Spontant sådära

Jag, emma wessel, ska lära mig spela gitarr.

Me is tired

skrev feta inlägget nyss med de fÖrsvann. kom nyss hem. filmen var helt ok, inte så jätte bra. Men queen latifah va med, hon har gjort världens skönaste låt. Satt på tåget och garvade åt ett 50 årigt söndertatuerat fyllo försökte ragga upp ett gäng 18 Åriga Brudar. FÄTT FAAIIIL. ska sova och dregla sönder soffan nu, pussss

lagar mat.

mission accomplished: maten är bränd

ärligt att laga mat är typ mission impossible! mission hit och dit JA GILLAR DE ORDET

ok update: kyckling är nu röd och de skvätter massa skit varma saker :( den försöker ta kål på mig!

RESULTAT: mmm...äääh gott...


gotta love lördagar

och det är lördag hela veckan :D typ. förra inlägget var ju normalt.. *host* men man måste ju bjuda på sig själv!

idag är en barndoms vän här till min syster, mig också för den delen. ska äta värsta tre rätters middagen sen ska jag på bio med bästa roligaste humor eliten. valentines day ska vi se. kollade på trailern nyss, herregud de e ju bara bara kändisar med. ska bli skit kul!
ska verkligen göra det bästa av det här lovet och inte bara sitta hemma och dega. känns bra :D

ÄLSKAR LATIFE <3






sportlov

hej. sitter och kollar på konståkning med pappa som har kommit hem igen tihi. ja drar samma skämt efter varje piruett dom gör.."sådär kan ja också göra.." små skrattar åt mig själv. jag är så rolig.

har precis ätit hela min kroppsvikt i cheez ballz. ja mår inge bra. ska gå till toan nu och stoppa ner fingrarna i halsen.. SKOIIIA! ju mer man kan äta utan att spy, ju bättre är man!


Helluuu

Sitter och pluggar arslet av mig, geografi prov imorgon. Alltså tredje provet denna vecka. ÅÅÅÅZZUUM. Sen blir de en härlig fys träning. Ja elskar fotboll! Känner en nackspärr på g..underbart :D Inte en enda mening utan ironi här..underbart :D

förjääävligt

ja e ruskigt nära på att radera min blogg. men då skulle ja bara ångra mig hehe. så kanske sätter lösenord och stänger den ett tag...vi får se

Beroende

Jag är databeroende dvs av bloggar,msn,facebook. under föreläsningen idag gick det verkligen rakt in i hjärtat.. jag måste sluta förfan. Blir elak mot familjen och ett jävla monster om ja inte får sitta vid datan. är ju också beroende av socker som jag just nu kämpar med att sluta med.  Det står i massa undersökningar att sluta käKa saker med socker i om man är beroende är precis lika svårt som att sluta röka och snusa om man är nikotin beroende..im so dead...

Härlig måndagsmorgon

Måste älska asså! -20 grader ute, älskart!  Snart ska ja skutta iväg och möta rara madde. Skönt å ha en åk-kompis höhöhö. Efter skolan ska jag på någon mässa med min absolut bästa kompis. OK NU VART BOKSTÄVERNA HELT FUCKED. Haha jag ger upp. Fuckingjävlastörtakukiphone JAG ÄLSKAR DIIIG!

HAHA

btw, märkte nyss att de e lite mkt tunga på de senaste bilderna i min blogg. de räääääcker för i helvete.
NY POSE PÅ G

imorgon gäller det

nu slutar ja käka godis. for reeeeeeeal. och ja ska klara det :D jag och aleks ska kämpa tsm. ja är taggad!

såhär kommer ja se ut de närmaste dagarna om någon äter godis i min närhet.

så galet rätt


chill

har pluggat litegranna nu. men ja gav upp. man behöver faktiskt inte plugga om man heter emma.
nu blir det ben&jerry's och decka i soffan. i love lördagar så jädra mmycket. tack gud för du skapade denna dag.


