hade tråkigt


måste se



Kollade på den igår. As bra film verkligen! jag rekomenderar den till 100 % :D
Vanligtvis hatar jag sånna här filmer men den här var verkligen speciell!
Köp den, ladda ner den gör vafan som helst sno den bara ni kolllar på den.


im lovin it




Fyfan vilken dröm.

Jag vaknade upp gråtande för några minuter sen. Jag drömde att min kusin dog. Usch, det var så äkta. Och alla gick vidare utom jag, kunde liksom inte acceptera det. Jag grät i säkert tio minuter efter jag vaknat också. Men det är bara att tänka att han lever och mår bra i verkligeten :D
Min lilla simon liksom <3. Dont ever die on me again :'(
Skulle seriöst typ skjuta mig själv om någon i min släkt dog. Alla står mig verkligen nära och är en del av mig. (inklusive våran lilla incest familj som vi har hittat på i skolan)

hahaha kan inte annat än älska

Another level - Freak me


I know its oooooold och att det låter lite som mina käre vän Günter i verserna. Men bara en teeny weeny bit.


om tre månader är vi där igen




Pallante skriva om att jag saknar och längtar till sommaren..som alla gör. Men de ska bli så otroligt skönt, för under de här små loven hinner man ändå inte slappna av. På sommaren kan man verkligen bara släppa ALLT och inte oroa sig för nått och bara göra sin grej.

Idag under matchen spelade jag i ca 2 minuter sen klev jag av, min sträckning i låret gör så oooont. Pain asså. Så det blir vila i minst en vecka...skönt ju hehe.

Bläää

Har någon skitit på våran uppfart eller det stinker ju prutt ! Eller har ja inte bara fått frisk luft på länge..

Froosh

Godenmorgen allihopa! Sitter nu på golvet i hallen ocH leker emo. Nejdå jag väntar på sega pappa som sitter och äter i slowmotion. Vi ska åka och spela match, eller jag ska spela.. mot järfälla. Jag är sugen på att krossa dom. Somnade runt 4-5 inatt de e ju alldeles utmärkt sådära kvällen innan match. Sen så är det ju ett mysterium att mina vattenflaskor alltid försvinner. Sitter nog ett litet monster längst in i skåpen ocH käkar upp dom. HAHAHAHAH sofie rimgde nyss och typ bad på sina bara knän att jag skulle ta med en tampong. Nej, de tänker jag inte. Ajja nu ska jag åka! Adios amigos!

kissnödig

Angående rubriken..så kom jag bara inte på något annat för sitter just nu och vrider och vänder på mig håller på att dö av kissnödighet.

Igår kväll var jätte lyckat! Lite problem att hitta dit bara och lite halv stelt i början sen drog de igång och de fanns inte en enda nykter person där inne. Seritörerna kom under middagen och frågade om jag ville ha rött eller vitt (HAHA) jag lekte vuxen och svarade vitt tack. Så hällde man i sig det glaset...sen ett till...sen kom de och frågade igen då fick jag en cider. Blev även en hel del annat men det var verkligen roligt. Jag satt och skrattade hela tiden så tårarna sprutade hehehe.
Sen skulle jag och Benita köpa en öl i baren så frågade dom mig om vi visste vilka som var minderåriga här jag ba..hmmm nej jag vet inte riktigt :/ Sen frågade hon, men är du minderårig? Jag ba jag?! nejnej :D

Hehehehe. Och ikväll blir det väll nästan samma sak då. Bara att jag är GALET TRÖTT!
Bilder kommer väll kanske ut någon gång inom en snar framtid.


bråttom




Inte nöjd. Ska catcha bussen om ett par minuter. Ni får ha en trevlig kväll!

taggad

Godmorgon alla små isbitar. Vaknade upp för ett tag sen och när jag gjort mig iordning slog det mig...att jag har sovmorgon idag. Utmärkt. Ikväll är det iallafall min systers skiva,kommer bli skit kul även om jag kommer bli utslängd haha. Annars har jag en fullsmockad helg framför mig. Får ta lite bilder innan ja åker in till stan så ni får se hur emz00r ska se ut.

