Åkt båt typ hela dagen ut till landet, de ...

img_1579 (MMS)

Åkt båt typ hela dagen ut till landet, de blåste ju som in i ****** igår då de blev icke av då. Men nu är ja här å sitter på dasset och trycker. Aa, asså ja sitter å gömmer mig för marianne den läskiga damen med hängpattar ner till knäna komförbi å ja kände inte fär att få rosa läppstift kletat på kinderna. Så här sitter ja å "kissar".


Estrella - Hot Sweet Chili

Åååååh de e Arn på tv, ja minns när pappa snickra ihop ett svärd åt mig å ja sprang runt i skogen och slog i buskar och träd samtidigt som mamma var ute och gick med maya. Hahahah älskar att ja bara lekte kill karaktärer. En liten flicka i pojkkläder med brunt trassligt oborstat hår och alldeles ojämn lugg med såriga knän från att ha spelat fotboll me grabbarna. Önskar jag fick sitta på ett moln och titta på lilla underbara mig eller få krama lilla 10 åriga emma och säga åt henne att aldrig ändra sig för någon annan och att alltid tro på mig själv i alla stunder. Så gud, jag ber om ett mirakel? Snälla låt mig träffa mig.

H3J

WEHOOO ja drar till mitt landställe imorgon med padre. Fett skönt. Ska kirra pizza nu å fira. Men shit hörrni, tänk om ja åkt till norge? Herregud allt hämde på utöya, ja skulle till edsöja, aa vet inte hur de stavas men dr e rätt nära av vad jag har förstått. Asså när man läser om det så låter det som en jävla skräckfilm. När de sprang å gömde sig i skogen och simmade hur långt som helst i iskallt vatten. Att en "polis" dyker upp och ropar till sig alla ungar sen pojken som kommer springande blr skjuten rakt i ansiktet?? Helt fucking absurt sjukt hemskt. Fast en sak jag inte kan sluta tänka på, hur kommer det sig att helt plötsligt blir alla sjukt engagerade i detta å visar empati. Det är självklart förståeligt, men när saker händer på andra sidan jorden rasar antalet som bryr sig med typ 70%. är det fär att det är närmre oss den här ggången? Är vi själva rädda för att bli attackerade på samma sätt? R det för att det är våra grannar? Men resten av alla människor då? De är också av kött och blod och är precis som oss? Värt att tänka på. Är väll trots allt lite intresserad av psykologi. Men som sagt, fy fan vilken mardröm. Stackars offren och deras familjer<3

29 grader

Har varit ute med båten heela dagen, de va ju så jääkla varmt idag höll verkligen på å DÖ! Vi badade å så, wilma va me å hon låg ba å sov hela tiden. Riktig ängel den dära hunden,aa asså tills hon blir pigg å biter av mig armarna. Om pappa blir frisk drar vi ut till landet. Ber verkligem till gud att han blir de för har riktig ångest över attvi inte kom ivg till norge, ja som va så taggad sen ba blir det inget. Började gräva min egen grav och satte på mig fin klänningen för att somna in en sista gång men ack wilmas hundögon brought me back to life.

Stunder som denna gör mig stolt

Irma har klickat hem AC.

Assassino!

Idag är jag trött. Har varit ute på ängsjö hela dagen med mina älsklingar fanny å simon å wilma. Otroligt skönt att ALLTID veta att familjen kommer finnas där, oavsett vilka val man gör, hur man ser ut och tillochmed hur man behandlar dom. Fär mig är familjen prio ETT! Alltid först. Kan inte vara utan dom typ en dag förrän ja saknar dom. Jag såg världens snyggaste kille där ute. Varken han eller jag kunde sluta titta på varandra. Jag log mot han och han log tillbaka. And u should know, är ja inte full är ja jävligt kräsen med killar haha. Han spelade fotboll, han hade världens mest vältränade kropp, skit fina ögon. Ångrar så jävla mkt att ja inte tog chansen att prata med han. Köra hundtricket eller nått haha. Tänk nu kommer ja aldrig se han igen. Snyft. Ska aldrig låta en sån chans gå till spillo igen!

FÖR JAG HAR MYROR I BRALLAN, DU HAR MYROR I BRALLAN

Vad gör ni när ni hittar ett enormt myrbo i eran trädgård? Står ni leende och tittar på och tänker ÅH så bra att fåglarna får mat och myrorna gör jorden ren. Det är iaf vad min mamma tyckte jag skulle göra. Men ICKE, jag agerade annorlunda och tog fram mitt war face and declared a war. A have my spy planes up and claymores planted all around the place.