vill bara säga att ja älskar den här låten också. liiiiisten. fantasia - even angels


live like we're dying

jag mår illa. nu när jag ska sluta äta godis måste jag äta upp mig. precis som björnarna gör innan de går i ide. sen jag vaknade har ja käkat; 2 mackor, cheez ballz påse, godis påse, choklad kaka. och klockan är bara 4! mer blire! åååh ja älskar lördagar. känner dock en hjärtattack på g.

pga snökaoset så stannar jag hemma idag. de blir nog sockerchock med mina kusiner framför melodifestivalen som gäller. tänkte nog plugga lite också OM jag orkar.




dxfghjnk

vill bara börja med ett aj! ...irma var lite hungrig på mig



och sen HEJ! värsta pro bloggarn har ja blivit. ännu en dag stannade jag med aleks och gick runt lite i centrum men denna gång bara 40 min typ. köpte import kakor från coop. ja ska nog börja med att sluta äta godis imorgon istället. eller nej...då är de ju fredag. inte lördag heller då äre ju klassiska lördagsgodiset som gäller. söndag blir de nog över från lördagen. så nästa måndag är då jag sätter fart med att sluta äta godis! *skakar hand med mig själv*


70%

- Irma säger:
och jag förväntar mig att minst 70% av inlägget ska handla om et moi

....appsålut.



irma irma kakor irma irma trött irma irma hej irma.
  DÄR HARU DINA 70% IRMA!!


Ojojoiii många inlägg idag

17/2 är en stor dag..
1.Aleksandras namnsdag!
2. Jag ska nu sluta äta godis helt på vardagar. Ok fredag är väll undantag. Om ja fick en tia för varje gång jag sagt att jag ska sluta med godis skulle jag vara miljonär. Men det gäller bara att gå in med rätt inställning och verkligen försöka! *pepptalk* Önska mig lycka till nu. jag SKA lyckas.
btw..irma kan du köpa bullar till mig imorgon blev fett sugen nu

okej men min dag..

har varit grym. riktigt skön. stannade med aleks efter skolan och snackade i tre timmar och tog en CHAI LATTE! japp sug på den ni. fett gott var det. vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord. skönt att kunna prata med vissa sådär det är inte alla det funkar med. höhö. nu sitter ja å kör ett lååååångt skype call med jordens bästa. men ja pissar nog på mig snart. ser fram emot att rejpa irma imorgon också. you're going dooown biatch

vi kör en dagens låt idag igen!


sådärja

blev fett missbildad men i dont give a fuck :D bloggen behövde en biiig change.

design

håller på med ny design, den kommer snaaaaaaaaaaart!!!! få inte höga förhoppningar..den suger prutt

im back

hejdär allihopa nu är emma tillbaks i sverige. ja har haft de kuuuuuuuul. och ja har ingen bloggluuuuust. hade därimot extrem lust att ba ligga kvar hemma i sängen idag men jag släpade mig själv till skolan. de var kul och träffa mamma pappa och min dotter där. ja har en ny dotter också, irma! welcome to the incest family.
efter skuuulan stannade jag lite med min nya dotter, vi picknikade i centrum.

helt klart dagens låt:



eran...emmet.

hejdååååå



ni får ha de så bra då, kommer sakna några fina personer <3

Smulor kan burn in hell

( URSÄKTA STORA BOKSTÄVER IGNORERA DET) FINNS INGET VÄRRE ÄN ATT LIGGA I SÄNGEN OCH FÖRSÖKA SOVA OCH RULLA RUNT I MASSA SMULOR. DE E SOM NÄR MAN ÄR UTOMLANDS OCH ÄR SOLBRÄND OCH LIGGER PÅ DOM DÄR BETONG SÄNGARNA SÅ KÄNNS DE SOM MAN DRAGIT MED HELA STRANDEN UPP TILL SÄNGEN FÖR ATT MYSA LITE MED.
SITTER Å KOLLAR PÅ THE VOICE. DOM SÄGER RÄTT MKT ALLMÄNNA INTRESSANTA SAKER SOM JA BRUKAR CITERA UNDER DAGARNA FÖR ATT LÅTA SMART :) DE SA NYSS ATT EN MAN GICK IN I EN HISS SOM FÖLL 2 VÅNINGAR. FYY JA HATAR HISSAR! VERKLIGEN EN AV MINA STÖRSTA RÄDSLOR :S KAN MAN VÄLJA GENOM HISS OCH TRAPPOR ÄR DET TRAPPORNA SOM GÄLLER!

