Dääd

10 timmars scccchhhift är rena döden för wesselito. Visst att de e bra med cash men shit va sliten jag blir. Vad är det för ynklig liten kropp jag har. Redan vid elva så känner jag mig svimfärdig typ. Måste kirra massor me energidryck som jag ska dricka dagar som denna. 
Godnatt :|






Always

Hej! Lång tid inget seende. Typ. Nä men min ursäkt får bli att förra veckan jobbade jag sjukt långa dagar även fast jag hade feber. Jobbade 9.30-21.30 en dag tex. Och det resulterade i att sjukheten kom tillbaka med en smäll på käften. Efter nya catching fire filmen i fredags kväll (som var sjuuuuukt jävla bra) så satt jag där med lock för båda öronen och det ba dunkade i hela huvudet. Det roliga är ju att ja inte märkte det alls förrän filmen var slut. Hahah så jävla inne i den. Såatteh har mått riktigt dåligt med andra ord. Ont i öronen, halsen, febrig och förskyld. Myspys. (Tolkar alltid det ordet helfel sen The Sims tiderna)

Ledig från sats nu i två dagar iaf men de andra jobbet kan jag verkligen inte säga nej till. Ska vakta grapparna. Så underbara pojkar. Sjukt mkt energi bara. Hehe. Får se hur detta kommer gå.



Diet emma

GOD MORGON UPPLANDS VÄSBY! Jag mår bra! Bara sliten som fan. Har typ en fulperiod nu känner jag. Håret, hyn och allt ba känns fel. Men men, även de vackraste måste ju ha sånna perioder. Jag är mitt inne i en träningsvecka här. Jag har bestämt mig för att satsa som fan just nu. Käkar bara nyttigt och inget godis alls. NADA! Kvarg till frukost. Mums. Eller. Nej men detta känns så jävla bra. Det ska gå! 

Btw så kom aleks på besök till mitt jobb häromdagen...

Och här har ni en braaaa måltid!

Nu måste ja göra mig iordning för jobbet :O peace and pout!!

Pitch blease!

Nu äre såhära va att alla dagar ser precis likadana ut och mitt liv är ganska händelselöst för tillfället. Var dock och spelade bowling igår med matt hahha asså jag orkar inte. Hann vann med 1 jävla poäng. Han fick 490 och jag 489. Vad är oddsen? Bröt två naglar på köper som ja kämpar med hur länge som helst med att få perfekta haha. Tjejproblem.
Oh well. Ska på möte med jobbet strax, chefen ringde nyss och ba EMMA! Du får vara ansvarig och prata om städningen och visa hur man gör om det börjar brinna! Abo. Sånt ansvar. Ajja. Piss ut




Hard fucking work




RSS 2.0