på fotbolls cup med mitt lag och det gick fruktansvärt dåligt haha, vi vann en enda match mot rotebro med 4-1 !  good job.
Längtar tills sankt eriks cupen börjar igen så vi får spela med vårat elit lag. Jaja, nu är det endast tre veckor kvar tills skolan börjar och ja har ångest som fan. Jag vill verkligen inte börja skolan igen, jag gör vad som helst fan. Jag skulle kunna börja jobba nu. VAD SOM HELST! :(
hehehe, hejdå.

RSS 2.0