pimpla

jahaaooo då kan man inte somna riktigt än då, vaknade kl två idag. och det luktar kaka i mitt rum vilket får alla mina instikter i kroppen att vilja HAAA! men ne.. *knådar med fingrarna i tinningarna och kollar i kors* hhahahah.

skulle beskriva hur mina kakor smakade.. "smakar som en orgasm i munnen som bara förför alla dina sinnen och får dig aatt njuta stenhårt!"
slå den ni :)

meeeeeeen kanske ska försöka sova iaf. har lite ångest över att behöva gå typ en mil imorgon för att fiska lite se gå tillbaka. men ja kan nog sova medans någon bär mig? någon som ställer upp? eller så kan ja slå på knappen där benen går av sig själv och ja ba kan sova. det är inte alla som har en som knapp men min sitter iaf i nacken.
ADIOS AMIGOS!

låt

not sooo wess style hehe. men har ändå förälskat mig i den.

förvirrad

nu äre så att jag vet inte vrf men jag blev typ arg när jag fick reda på de här haha. ni vet shawtie's like a melody in my head? de är inte sean kingston som sjunger. de är en kille som heter iyaz. sean har bara skrivit låten. men de konstiga är att typ INGEN vet om det :S



UPDATE: ALLLA VISSTE UTOM JAG! (å aleks)


ja jag tycker de e kul att redigera













HEJ

sitter här med gösta. en låtsas katt. ska kolla på outsiders snart, där de e några som är allergiska mot elektricitet. HAHAH. asså snacka om att inte kunna leva? vafan gör man utan elektronik? hur får man tag på varandra utan telefon? om all elektronik skulle försvinna skulle jorden gå under hahahahah.



dagens outfit.
rutiga pyjamasbyxor från H&M
t-shirt från målarfirma.

funderar på att ha de här i skolan imorgon...


Aj

Vaknade upp och kunde inte andas, min hals gör så jävla ont. Bränner och kliar. Fett skööönt då får ja stanna hemma haha. Hade ja går till skolan skulle ja gett födelsedags tjejen en försenad kram. Och självklart mamma, zmamel och latiff. Ajja ha en bra dag i skolan! nu ska ja Dricka varm oboy och krypa ner under täcket och kolla på tv.
Igår var det ju någon nfl final mellan saints-colts och en vän satsade pengar..på det laget jag trodde skulle vinna. Gick på magkänsla och sa saints för dom låter som de "goda" hehe. Gissa vilka som vann! Jag är en såndär las vegas baby som är allas lyckoamulett ;) jaja herrrråååÅ


grattis irna!

idag (söndag) fyller min kära vän 13år. okej 17. tiden bara flyger förbi, minns när du var liten och alla våra sommarlov tsm....hehe. IAF stor flicka nu! nästa år blir de lagligt med sprit göllet. de e ba å tuta och köra. du är en kul prick ha nu en bra födelsdag och ät tills du spricker!
pösssssssssssssss från din z00r.


........





förjävligt ful bild men samtidigt lite cool.


feber

hejsan hoppsan jag har feber, kände det igår också men nu är de värre. och de skiter jag fullständigt i :) får trycka i mig några tabletter sen ska ja sticka iväg. hoppas det blir som planerat ikv isf blir det ju helt underbart!
kom precis hem från att ta lagfoto med laget. är ju sjuk så var helt borta satt bara där och fejklog lite.
kanske blir en chailatte idag...förut var jag så jävla emot det, jävla fjortis dricka. MEN när ja tänkte på saken...det är ju som vilken dricka som helst, som varm oboy tex. de är jätte gott och bara för det är populärt är det töntigt att dricka det? där fick ni som är emot det en tankeställare.