Jag fann detta under våran björk:


So fucking nasty, nu syns inte alla triljoners biljoner myror för min 1 megapixel kamera inte är så avancerad. Men tro mig, de va ÖVERALLT. Jag skrek världens tjejskrik och kutade in till mamma. Sen blev ja sur å hämtade mitt svärd.





Jag stabbade jorden typ 79 gånger och då kom de upp 10x så många myror fY FÄÄÄn ja fick sån där krypande panik. Ja kutade runt på gräsmattan i kliade mig överallt kändes som myrorna invaderat mina kläder.
Hoppas ja dödade iaf 5 st myror med min modiga insats. Skicka nu inte djursocialen på mig. Ni hade gjort samma sak.


För första gången fick mamma mig att skratta på riktigt

Okej det där kan låta ganska hemskt, klart hon fått mig att fnissa för hon agerar lite annorlunda ibland så att säga. Men denna gång kom ett av mina Laila Bagge skratt. Men nu till saken.

Vi skulle klippa Wilmas klor som blivit skit långa och vassa.
Jag- Om jag håller i henne så så kan du klippa.
Jag lyfter upp henne i knät och mamma går iväg efter tången.
Mamma- Så ska vi börja med hennes högra tass eller?
Så tittar jag upp från Wilma och ser mamma stå med krökt rygg och denna gigantiska sekatör som man typ kan klippa ned träd med.


What a joker that lady is. Undra vart hon fått det ifrån? 18 år med mig kan ha något med det att göra.

Ni får kika in här var 5:te minut om ni ska hänga med

Tänk om man kunde somna lika snabbt som hundar. De lägger sig i sin korg, lägger sig på ett bekvämt sätt sen somnar de PÅ EN GÅNG. De tar typ 30 sekunder för dem att slumra in i John Blunds värld. //MVH avundsjuk brud

Dock sover ju inte denna hund i sin korg. Den är ju så hal så man glider ut på 5 minuter?
ps. hundar fjärtar mkt i sömnen. och de luktar värre än era pappors, tro mig. (heter det pappor? eller papper kanske? fast då kan man lika gärna kalla de sina A4:ark)

Tack för responsen i tidigare inlägg

Aa, alla fans. Jag vet, ni behöver inte säga det. Jag vet.
Ännu  ett citat. Ida, jag och Rickard sitter i jacuzzin och leker 20 frågor.

Jag- Ida nu är det din tur att tänka på någon!
Rickard- JAA, och inte någon från din lilla bubbla du lever i, som typ någon bloggare.
Ida blänger surt på oss och jag ser att hon tänker så det knakar.
Ida- SÅÅÅÅ nu har jag en jätte bra!
Jag-............va inte så jävla tråkig å tänk på typ kalle anka nu bara.
Ida ser förskräckt ut.
Ida-.....vänta ska byta.......:$


Kul att hennes bubbla även inkluderar Disney karaktärer. Hon är alltså inte helt insnöad i fake världar i bloggar å MTV. För ankeborg finns ju på riktigt. Eller hur?

Kryp upp hos mig.

Ack dessa missförstånd.

Andreas (alltså min kusin, vilket gör detta ännu roligare) och jag sitter och spelar CoD.
Vi sitter tysta flera minuter sedan bryter han tystnaden.
Andreas- Emma kom upp hit till mig.
Jag vänder mig åt sidan och tittar förvirrat på honom.
Jag- ...........va?
Han fortsätter titta mot tvn.
Andreas- Ja jag sitter här i en lägenhet. Det är sjukt bra man dödar alla hur lätt som helst.
Jag- HAHA jahaaa jag trodde du ville att jag skulle sätta mig bredvid dig.
Han tittar nu förvirrat på mig.
Andreas-....................va?


Nu undrar jag, är det jag som är helt allmänt trög eller är det han? Svara nu inte BÅDA för då är ni tråkiga.


Citat

Ja som ni märkt alla FANS så drunkade inte Wilma, ni borde ha räknat ut det. Om era beräkningar sade till er att jag var alldeles för glad i förra inlägget för att min hund har dött. Hon var jätte nyfiken på vattnet och skuttade ut till mig som stod med vattnet till knäna. Men när hon märkte att de blev djupt blev hon rädder. Men de e ba å vänja sig baby för vatten är de bästa som finns. Precis under dill&gräslök dippen dårå. MEN nu vill jag inte rabbla massa skit utan tänker bygga upp lite struktur i bloggen. NY KATEGORI SKALL INTRODUCERAS! Den ska heta citat, tänker skriva saker jag hör om dagarna, konversationen med familjen, eller med kompisarna. Vill inte låta alla mästerskämt vi säger bara rinna iväg. JA, jag ska bli en mästerbloggare. Med en stängd blogg. Undra hur det ska gå till.