Ne-yo - Stop This World. Min ultra favorit bästa bästa låt.


Tihi

Har lugnat ner mig nu hehe. Men du är fortfarande en jobbig bajskorv i mina ögon :)

Stormy weather couldn't stop me

Men hej, jag är irriterad och sur och vill bara sparka skiten ur nån..perfekt atT jag har fotboll nu då ;) Är bara så himla trött, som alltid. Tror jag gick in i väggen för sisådär 3 år sen bara att jag inte vet om det. Och för Alla sega retards så drev jag att min iphone va trasig. Den är frisk som en nötkärna. Har pluggat lite till samprovet imorgon också, jag skall icke faila. OJ, så sofistikerat språk ja använder. Och till alla dissare som inte bryr sig ett piss, häng er. Åååh ja är så arg. Irriterande jävla dramaqueen.

guten tag

Chillerill dag i skolan idag, det var faktiskt kul. På fredag blir det Sp07's skiva, de är egentligen så att man ska klä ut sig med ja ser redan ut som en jävla mupp så jag går á natural. Idag vare donken med irma på lunchen, det var ap kul och vi satt och spelade ett jävla spel på min telefon som vi blev beroende av båda två.

Juste! Alla vet att jag ÄLSKAR min iphone. Men idag...:| så samarbetade Aleks och Hans Henrik Öst och typ puttade ner mig så jag mosade min telefon med min röv :| OH dear god. De blev feta sprickan. JAg mår inte bra asså...


HAHA, lyckad design

Blev fett ful, men är så jäkla trött på den andra redan. Den var så kall och tråkig. Ja kan fira sommaren lite tidigt i min blogg. In here..its always sommar :D

we change


slemmigt men mättande

Jag vaknade typ 13 gånger imorse innan jag gick upp, så är det alltid för mig den dagen jag ska göra något. Jag vaknar också alltid men sjuka tankar så idag blev det 13 sjuka tankar. Den enda jag minns är att ja helt plötligt kom  på att "Skellefteå" och "She left you" låter exakt likadant om man säger det på ett speciellt sätt. (jag drömde att jag var i skellefteå)

Jag drömde också att jag med en barndoms kompis hängde i ett tält tak som blåste omkring och vi garvade ihjäl oss. Sen drömde jag att jag hade glömt ge julklapp till min kusin simon så han rymde då tog pappa en helikopter och jag hängde i en lina nedanför och letade efter han. HAHAH.
Men de slår inte drömmen jag hade en gång om Simon. Vi sprang runt ute vid hans hus där det är väldigt stora gräsplättar. Jag drömde att de hade en pool där, men det var inget vatten i, utan det var elefant bajs täckt med genomskinlig plast och det kom grön rök från dom. Sen helt plötsligt la sig simon ner och simmade i gräset och flöt omkrig typ 10 cm ovanför marken.

Sjuuuuuuuuuuuuukt. Nu skall emz00r skriva läslogg tänke jag. Så vi höres. Pusselipusspuss


Älskar sånna här bilder!




Man blir ju lite på humör nu när man sitter och skriver feta uppsatsen om kärlek. I miss him 

monday morning

Nej men godmorgon alla sköningar! Jag vaknade för uno momento ago. Nu sitter ja här beroende som jag är. Hihi, det rimma. Jag är typ klar inför att åka till school men vettefan vad jag ska sätta på mig. Det slutar alltid med att jag väntar tills de sista 5 minutrarna och skyndar som fan och bara drar på mig vad som helst sen ångrar jag mig hela dagen.

Juste! På fredag ska syster min ha en student fest och då ska man klä ut sig! Men till vad :| Vilka kläd dilemman jag har. Stackars mig :(

jag vill ha barn..NU


HAHAHAH

Helgens roligaste citat.

Min lilla kusin som inte är så livserfaren sa i till sin syster: Jag ska slicka sönder dig!!!
Vi reagerade såhär: :|....HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!

in my dreams i've kissed your lips a thousand times

Pizza kanter är torra,hårda och smaklösa. Curry är äckligt. Stark mat kan ta sig.Jag har ätit kebab två gånger i hela mitt liv.

