du skulle bara veta hur mycket du fick mig att gråta


En vecka kvar som 18

Har haft lite feber till och från i helgen och hostar världens jävla aids hosta.....

Vi vann bästa UF-företag i väsby och ska på middag på torsdag och ta emot pris.

Jag grät floder till The Hunger Games. Blev kär i Peeta.

Jag lyssnar på klassisk piano musik för att komma i stämning när jag pluggar, tex Clair De Lune.

Jag handlade upp hela apoteket idag för jag är extremt allergisk mot pollen. Får eksem, hosta, kliar i hals/mun/ögon/knäveck osv, nyser 30 ggr om dagen. Men det gör inget för jag tycker om att nysa.

Jag skulle vilja vara skådespelare.

I found moms stash!!


Ja absolut!


Hej och välkomna

Idag i skolan fick jag värsta chockbeskedet om att jag skulle jobba idag, blev skit stressad och satt och bet på naglarna under hela filmen, som jag btw sett förut. Jävla hitler film asså. Nu kommer irma aldrig sluta göra deras tecken lol. Det var iaf jätte kul att vara barnvakt idag och killarna de var på jätte bra humör så det var ju TOPPEN HÖRRNIIII!! De frågade om jag ville sova kvar de små liven <3

Något roligt hände på fejjan nyss. Har ni supersyn som jag?



Nej det tror jag inte ni gör. Ska göra det lättare för er. Ser ni nu?


Nej det gör ni nog inte. Ska göra det lättare för er... skrolla ner...















fuskis.















Facebookileinen har gått och blivit finneleinen med mobilenen.

21 dagar kvar nu

Ligger och väntar på den svenska serien 30 grader i februari. Tror jag är den enda ungdomen i hela sveadala som följer den serien O.o
Har iaf varit jätte duktig idag, de enda onyttiga jag ätit idag var en liten centerbit och två klunkar cola annars har jag ba ätit macka med keso, skolmaten och tonfisk sallad. H5!!!!


Oh yea.

Blev sugen på salta chips nu...


Favoritbarnet

Hahah gulligt att mamma haft mig som bakgrundsbild i ca 7månader nu. Does she know i have a sister?


!!!!!

Efter 300 misslyckade försök gav jag mig själv en käftsmäll..nu är det sista försöket. Nu är det att ta tjuren vid hornen och börja äta nyttigt! Jag mår dåligt av den kosten jag äter..känner mig ständigt illamående och har ont i magen och huvudet.
Jag åker till Barcelona om 22 dagar, så ska se om det kanske blivit någon liten skillnad tills dess.

Jag spelar fotboll 4 dagar i veckan så träna delen har jag redan, nu är det bara att vända uppochner på min hjärna och tänka om. Ingen skräpmat/godis. Mer än hälften av gångerna jag trycker i mig godis så är jag inte ens sugen. Så fuck allt det där äckliga nu kommer mitt sista försök och nu ska jag gå in helhjärtat i detta!


Senaste matintagen


Oh my gosh all the time


Fick henne iaf att le :$

Satt på bussen hem och smsade mamma och sa åt henne att möta mig, mitt i allting smsar maria och jag misstar henne för min mamma...


Eller?

Jag ser en skylt om en resturang som heter Tapas i Barcelona!
Jag- meh..snart kommer jag ändå käka Barcelona i Tapas


Ja precis så ja..

Sofia- Emma hur säger man "det är jag i ett nötskal" på engelska? Me in a peanut shell eller?


Yeah bro


Värst va folk ber mig kolla om de har mens idag

Life hates me. Mina nycklar e borta, missa bussen, busskortet sluta funka och mina betyg är hemska. Men bortsett från det var dagen toppen. Stockholm bjöd idag på en fet skrattattack, tåget hem...inga ord...det som orsakade tårar i ögonen var om det hette viol, fiol, fiolare, violinist osv osv herrrrrrrrrrrregud som ranelid skulle ha sagt. Men jag säger bara en sak..VIVAAA LAS VEGAS!


Slänger ut en fråga

Jag kan inte vara den enda som ibland när jag ska surfa först går in på tex kenzas blogg sen fortsätter gå in på andra sidor. 5 minuter senare går in på hennes blogg igen och tänker oj juste här var jag ju nyss, sedan fortsätter surfa och sedan hamnar på kenzas blogg igen helt plötsligt. Är det så jävla inpräntat i hjärnan att besöka just sånna webbplatser? Man skriver ju in addresser utan att tänka nu för tiden. I can't be the only one?
(med mina 9 läsare förväntar jag mig inga svar)

Våren är här

Hello! Idag ställdes min skoldag in för jag och bff skulle fara till staden, men staden hade inte vad jag sökte så jag och bff drar imorgon istället. Men dagen har varit terrific ändå, vi åkte på roadtrip till Hesselby för att Rickard kände till ett exotiskt matställe där med utsökt kebab. Det var jätte varmt och skönt och vi satt där och snackade as länge. Okej nu låter det som om det bara var han och jag där, madde och ida och willie var med också. Älskar spontana utflykter! Som sagt så var det jätte varmt idag och jag känner hur de svider i ansiktet = solen har alltså tagit lite! WOOPPAA! Shit asså ut ur dessa vinter deprissioner, nu börjar livet!


Roadtrip


Army Jacket

Jag ska ha den här jackan and i dont give a single little fuck om de kommer massa fjorrisar å köper den för kenza la ut den, men herre min skapare på denna jord vilken snygg jacka. I luv clothes.


Älskade loreen

Du får ta och tacka mig sen <3 dessa röster plus ca 7 st på hemtelefonen. Råkade ringa det dyra numret först lol


I'll take this as a sign

Gud vill inte att jag skall göra läxan.


Born to die


ont i röva

Ännu ett lov som tagit slut då. Skoldagen började med tammi med Sofia och Irma. Det var vattnigt och de fucking glömde det viktigaste av allt - jordnötterna. Men min obeskrivliga kärlek för stället lever ännu kvar. Kom ju mitt i lunch ruschen liksom, alla har dåliga dagar.
Hade engelska prov sista lektionen. Allt jag läste var typ "wtf is this? What am i reading? What am i doing here? Who am i who are you living charades!" LOOOL hahaha nejmen de gick skit, jag läste inte ens jag gissade bara på de som såg bra ut haha.

Lirade cup i helgen, vi kom 3a och ja gjorde assists och mål. Har nu träningsvärk in my butt.

Now and then I think of all the times you screwed me over

Efter att ha suttit och skrikit med låten när den spelats på radion så har ja äntligen hittat den. SOMEBODY THAT I USED TO KNOW <3

O...m...g

Kan man blocka folk på kik eller?


Insåg nyss att..

Jag alltid trott att Bill Gates och Donald Trump var samma person. Precis som jag trodde att Ben Stiller och Adam
Sandler var samma person.


RSS 2.0