The new me

HEJ! Nu vill jag presentera mitt nya jag. Eftersom solen har bestämt sig för att gömma sig ett tag så har jag gått å blitt blek. Även fått glasögon, är numera glasögon orm. Har ingen förklaring till det bara att jag inte ätit morötter, som man ska få bättre syn av. Jag är nämligen allergisk mot morötter. Den såg ni inte komma, tur jag har va? äckligt ju. Fast de e ganska gott mer dill&gräslök dipp. Allt är gott med dill&gräslök dipp. Faktum är att jag är ganska beroende av dill&gräslök dipp. Fan va många gånger jag skrivit dill&gräslök dipp. Men den dippen passar faktiskt till alla chips. Promise. Har växt upp med dippen. Kommer fortsätta växa upp med den. Ska presentera dippen för min blivande man och mina barn. Appropå presentera så höll ju jag på att presentera mig själv! Sa ju att jag lätt glider ur ämena. Jag har blekt tänderna också, syns det?





KRAM PÅ MIG

Sitter faktiskt ute med Wilma å solar, vi ...

img_1536 (MMS)

Sitter faktiskt ute med Wilma å solar, vi ska snart till kairo å ska testa om hon gillar att bada. Lets hope she doesnt drown.


Assassins Creed är gjort för mig

Vad är oddsen, att man söker hela sitt liv efter det perfekta spelet. Sen hittar man AC och livet bärjar bli värt att leva igen. Varför har jag inte tittat upp i rymden eller studerat horoskop för? Idag insåg jag en sak...mina ögon spärrades upp...jag ville slå någon på axeln å berätta om min upptäckt. Jag heter Emma Anna Christina Wessel, alltså Emma fucking AC Wessel!!!! Det är som gjort för mig. Ska döpa om mig till Emma AC Wessel både på fb, mitt pass och mitt id. Puss på mig

Yuck

Finns det något värre än att ligga på en mysig varm plats, som i sängen under täcket och sussa sött, dreggla lite kanske, sen kommer någon och väcker dig? Och sedan går till köket och typ anstränger sig att typ kasta kastruller i golvet å sula bestick i lådor. Eller tvingar dig lämna den där varma sköna platsen för något helt ORELEVANT. Mhm im using big words now.Okej klart det finna värre saker här i världen, men inte om man heter emma wessel.

Yum

Finns det något skönare än stunden när man är HUR trött som helst, ligger på en skön plats tex i soffan eller en bil. Man bara känner hur ögonlocken blir tyngre å tyngre och när man tillslut ger upp och är påväg att slumra till, den känslan...om den fanns på burk skulle jag go all balistic på den.

Eftersom jag redan bloggar äckligt mycket nu kan ja lika gärna fortsätta

Jag håller på att KÖPA filmer från internet, bland annat önskade ida sig The Stepford Wives. Minns den filmen, så jävla cp äcklig. Har för mig att de handlar om ett par som flyttar till värsta instängda samhället sen är alla skitkonstiga där, iaf kvinnorna. NÅGOT ÄR SKUMT, damen protesterar å vill inte bo där men då HÄNDER DE KREJJER. ojojoj.

 

 

Sen även Dinner for Schmucks, någon sa...minns inte vem denna person är tyvärr...att den e skit bra. Sen kommer ida och skriker NOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 När hon ser att ja KÖPER den, men vi får väll SEE. Älskar han söta brunhåriga, HATAR han den där störda cp äcklet.

 

 

SEN ÄVEN, Disturbia. Simon har tjatat i 100000000000 år på att jag ska ladda ner den men har helt enkelt inte pallat. Sen såg ja att irmus hade sett den då lyfte ja på arslet och KÖPTE den. Fast ida sa att den va keff också, men de tvivlar jag starkt på när sötisen Shia e me. Jag ser ut som han när jag gör såhär har jag hört:

 


De va högre irl.

img_1530 (MMS)

De va högre irl.


Besök i sigtuna, gillar att mitt ansikte ä...

img_1528 (MMS)

Besök i sigtuna, gillar att mitt ansikte är 10 nyanser vitare än benen. ANYWAY, this is me and tant brun.


Älskling

hahahaha älskling som går och lägger sig i sin korg sen efter 10 minuter hör man en duns då har hennes huvud trillat ner i golvet.

 

 

Bakis

 

 

 

Hur vacker är inte lilla Wallace?

