Breaking Badosos

TACK för att just DU kikar in här. Trevligt tycker jag. Ja! Had alot of catching up to do with my boy urma. Alltid som om det vore igår. Det värmer mitt hjärta en kall decemberkväll. Även om kvinnan knäckt min ryggrad och blev kallad bone crusher i hemlighet i tre år så finns hon fortfarande vid min sida. Danke for that.

HMMMM aa åkte på snefylla igår. Träffade gamla flickorna från lumpen, nej ja menade fotbollen. Lämnade dem på slagfältet, nej jag menade tågstationen. 

ANNARS DÅ?
Hälsa- miket pra. Inga skavanker. Inga skador. Inga skavsår.

Men något tynger mig och det har tyngt mig länge. Det har varit mycket snack och lite verkstad från mig. It's time to do something with my life and i know just what i want. Ska tjämpa som fan för att bli au pair. Det är i princip samma sak som ja gör idag fast någon annanstans. Och det är någon annanstans jag vill. Helst vill ja bort till sommaren, eller efter sommaren. Yep yep. Nu ögade jag mig själv. Kommer inte bli gjort nu! FAN!




Is it a sign?

Satt och fyllde i en bruds ansikte, plötsligt kom jesus fram. It's a christmas  miracle!!!!!



The Last of Us

Helt sjukt vilket bra spel. Man får panikattacker och adrenalinkickar hela tiden hahah. Det är meningen att man ska smyga runt och vara tyst men det blev mest att man skrek yolo och kutade sig igenom vissa ställen.

Precis som i alla andra zombiehistorier så sprids ett virus över en natt och folk flyr i panik. Helt plötsligt är det 20 år senare och det finns ett fåtal människor kvar. Banditer, folk som bara vill överleva och en grupp som kallar sig fireflies. De är rebeller som försöker hitta ett motgift men de har typ alla emot sig och de gömmer sig någonstans. Man spelar som Joel. En man i 45 års åldern. Han ska föra den unga flickan Ellie i säkerhet till The Fireflies för hon verkar vara den enda människan som är immun mot zombieviruset. Kanske hon är räddningen för mänskligheten?

Sjukt bra story. Vart faktiskt nästan tårögd ett par gånger. Sjukt bra kvalle. Allt ser väldigt realistiskt ut. Finns inget negativt. Det var väldigt svårt i vissa stunder och jag gav upp typ 40 gånger och stängde av. Slutet var sooo much drama och sooo much action. Jag dog lite. 5/5 får det av mig!!!! BOOOM rakt upp för första plats på Emmas Hall of Fame!!!





Till anita

För två dagar sen rensade mamma ut massa böcker och frågade om det var någon jag ville behålla. Jag fastnade för en, I det tysta heter den. Jag älskar att läsa om hemska människoöden. Det är nästan de enda böcker som jag tycker är intressanta. Den här handlar om en flicka som heter Vicky, vid 12 år blev hon våldtagen av sin storebror ett par gånger. Hon vågade inte berätta för någon för hon kände att det skulle förstöra för familjen. Hon mådde sjukt dåligt psykiskt, hennes barndom slets bort från henne. Efter 6 månader började hon må mycket dåligt och de insåg att hon var gravid. Så vid 12 års ålder födde hon sitt första barn, hennes brors barn. Boken var så sjuk. Den är 100% sann och hennes liv blir bara värre och värre. Den var mycket bra förutom att den var ca 320 sidor. Den kunde kortats ned till 200. Sjukt upprepande och massor med onödig information men en bok jag iaf inte kommer glömma. Bläääk. Stackars människa.



This bothers me

Sånna här tillfällen är det bara att bita ihop och vara tyst.



You are not life. You're just a witness of it

Imorgon blir jag fri. Ett ynka pass på sats kvar sen är jag ledig en hel vecka. Har tagit mig lite vatten över huvudet denna höst. Att jobba från 09.30 till 21.00 är inte min grej. Har helt tappat den sociala delen av livet. Tur att vännerna fortfarande kommer ihåg vad jag heter säger jag bara. Det enda jag gjort har varit att sova och jobba. När jag kommer hem på kvällarna är ögonen helt röda. Ajja, ska inte klaga. Har iaf jobb. Som jag faktiskt tycker om också! Det är det inte alla som har.

Så nu blir det lite ledigt sen lite lugnare med jobb, i januari sen drar det igång igen. Full rulle. Cash is king, som man säger.

Tog med 4 arga pojkar till Lek&bus idag. Satt och sov vid ett bord medan de lekte. WIN! Dit åker vi fler gånger!! 

Hi. I sound like a boring mom right now. Men så äre, blir typ tvingad att växa upp nu. Fast blev lite glad idag när en av pojkarnas kompisar sa "hur fick du en sån här barnvakt?? Hon är ju inte normal asså. Hon är jätte skojjig" JAAAA då satt jag med ett leende på läpparna. Intressant. Tänker ni.





Jag är en mellanmjölk

Hej! Dieten gick ju åt skogen när jag blev sjuk...men nu har jag fått motivation igen och varit duktig några dagar! Sjukt irriterande att typ mamma lagar efterrätt (som hon aaaldrig gör) just när jag är nyttig. Och att mina kusiner tvingar mig köra dom till donken så de kan köpa mat. MEN gott folk, kan tala om för er att jag åt ingen efterrätt! Och jag åt ingen donken mat! Åt kvarg istället! Det är fanimej inte svårt om man verkligen vill :) 

Aa. Jag e trött. Hoppas ni gillar mina försök till att bli youtube kändis också. Tycker de e fett kul att göra och redigera filmer. 

Tanke: ska man köpa ps4 eller??? :O



Watch me die

 

jag kan också!

 

so fab

 

Zombie

Kikar in här för ett snabbt litet hej. Är fortfarande inte helt frisk vilket stör mig som fan för har inte tränat på två veckor och då känner jag mig as tjock. Körde igår iaf men kände mig bara helt slut i hela kroppen redan innan ja börjat. Man tappar så sjukt snabbt. Hatar det.

Har tre dagar nu när jag jobbar heeela dagarna. Går vid 9 på morgonen och kommer hem 9 på kvällen. Usch vad ja kommer va död i slutet av veckan..



RSS 2.0