Eh aa... :) Nu har mina kusiner åkt hem så jag sitter här och lyssnar på tystnaden de lämnat efter sig, härligt. Gick upp tidigt och spelade match idag. Inga kommentarer.
Igår kollade vi på Alice i underlandet. Den va skit weird men bra! Jag gillar den! Den fick mig känna likadant som när jag kollade på avatar, jag vill bo där!!! Jag vill inte leva här de är fult och tråkigt.

Dagens bästa var när jag kom hem från matchen så tog jag ett varmt bad med chips och godis HEHE. Att spela ute när det är blöt snöstorm och få feta snöbollar som fötter får en att frysa rätt rejält.


ja är grym.


Godenmorgon.

Mina underbart irriterande kusiner är här hela helgen. Eller speciellt Simon, han stinker prutt konstant. Undrar hur ofta han duschar eller om han torkar röven med sitt eget hår. Fanny därimot, en magnifik varelse. Hon är iaf normal. I like her. Nu ska vi kika på Alice i underlandet medan vi sparkar simon i huvudet och lyssnar när han pratar som en treåring.
Hejdå.


Ser ut som ett pedofil barn




HAHAHAHHA, asså sjukt äcklig, sjukt söt, sjukt läskig....jag dör. hhahhahahahahaha

båring day

Tjollahopp, idag var en normal skoldag bara att den var lite bättre om man säger så. Bara slappar lektioner. Slutade vid ett och tog min flygande matta och drog hem. Min lilla bajs kusin Simon sprang runt i min skola och lekte pimp, han hade någon konsert i aulan (han spelar flöjt, gay) Han och hans tattarkompis tiggde pengar, kände mig som värsta morsan när ja drog upp plånboken och gav dom små barnen av varsin tia.

Det bästa med att vara ensam hemma är att man kan lyssna på musik och ostört ba skrika ut texten och tro att man är värsta rockstjärnan. Typ min hobby.


mina vackra vita och irmas emo skor


För de som inte vet vem jag härmade i förra inlägget

HÄÄÄÄÄÄÄÄR:

hobbyturk

Hobbyturk.I.Am sen jag börja vilunda. Jag fann mig själv där, i belong with alla turkar där. Hängt i skolan ett tag med alla blattar men man tröttnar ju på all deras luft å dialekter å kass svenska så jag sucka och drog hem. (JA DRIIIVER skjut mig inte)

Okej, Cha Cha allihopa! Chrilleboiiiiiiii här. Jag ska snart till stan på en mysig fika med min pojkvän. Jag är GAY. Jag är snygg. Hejdå.


Sitter och dunkar den hära läääääääääään. Mobba inte, kalla det inte fjortis. Det är HOUSE techno whatever.


SA JU ATT JAG VAR KRALLIG!!


Enough is enough

Ok man märker att pluggandet har stigit mig åt huvudet då jag Nu typ ligger ocH bölar och ifrågasätter hela världens existens och samhällets uppbyggnad. Varför finns jag? Varför går man i skolan? Varför ska man kunna det här? Varför blir man bedömd i allt man gör? Who da fuck är Gustav Vasa och varför kan ingen jävel svara på vart rymden tar slut. *ERROR i emmas hjärna* Jag pallar inte längre. Nu ska jag och min tänkarhjärna gå och sova. Ibland brukar jag skriva ner alla psykade tankar jag har innan jag somnar. De är så otroligt sjuka grejjer. Ibland tror jag att jag skulle passa som filosof asså.(ej seriös) Hej....då.

Mmm gott..

Cheez Ballz är typ heaven on earth. Jag kan inte blogga ordentligt för syster har datorn. Jag som har så många planer för OTROLIGA inlägg! :(

Äntligen!

Har jag köpt ett par converse! Nu ska jag plugga historia till provet imorrn. Kommer förmodligen sluta med att jag skjuter skallen av mig.