 

 

 

 

Tjockis

 

 

 

Får syn på en flygande elefant

 

 

 

 

Cute igen

 

 

 

sunset

 

 

 

 

Oh hi, jag har tappat min kropp

 

 

 

WHAT U LOOKIN AT? NEVER SEEN A PUPPY BEFORE?






Avslutar detta inlägg med denna otroligt söta bild.

328 kr

Mamma och pappa (visst låter de fel å säga pappa och mamma? det har inte riktigt samma klang på det.) är på sjukan för å fastställa en diagnos på stackars father. Han mår verkligen super dåligt, kan knappt gå, och när han gick ut till bilen krökte han på ryggen å han såg så gammal ut. Tänk va läskigt, såg ut som han skulle falla ihop och dö vilken sekund som helst. Usch. Ibland vaknar jag mitt i natten av att jag bölar för ja drömt att pappa dött. Ibland när ja bara tänker tanken börjar jag gråta. True story.

AA iaf, fan vad jag lätt glider ur ämnena. Willy och Idun är de enda som är hemma å båda sover. Så vad ska då jag göra? ja satte mig vid datorn för första gången på århundraden å insåg hur lätt de va att klicka sig fram. Helst plötsligt satt jag med kreditkortet i handen och har köpt två spel från CDON.COM.
Kirrade mitt efterlängtade Assassins Creed II, även ett till som hette Uncharted II, har hört att det ska vara alldeles brilljant med grafiken och allt. Kommer få det inom tre dagar, sist jag beställde därifrån fick jag det dagen efter. Så vi får väll de hur snabbe de der filurerna er denne gången.


Död åt tengil

Det som skulle bli så jävla kul i norge. Helvete. Ja längtade som fan, sen går pappa och blir dödssjuk så vi inte kan åka. Fan fan fan fan fan fan FAAAN. Äre karma eller? Har det hänt för mkt bra på senaste tiden? Kanske. Fan ska ja göra nu? Sitta i mitt hål och ruttna. Död åt tengil. Ville se nya saker, ut på äventyr med andreas. År och dagar sen vi gjorde nått tsm. KUUK

Straight fr.o.m. The Ipad

Den e på auto-correct så de kan dyka upp några ord som kan verka lite osammanhängande med texten. Today så kom massa av idag polare över så ja hängde med de ett tag. Sen lira ja å Rickard ps3 massa massa minuter. Sen bada ida ja å han. Vi körde 20 frågor i jacuzzin å ja vann hihi. Sen kom en igelkott och försökte käka upp Bruce Willis. But i saved her, as usual. Ja kom på en grej..idag har ja glömt å äta mat. Åt chips till frulle, en majskolv till dulle, haha skojja LUNCH..å godis till middag. Nu är iaf life back to normal för mamma å pappa e hemma från frankrike. Å resan till Norge blev inställd å ja vill dö

Rastar lill-babs

img_1527 (MMS)

Rastar lill-babs


Update straight from the soffa

Antar att de va PRÄÄÄTTY obvious att irmis va häris igåris. Vi lira tvspel å lekte mä hyndan, sen lagade vi värsta maten! Med lemonad och allt! Oj sorry menade marinad. Sen kom mads och ids och vi kolla på lite filmer. Sen drog alla å då gick ja å sov på stuberten. Skönt att få sova hela natten för en gångs skull, sover ju nere med wilma å då får ja gå upp två gånger varje natt för hon ska lissa. Nu sitter ja å lirar CoD online, kan ju säga att de e ja som tynger ner hela laget, hamnar alltid sist och har typ dödat 4 och dött 28 gånger. Gr8. Willys ligger å gnäller ja tror hon har ont i maggen, käkat så mkt bär. Skall sätta stopp för detta beteende. IMORGA FARE JAI TIL NORGE! Aa om ja nu fick plats eller hur de nu va.....snyft

Fantastisk middag på sturehof.

img_6903 (MMS)

Fantastisk middag på sturehof.


She stole me dog. And turned it into some ...

img_1522 (MMS)

She stole me dog. And turned it into some kind of monster.


I is with urmz. I just saved willys life. ...

img_1512 (MMS)

I is with urmz. I just saved willys life. Mwahz


Diagon alley

Har potter race med simon. Väntar på våt betjänt som är å köper godis på ica. Ja måste bara säga en grej! Vi har en 3d tv. Har haft de typ ett år eller mer. Idag va första gången ja testa 3d. HERREGU va najs å lira CoD me 3d. Pistolen är nära sen är allt annat långt bort! De blir typ världens djup i bilden. De e så fucking äpic. Kommer flytte ner i soffan här nere å lira tv spel hela helgen. På måndag fare ja till norge. EEE akkuratt kjempetork en guleböj aa. Vi får se hur ja talar ner ja kommer hjem. Nu ska ja umgås med simon som skriker "NU BLIR DET DUNDERSUCCÉ!" och sen fjärtar. Sheisse.

