YEEEEEEA

Hej var på arbetsintervju idag på sats så nu är jag anställd där. Ligger här å chillar lite i en SATS tröjja. Ska jobba 5 dagar nästa vecka. OMFG. Har inte ansträngt mig annat än på fotbollen på en biljard år. Men det ska bli kul och spännande. Ingen aning om hur man gör bara men de får lära mig mihihi. WOPPAAAA
 
 

Här kommer en bildbomb igen

 

smile

 

ngeråogknmwääääääääääääääääää

Wilma har varit super sjuk, hon har inte velat äta och har bara spytt och varit jätte konstig. Skit jobbigt....Men nu äter hon lite iaf så de är ju bättre.
 
Har ett jobb på g iaf!

I guess you had to be there..

En ung dam går in på Mc Donalds för att beställamat till sig och sin kompis. De kommer fram till disken och viskar lite till varandra om vad den ena ska säga osv. Sen brister den ena kvinnan ut-
- EN CHEESE å en liten cola. Å jag tar samma.
Hon har nu lämnar kvinnan i kassan mycket förvirrad.
 
Vem är den visa kvinnan?!?!?!
 
 
En annan kul grej var när jag, Rickard och Ida kollade på tv och Rickard glömt bort vad kontrollen kallas.
- EH hallå kan ja få kanalbytarn??
 
Det va ju ett fyndigt ord ändå.

Hairy hair

Hej! Kom precis in från en prommis med willis. Hon är så duktig, håller sig vid mig hela tiden och lyder varenda ord jag säger. Sötis bullen, hon ligger och snarkar här nu. AA kul va? Vet att ni är sånna hundfantaster hela högen så ni älskar att läsa sånt här. Hade match igår, mötte ett jävla A-lag från kallhäll, hororna gör ett mål när det är 5 minuter kvar och de vinner då med 1-0. Men fick höra av tränarna at jag gjorde en av mina bästa matcher. PEACE!
 
Naae fyfan, vad gör man egentligen när man är ensam hemma på dagarna? Har varit ute med hunden och plockar in och ur diskmaskinen = klar med alla sysslor. Men nu då? Sitter och stirrar in i en vägg typ.
 
Ajja jag känner att jag inte var så värst underhållande idag.
 
Mamma tog bilden ovan. Det säger väll allt? Jag sa efteråt att NAE mamma jag tror jag hade hår i ansiktet!! nejnej! säger hon då. Nej. Ser det.

ÖVERDRIV INTE

Ingen bryr sig om ja uppdaterar eller inte, bara att ni blir irriterade i en hundradels sekund för att ni klickat er in här i onödan och slösat 3 sekunder av ert liv.
 
Men aa hej, blogg appen fungerar inte så de e därför min frånvaro lyst så starkt. Just nu så pågår ingenting alls i mitt liv och det är skönt att slippa alla måsten. Men när man inte gör något om dagarna så förstoras alla de små problemen så de känns som ett tredje världskrig typ. Mamma ber mig att plocka ur diskmaskinen och de får mig att typ vilja lägga mig i fosterställning i duschen och gunga fram och tillbaka. Så aa..
Men iaf Frankrike resan må kanske inte ha varit den ROLIGASTE i mitt liv för jag var med mamma och pappa som varken uppskattade eller skrattade åt mina skämt. Men jag fick ändå se otroliga platser och fick en del bra kort. Älskar att fota och redigera asså. Ska satsa mer på det för jag själv tycker att jag är rätt duktig faktiskt, ja jag skryter.
 
Har inga bilder på den här datan. Fick den på studenten å har använt den typ 3 ggr....
Eller aa..lite har jag..
 
 
 
Btw så har ju Sveriges sommar sugit riktigt jävla hårt i år. Har typ haft på mig shorts 3 ggr i år.
Och så vill jag att ni ska lägga märke till glaciärerna som syns tydligt på de sista två bilderna.

RSS 2.0