Lookin back over my shoulder

Hallå där käka blåbär. Vi looooosade matchen med 40-0  typ. Fast laget vi mötte var grymma. Jag hörde hur deras tränare sa till dom i halvtid att den därr kralliga wessel får ni fan akta er för. Ja sprang ju liksom runt och mosade alla. Jag ska faktiskt sova nu, känns som jag har sprungit 70 mil idag. SomnadE liksom i historIe boken nyss, ska kopiera allt i hela boken sen föra över de på usb-minne sen köra iN det i örat elleR nått. De e så man gör om mAn heter wessel. Ajja puss på er nu ska weslana emmovic räkna hoppande får på en sommar äng full med massa blommor och...zzZzZZzZZZz

söndag!!!!!!!!

Ja är enormt taggad. Idag är det fotbolls match, den första ure matchen för i år. Nu jäävlar kralliga emma ska krossa dom! Det enda som sviker mig är konditionen hehe...

Btw är jag grymt besviken på att Salem inte vann melodifestivalen. Jag satt och svor för mig själv igår kväll när *fuckingjävlahorkuksugar* anna vann igår :(

MIN KUSIN! Är så jävla liten och söt jag dör. Allvarligt. Jag dog när jag såg honom. Det GÅR inte att vara sådär söt! Efter gymnasiet ska jag vänta ett år med universitet och så ska jag åka till frankrike och jobba som barnvakt för honom. I LOVE MY LIFE :D


Im so god damn happy

Gaaaah träffade min nya kusin nyss för första gången! Fyfan va söt! Världens minsta lilla bebis :* idag köpte jag en kofta och ett par tights. Helt ok. Måste ba hitta skor nu! Och ikväll ska salem al fakir vinna! BloGgAr mer senare. time to eat nu liksom.

grattis mig

Oh gosh måste bara göra såhär. HEJ HOPP HÄR ÄR INLÄGG NR 200! :D *blir alldeles till mig*

cheez ballz

Tjosan hoppsan, sitter här och kikar på lets dance och hjälper Aleks med att välja bort kläder, she's a shopaholic. Hon och jag satt och pratade i åratal i centrum idag, vi ba babbla och babbla. Ingen orkade gå hem, men fan det var intressant hela tiden.
Det är ju fredagsmys idag. Laddat hem 10000000000 filmer. Okej.. tre då. Jag har typ blivit beroende av filmer. Älskar känslan man får utav dom. Man tror nästan man är med i filmen och skrattar, ler och gråter med dom.

Imorgon ska jag och cornelia till vingåker. As stort shoppingcenter och as billigt med as många bra märken. Bättre blir det inte.

Hjälpte precis morsan med att skicka mejl och fråga om vi får låna hus i Florida. Asså blir helt galen bara jag tänker på det, jag är så jävla glad!!

topplistan

Av de filmer jag nyligen sätt:

1. G.I JOE. Den jag såg senast. De fastnar ju liksom i huvudet då. Action film typ, Channing Tatum gjorde hela filmen för mig.
2. Couples Retreat. As rolig film. Se den!
3. It's Complicated. Kanske lite vuxen film med vuxen humor men den är faktiskt riktigt bra!
4. Luftslottet som sprängdes. Fast man måste ha sett de tidigare filmerna Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden. Alla filmerna är bra, men svenska filmer kommer aldrig vara bäst.
5. The Stepfather. En thriller lite skräckfilm typ. Kändes inte bra att sitta och kolla på den själv haha. Men den va riktigt bra, snygga skådespelare också hehe. De e liksom jäääävligt viktigt palla kolla på fula människor liksom...

Sen har jag sett massor med andra filmer. Mest feel good filmer. Jag skrattar aldrig när jag kollar på film, bara fnissar typ. Men en film ja garvar åt och känner med helt störd är Det regnar köttbullar.
Jag hatar sorgliga filmer. Palla gråta åt filmer ja hatar de. Ja ska ha ett jävligt bra skäl till att gråta för annars gråter jag nästan aldrig.

Det var allt från KRALLIGA emma just nu. Ska kasta mig i sängen och dregla på kudden nu.


till aleks

Aleks.. vi måste prata. Du gör mig så förvirrad. Sure du är min mamma i våran lilla incest familj som vi hittat på i skolan. Men bara för att klarlägga..varje gång det står att mamma kommenterat i min blogg är det Aleks gott folk!