Fredag

Försov mig imorse, orkade inte stressa till första lektionen så stannade hemma. åker nu ist ;) i helgen ska ja träffa en very speciell person, cant wait!!! åååh ja är så glad :D:D:D:D:D:D

twäääng

shabääng, godmorgon. första lektionen blev inställd vilket betyder =some alone time with min data <3
igår va skit skojj, vi var ju på bio vi tjejer. popcorn krig och jag vet inte vad vi gjorde..dansade i stolen, skratta, grät nästan, bytte plats i stolen 3456 gånger för de gjorde ont..och jag vet inte vad.

de snackade serbiska och jag briljerade med mina språk kunskaper asså, rat=krig majko=mamma.

sen träffade jag sofie på bussen också, tsm blir vi största skitsnackarna.

men tänkte bara säga, att jag är så glad att allt blev såhär. de kunde varit mkt värre just nu. vilket det inte är, allt är underbart. de gäller ba att se allt från den ljusa sidan och köra sitt eget race. jag har allt jag behöver, och jag älskar allt jag har.
det är många som bryr sig om mig som jag verkligen uppskattar att jag har. tack<3 de jag menar vet vilka de är.


men nu kör vi TOOOOOORSAG ska bli BÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!


Men tjänna

sitter i franskan och känner mig stupido. efter skolan blir det snabba cash med amela aleks iRma och brandes. ja e feeeeett trött. sitter och tänker på *****. HIHIHI. Är jätte sugen på bullar fuck u irma DU gör mig tjock :(
ska till frankrike nästa fredag!!!!!!!!

sexbomb!


omg.

någon i vilunda skolan erkände idag hos kuratorn att han hade mördat någon :|

vafan är de här för dag? helvete vad mycket som hänt allt känns overkligt. öppnat upp mig för några som jag litar på också.

men de var också roligt när vi gick till donken och slängde oss i snön och hemma hos zmamela. skrek rätt mkt, latife har dåligt inflytande ;)

ska treeena nue. puuuzzz

-men släng dig i väggen! -ok :D


oj

ja överreagera lite. men ja ska ändå ändra på mig. på ett sätt många nog inte kommer märka av men ja vill ändå inte berätta vad det är.

IAF..jag är så hungrig att hela datorn som ligger på magen vibrerar. ska ta och vibrera ner för trappan och ta nått att äta men vi har ju fan inget gott. bajsigt. måste finna lite insperation till skämt asså. men my mind är typ upptaget med att tänka på någon. varför får jag inte ur personen ur huvudet :| heheheheh. <3<3 så ssssssssöt

har precis funnit källan till VARFÖR vissa är feta: dom som har sitt rum nära köket, och inte på övervåningen eller så. HAHA

goda nyheter..not

helveteeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! vad fan ska ja göra nu. fick jävligt pissiga nyheter nyss. åhhh.
ok nu fick man sig en jävla tanke ställare. nu jävlar skiter jag i allt. fuck!
ja visste de hela tiden.

jag ska ändra mig.

skoldagen






verkligen en seriös dag idag då.åkte till schoola med morsan sen satt å mobbade öst som satt och mobba tillbaka.
matte: satt utanför och skrek med latiff YAANIII. ja går en kurs om hur man blir turk, hon är bästa läraren walla.
sam: äääh, ja minns fan inte. jo vi satt ute med något papper men ännu en gång satt jag med LAATIFF och nööerrda ozz. vi bombade amanda bergstroems fb också.
franska: satt och tittade på lärarens mun som formade några oförståelsebara ord. sen slutade vi och jag GJORDE mitt samtal som ja väntat på hela fucking dagen.

dagens ruuligaste dialog brää:
jag-
jag måste göra ett samtal O.o
latife- med? :)
jag- din mamma ;O
latife- om? :@
jag- aprils planer hehehe
latife- jag tror jag redan vet vad hon ska säga.. ;)
jag- jag med .. JALLA LATIFF KOM HEM

det var kul då men nu på efterhand kanske inte.


RSS 2.0