Tjoho

Hur äre? MÅR NI BRA DÄR UTE?? LET ME HEAR SOME NOOOOOOICE!!!! Socialen är här och hotar att ta kelly. Nej juste förlåt här leker man storbloggare så är man bara en liten nolla i bloggvärlden. Ett sandkorn i öknen. Ett litet barr på en gran. En hudcell på armen. En tagg på en igelkott.

JA exakt, vilket för oss vidare in på ämnet, SATANA perkkelle va ja e taggad på fotboll. Idag på gympan fick ja till supermannen skott när irma kastade ninja bollar till mig. Btw så är skolan en enda stor komedi nu. Går runt dubbelvikt av skratt var man än går. Idag airpippade Gabbi luften när hon visade aerobics, brandes kunde inte takten och alla blev griniga. HAHHAHAH älskade danssteget som var en kraftfull halv ninja spark. HAHAHAH. Den totally caught me of guard.  Eller nått.
A juste, nu spårade ja lite, har fotbollsträning idag. Fan va ja ska äääga. WAAAAAAAAAAAA

AJuste. fyller arton ju, typ om två dagar. Tjooho, sen blev man bjuden på fekkelito hos en tuba. Ska be mamma köpa ut åt mey hihihhiihihhihihihihihi

i know u think im sexy

im ready

Hej hopp gummisnopp nu är jag redo att ladda på med massa bullshit här igen. Jag är trött på min förra design för den såg ut som om man råkat klicka sig in på en porr sida AND WE DONT WANT THAt DO WE???
Provet idag på desktopen gick galant, så fort micke vände sitt rektum mot oss så bomba irma å aleks med frågor och jag lekte smart och gav svaren. ACK vad man blivit bra på att fuska under dessa år i skolan. Tror jag fuskat på 95% av proven sen 6an. LOVE MY LAJF. ja är så skoltrött å ja har liksom varit borta å sjuk halva tvåan GAHAHHA i feel bad for you other suckers skojja bebisar ni e starka som orkar å kämpar på, så lever jag lotto livet liksom.

Imorgon har jag ett prov som jag missade när ja var borta och nu kan ja inte fuska, men har planerat att ha mobilen som miniräknare å har man tur kan man smsa nån eller kolla på internet EHHEHAHHAHAH.









ajuste ja vill för första gången i mitt liv köpa klackskor. vill dock inte känna mig FÖR kvinnlig men de e snyggt ibland. Men inte på mig. men vi får se, de kanske e snyggt på mig. Men de brukar inte va snyggt på mig? Fast har aldrig provat. Så de kanske är snyggt på mig.
ska iaf köpa dessa:
 HAHAHAHHAHAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAH
HAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHA
AHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHA
HHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHA
AHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAHH

AAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAH

AHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHH
AAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAH

HAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAA

HAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAH
HAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAAHAHHAA
HHAAHAHHAAHHA nej skojja. men seriöst ska kolla efter nått par imorron

kan inte beskriva hur jobbigt de e att lämna detta :'(((((((((((

Sanibel Island, Cape coral



Fort Myers Beach, Cape coral. Fullt med spring break människor haha


Key west


Sea World, Orlando


Key west


Key west


Bahamas



Mer bilder kommer på miami osvvvvvvvvvvvvv :D:D:D::D:D:D





Intressant fråga

Jag vet vilka som har lösenordet till bloggen så ja vet vilka som läser, så svara nu på denna fråga: tror ni att jag har pluggat någonting medans jag har varit här?

nya standard posen







har även två videos på när ja poserar framför kameran. kräver 10 dollarus för smygtitt och 15 dollarus om ni skall se hela filmerna. PIHIHIHI säger bara att min syster låg och grät av garv, och jag överdriver för första gången inte. JAG VET ATT NI VILL KOLLA


hej irma. miss me much?





hej ja ser ut som 12 år ^^ mina kledör blev jeette blötta ner ja skule ur polen ^^
saknarej irmice ^^

Ja lever jag lever jag lever jag lever la vida loca!!

I 7 dagar har jag befunnit mig på kryssning i västindien. Det har vatit heeelt otroligt må jag säga, ida, min syster fick första gradens brännskada på hela kroppen och har numera panda ögon. Jag är brun som en bajskorv, vet dock inte hur brunt erat bajs är men ett tips till irma: ja e inte vit som dina kluttar. Som förmodligen luktar rosor. Själv går jag inte på toa, sånt gör inte prinsessor. De finns massa jätte fina naken bilder på mig i bikini på de exotiska öarna vi varit på. Eftersom typ 3 st har lösenordet till denna fina blogg så skadar det nog inte å visa bilderna. Som jag vanligtvis är hemskt mkt emot, har dragit ner drastiskt på blottandet är mästervärket gud skapade(jag) sedan mitt utvik i playboy. Nog om det så kan jag berätta att nu idag så anlände vi till vårat vackra hus med pool och lite allt möjligt, det är mkt fint och ida å jag lottade om det finaste rummet. Vem fick det? Vem trpr ni fick det? Jag såklart :) så här ligger jag mer händerna bakom huvudet och skriver detta blogginlägg med tårna och kollar på min flatscreen. Ne hörrni ni ni nu ska jag grilla en fet amerikansk stek och äta upp mig lite.

RSS 2.0