Så då var det avklarat...
Har ju liksom börjat kalla dig för mamma nu till 100% de sårar ju min riktiga mamma, hon vill ju inte ha competition.


schööönt

Ba legat hemma å ruttnat idag. Såååå skönt. Kolla på filmer e typ livet.
Nu vill jag tipsa er om typ VÄÄÄRLDENS godaste grej.

Gör såhär:
Rosta lite mackor. Sen brer du på lite smör. Sen...tar du på Bonjour med vitlök&örter.

Ååh de vattnas i munnen de e så jävla gott. Sen tipsade irma mig om någon juice som ja köpte..super gott.

Har kollat på The proposal och Sommaren med Göran. Helt ok filmer. Nu återstår 3 till som kära Aleks tipsade mig om. Did you hear about the Morgans? G.I JOE och My life in ruins. Ja ska nog göra en liten topplista eller nått sen hehe. Fast den bästa filmen of all times är appsålut Avatar.

Ja goddag igen

Ja e proppis mättis. Har käkat pasta me bacon å annat skit. Det var ju jete smaskigt ska ja säga er. Jag har jätte ont i magen. Jag snackar i tele och chattar så e helt jävla off. Vet inte vad jag snackar om.
Nu sjunger jag HIPP HUURRA FÖR HÄR KOMMER BUMBIBJÖRNARNA.

Idag åkte vi skridskor de va skit nice, sergo gled runt å lekte schtek gangstah sen ramlade alla 24/7. Men mästarn ramlade ju Såååååklart inte. Aldrig gjort heller.
Åh min mage dödar mig.

Tog finaste bilden med baby latiff.



sen vill ja ju visa att ja lever upp till mitt namn. Emma Krallig Wessel.



Akdldönslaö

Hej. Vad gör du? SkooOoooja, latiff Får damp när jag börjar mina inlägg med ett hej. Men hej liksom. Jag kom nyss hem, vill be om ursäkt till miss Muhovic för jag sprang iväg. Men de va bråttom, jalla liksom. Jag orkar inte skriva inlägg från teleFonen så skriver snart när jag startar upp min älskling. Puss och kram

jag orkar inte

Jag orkar inte leva längre. Det räcker nu. Emma Wessel är slut nu. Skojja hallå vafan tror ni ja e lyckligast på jorden. Fast...ja är inte så taggad på uteträning bara. Feting kallt kommer frysa snoppen av mig. Egentligen har ja väldigt bråttom men whattahell nu när ja ändå sitter här kan jag ju ändå uppdatera bloggen.
När ja kommer hem ska jag plugga sam, tänker inte faila igen haha. Vi hörs inom en snar framtid!


movie maker is da shitttttt :D




När jag låg och sov kom den här skiten hem till oss och väckte mig. Fyfan, så jag satte upp han på taket och sa åt han att kasta sig, vilket han gjorde.
Jag hämtade kameran och med mina skillz blire ju självklart succé :D


Emma Datanörd Wessel

Nu ska jag sova, Irna my russian whore, Emma "emizz" Datanörd Wessel(Jag), Aleks (kommer inte ihåg hennes fuckade mellan namn inte hennes efternamn heller för den delen) och även amela deltog med sina låtexter i en 5 timmars konversation med varandra. Tillslut återstog de två kämparna Irna och Emizz efter att Aleks helt förlorat förståndet och snackade om att hon låg nerdrogad på sängen och någon rejpare var där. Ni kan nog gissa vem vinnaren blev. Emmiiizzzzzzzzzz. Och ja, allting är för mig en tävling, get used to it.

Godnatt. Och btw sa ju att ja skulle komma i säng före klockan 6 ;)

OCH...min mage doesnt feel so good.

tjappppppppa

Kvällen var fett kul bräää. Jag har kastat mig i snön från taket. De gjorde ganska ont men jag är så galet vild. Sen har jag världens brantaste backe nedanför min gata som jag försökte glida ner på ryggen på, jag låg typ med benen rakt upp i luften och försökte glida men de gick liksom inte, då kom de ett gammalt par bakom mig liksom som jag flashade min röv för. De gav mig feta blicken ja såg deras tankar ba "Dagens ungdommar.."