SEVENTH HEAVEN when i see their happy faces smiling back at me

Ja hon RÅKADE bita mig igen. Nu va de ungefär samma sak fast jag höll i ett ben som hon tuggade på. Så råkade hon komma åt mitt finger, de gjorde ont men inte lika mkt som förra gången. Jag har ringt en tekniker (aka andreas) som kommer hit å hjälper mig med the epic jungle of slads. Its slads everywhere!

It happened again

img_1511 (MMS)

It happened again


Vilket jävla mission att få ps3 å funka, m...

img_1506 (MMS)

Vilket jävla mission att få ps3 å funka, mission impossible fan. För andra asså, brb om 10 min när ja fått denna &@!?!!€&£$## att funka


Hahah yeeey fett nice att mobilblogga. Ida...

img_3789 (MMS)

Hahah yeeey fett nice att mobilblogga. Idag vare sista parry hotter filmen någonsin med irre! Filmeb var en besvikelse, hade för höga förhoppningar. Kommer sakna harry å gänget!!!! Homies.  Aa som vanligt när irma å ja skulle träffas hamna vi på helt olika platser. Hur lyckas vi? Här skulle irma suttit:


Test

Test


Kommer få rabies

Jag sitter med wilmz00r å väntar på att hon ska vakna, hon sover typ heeeeeeela tiden, å andas as snabbt. Ska snart åka ut på lite vuxen ärenden, ni vet till systemet å banken osv. Aa. *nickar belåtet*

Nu till dagens ämne, jag tror jag går bakåt i utvecklingen. Ibland när jag pratar tappar jag bort mig mitt i en mening och blir tyst och undrar vad fan det var jag höll på att säga. Jag sover knappt på morgornarna längre, och jag har glömt bort hur man stavar MORGON hahahahahah. Nu till det sjuka, igår höll wilma på å sätta i halsen, super hero som ja är rycker jag in och stoppar in fingrarna i munnen för att ta ut kexet hon hade i munnen. Men hon tuggade fortfarande och olyckligtvis så var min tumme just då under hennes kindtänder. Hundvalpar har också mjölktänder, de är sylvassa och pyttesmå, precis som fisktänder, om ni nu vet hur sånna ser ut. Tanden gick rakt in i tummen och av reflex drog ja ba ut handen å strirrade på vad som fanns kvar. Det bokstavligen forsade ut blod. Jag tror aldrig jag blödit så mycket, and im telling you, ja gråter inte......men då börja ja böla som fan hahah. Mest av chock, men ändå. De va sjukt, ja kutade till handfatet och mamma tänkte typ ringa ambulans. Ja ba fuck no. Hela handfatet va fullt av blod, fyfan va äckligt de va. Pappa(familjens doktor) sa att hon bitit ända in till benet i tummen och stött till några nerver och det var därför det gjorde så ont. Ja höll typ på å svimma för de ilade i hela armen. AJJA, tillbaka till ämnet, ja grät och sökte tröst hos mamma och pappa. Över ett sår. Who does that?


HAHAHA bli inte rädda nu. Hon åt ju bara. Hon e inte farlig. Promise.



stor bild. Ungefär sådär ser de ut. Hejdå.


la gente esta MUY loca

Shit okej va äre för liten mutant vi fått hem hahaha? Heeelt crazy, käkar på allt, nu är soffan hennes offer. Kollar man bort en sekund är hon borta. Hon leker som om hon vore en gladiator, alltså för sitt liv. Ja har bitmärken på hela armen haha. Bortsett från de så är hon världens sätaste mjukaste lilla pälsboll. Ja har tagit massa bilder me systemkameran men orkar inte lägga in.

Här sitter Gollum med sin precious.






ja har inget liv

Så här har jag haft det. Själv då?


Och du vet Erik..när jag inte förstår någonting då måste vi talas vid efter middagen. Eller hur?

HÄY nu är dagen här imorgon blir jag mamma. Aa eller matte då. Ja ska sova nere i kontoret  med henne nu ett tag, pehehheheh har köpt massa leksaker å godis till henne. Kollar på ondskan nu me padre, fyfan va hemsk den är. Nu vill ja gå upp och borsta tänderna.

Äre ba ja som inte sett kenzas reklam på tv?

RSS 2.0