Ikväll ska nog inte bli lika sen som igår då jag somnade vid 6. (ABOOOO fett sent ska ni tänka då)
Min jakt fortsätter efter mer musik!!! UPP UPP OCH IVÄÄG!

Nya lurar

Vaknade apa sent idag och kilade iväg till el centrum och kirrade nya koss lurar. Till skillnad från VISSA andra betalar man skiten själv...cash flow u know...

Snart kommer mina enormt irriterande kusiner som jag älskar massor, jag har världens bästa zzzläkt. Om de va typ tävling om vilka släkter i Sverige om är allra bäst skulle The Wessels hamna TOPP 3!!!!!!

Ha en as grym dag.



haha kolla fräscha posen dåå.


knasssit

Vill ba börja med att säga att JAG VET att den här bilden är otroligt fin :D




Men nu till saken. Nått e knas med itunes. Har haft vissa låtar i typ tre veckor lyssnat på dom kanske 20 gånger.. men öööööh itunes överdriver lite. Nått e knas. höhö.


In here it's always friday

Cha cha alla! Sov sjukt länge idag vaknade av min syster som har tvn på volym 10000000 och snackade i telefon. Finns inget värre än att bli väckt sådär man blir så jäääävla irriterad. Kommer vara pissed hela dagen. Idag är jag irriterad på allt och alla. Så faaaaaaaaaak joooooo aaaall idag

så fin låt

Ska sätta denna på repeat och sova. snart ;)

Aion Clarke aka Voyce Alexander - Kiss From A Rose


i come in peace. hehehe. ok night night


ansvarstagaren (är det ett ord?)

Haha snacka om problem när träningen skjuts upp en halvtimma. Sen läggs allt ansvar på MIG att jag ska ordna så alla i laget får reda på de. Men eftersom jag är så otroligt talented och typ en gåva från gud så klarade jag det. I fucking made it.

Dagens song: Kevin Rudolf - I Made It (Ft. Birdman, Jay Sean & Lil Wayne)

Galet taggad på år 2011 nu! Vi sitter och snackar om våran 3 veckorsresa till Florida och Miami och ALLT. Fyfan va de ska bli kul. Verkligen en dröm som blir sann. Händer detta verkligen eller drömmer jag? :D


holy shit

Whattafaaack? Har typ fått skit många besökare nu helt plötsligt. Läskigt ju, ja har ju inte äns skrivit bloggnamnet någonstans. Jag ska hacka mig in på era datorer och se va ni är för några...*creepy mörk röst*

Vaknade jävligt sent idag, vilket innebär att ja inte kommer kunna somna förrän ca..kl 4 inatt. Laddar hem 48000 filmer typ, fick höra lite gossip att en av de högsta cheferna inom den där lagen ni vet som gör så man får böta om man laddar hem? aa men iaf, han laddar hem! haha. Det är bara dom som lägger upp filmerna som åker fast inte de som laddar ner. Nu jefflar vart emiizzz taggad på att bryta mot lagen. Skoja...liksom om de e en polis eller nått som läser det här..jag laddar inte hem okej?

relaxa

Kanske ska berätta om min dag. Vet inte hur hemlig jag ska vara bara. Folk tycker ju att ja berättar för lite i bloggen hehehe.

Vaknade väll vid 11. Gjorde mig iordning sen åkte jag till älvsjö. Nämen Emma vad gjorde du där?! Ja hörni, de vill ni allt veta va. Iaf.....7 timmar senare hade jag sett två filmer och det var dags att åka hem. As ont i magen, mitt barn är en liten fotbolls spelare känner jag. (SKÄMT ÅSIDO GOTT FOLK DRA INGA FÖRHASTADE SLUTSATSER)

Har käkat två rostade bröd idag...jag håller på att smälla av. Ska käka kyckling och potatis och masssssssssa tsatsiki nu, sen kolla på nedladdade filmer och njuta av mina chips.

Kolla föfaan


Hej

Pga klagomål ska jag nu börja alla meningar med stor bokstav. Tillsammans ska vi kämpa för att göra denna blogg bättre, jag ser nämligen en ljus framtid. Jag ser första plats i bloggportalen. Jag toppar alla listor.

Gårdagens roligheter: Vi bestämde en speciell tid då ALLA skulle vara i centrum, men INGEN kom i tid. Jag satt på bussen då såg ja en sur irma korsa vägen, våra blickar möttes och två enorma léenden blev det. Vi mötte Latifff och Aleks medans jag köpte min frukost: två munkar. Sedan gick vi till bowling hallen. Dagens första offer: Jag. Jag tror det var irma som manglade ner mig i snön. Sedan fortsatte det om och om igen, dagens ungdomar har ingen fantasi. JAG VANN BOWLINGEN. gillar inte å skryta men JAG VANN JAG VANN JAG VANN. Sedan drog vi iväg till donken. De naturvana bergsklättrarna Aleks och latifff gick dit men jag och irma kände att vi var coolare en så och tog sisodär 30 bussar för att komma rätt. Donken va fett kul, filmade lite också som förmodligen kommer komma upp ikväll eller nått. Tack för en kul dag tjejer :D

bilder:
   

upp till bevis

är grymt taggad på bowling nu. ska först och främst krossa irma. latte å aleks är nog...inte så stor competition. ja ser INTE fram emot att höra de där ljudet i bowling hallen, fyfan va ja får flashbacks då, usch hahaha. ni vet dedär BAM krachhhhhhhhhh när man tar ner massa käglor. usch. *rysningar*

ja ska nog ladda upp med lite chips från coop eller nått. (secretly köper ja dom pga irmas och mitt avtal)



you're going down bitch...


sista och bästa inlägget för ikv

Det är bäst för de handlar om irma. flyest girl alive.
irma gillar att:
äta coops bullaar (detta fakta vet ALLA om så de e inget special)
hon gillar att rejpa mig (lägga sig på mig och låtsas snarka)
hon gillar när man säger att hon är bäst (bra självkänsla den där tjejen)
hon älskar när ett helt inlägg i en blogg handlar om henne. (lite ego varning)
få beröm för sin musik. (säg INTE att någon av hennes låtar är dåliga. that unleashes the monster)
äta. (behöver ja säga nå mer?)
sina koss hörlurar. (har nu samma färg som mina. oh my gosh, härmapa)

jamen iaf. från dag ett var som speciell liksom, jordens skönaste tjej, hon är absolut one of a kind. ja gillart. hon gillart. alla gillart. tror de inte finns någon som inte gillar denna brud som är som en liten ängel. skulle inte göra en fluga förnär.

bilder på den bästa tjejen som ja spenderar alldeles för lite tid med:
 
(sorry att den blev uppåner,eller tur kanske..)




FAVORIT I REPRIS <3


HAHAHAHA så ful




HAHAHA asså ja e så fuuuuuuuuul å så sköööööööön. ja garvar ihjäl mig. tack gud för du gav mig min humor <3


tråkigt dååå

a) Ta fram mobilen, Gå in på kontakter.
b) Håll inne neråtknappen en stund och sen släpp.
c) Skriv vem det blev som svar på frågorna.

1. Jag heter: Keven
2. Jag gillar: Tony
3. Jag hatar: Amela
4. Jag är kåt på:  Farfar (HAHA)
5. Jag är verkligen super kär i: Sebastian
7. Fulast i världen: Erik Burger
8. Äckligast i världen: Pappa :(
9. Muppigast i världen: Cornelia
10. Tråkigast i världen: Moe
11. Jag ska satsa på: Gabriella
12. Bästis: Hk
13. Jag vill ha sex med: Tomas Langare (haaahahhaah)
14. Hatar jag mest: Jossan
15. jag har en hemlighet med: Irma

säxy pics




elå

me english is absolut underbar. skulle köra svengelska nyss och sa: jag ska nog pulla en all-nighter

taggad

bokat bowling bana imorgon. nu jävlar tjejer get ready to looooooooooooooooooooooooose!


härlig måndags morgon

elå. har någon en gitarr å ge mig? hehehehe. ja sitter här å sjunger och är bara allmänt glad. är hög på socker. käkar godis. ska snart dra härifrån å träffa ******** ;) hej då.


RSS 2.0