MAXAT!

Nu känns det som man upprepar sig lite när man skriver samma sak 2 ggr i två olika bloggar. JAG DOG AV GARV IDAAAAAAAAAG!! älska skratt attacker!!
Jag va lite övertrött och det var madde också så vi satt å flippa på bussen. Sen bjöd jag in mig på ett glas oboy hos henne. Vi snackade galet mkt om allt mellan himmel och moln. skojja. JORD. ITIHIIHIH. Torrhumor.se
Sen kom hennes små syskon hem och jag kelade lite med dom, klappade lite på huvudet, sen tog resterna av min godis påse och drog hem. Nu inser jag att min hals inte alls mår okej utan behöver lite omvårdnad.
Ikväll är det match, imorgon är det match, på fredag är det kolla på match, på lördag är match och middag och fekke, på söndag är det cornelia. OOOOHHHHHHHHJJJJJJJJJJ vad fullspäckat schema emzår har

bländas av stjärnglasen

Tjeeehhena, har sjunkit ner i min soffa och kommer inte upp.
Dags att plugga lite emma? Ja. KUUL, det tar emot i varenda liten muskel och att öppna psykologi boken är så psykiskt jobbigt att jag ba faller ihop och hackar tänder på golvet. Kan man få lite läxhjälp? pretty pleeeease??


Tog bort lösenordet, så nu äre fritt fram till att lägga sig i mitt liv




Jag måste klippa mig hahaha. klippte mig senast på skolavslutningen i 9an?! Känns som det är dags nu.

Lördag

Satt hemma på kvällen i pyjamas och med choklad i mungipan när jag fick ett sms av simon. Jag hade lite beslutsångest men jag ringde upp madde och drog på fest i bollstanäs, hos felicia tydligen. Hon bodde i ett slott typ och när jag kom in så ba...aha vart är festen? På femte våningen typ heheheh. Men det var kuuult det var väldigt lungt till skillnad från förre helgen hahahahah.

Emmelito har förändrats. Jag kör på impulser and im lovin it.

TJJJJENA

Tar mina små uppehåll emellanåt, bara för jag KAN. Fattaru. Det var debatt dag idag, alla fick IIIIIIIII SIG. Skojja, de va intressant, jag har kommit fram till att jag är moderat. Skaffat blogg med jugge gangstrarna har man ju också gjort, de använde mitt namn i bloggens namn för mer besökare liksom..... den enda som var speciell nog att nämnas liksom. detrejuggarnaoemma.blogg.se

Jag skojjade mina små hjärtan.

Asså ja har haft så jäädra mycket energi idag, kutat runt hela dagen och gjort psyko grejjer. Kanske beror på min lilla släktträff på bussen imorse. Hihihih.

Matte B var ju inte de lättaste

HEj, minns knappt skoldagen jag lever bara i en konstant dimma. eller nått. Jag minns att jag och irma garvade och hon sprätta upp mitt sår med en perfekt high five sen att jag hann göra ett halvt mattetal.

Ska plugga nu sen träna. Nice life. not. hejdå ......d.s.-.,fSÄdkgäpoöj

Busy weekend

Guten tag! meine helg has been super bra. Har knappt tagit ett steg innanför dörren innan ja va tvungen att dra igen. Vi vann lördagens match!!! (spara på applåderna)...vi vann söndagens match också!!! (applådera nu)
I fredags var det fest som jag somnade på hahahah, i lördags vart det chill i ölsta (HAHA), och igår vare bio med smirma å hk. Har typ inte haft en såhär kul helg in aaages. Så därför är jag helt slut idag. Jag och min vännina irma hade två timmars hål idag så vi drog till donken och sen väntade vi på bussen tillbaks i en halvtimma men kändes som 5 minuter. Vi dunkade musik som faaan i våra lurar å satt å skrek ut sånger i aldrig tidigare nådda toner, sen kom en snubbe och förstörde stämningen, ja lovar att han spelade in när vi sjöng.

Som jag förutspådde så fick jag ju mvg på provet i företagsekonomi. Jag e så stolt, det var latife också som kom utrusande ur klassrummet och kastade sig på mig å skrek VG!!!!!!!!!!!! Galna turk.

Hade planer på att göra matteläxan, dom sprack.


inshallah

Glömde jag säga att jag ville vara lite vild på gympan å sätta på alla duschar å undvika vattnet? vem blev helt genomvåt? håret, tröjan...allt :'''( (kan inte säga ordet våt utan å misstolka...bajs)

Fredag is going to be cräääjsy

Längtar till imorgon! Dagen kommer bli helt sjuk. Kan inte säga vrf *snyft*. Har funnit min dolda talang = företagsekonomi, allt sitter som en smäck till provet imorgon.  Sen kommer irma och jag FLIPPA. och senare kommer allt FLIPPA!

Vi flippade idag på gympan också. Vi gjorde vårat besök i "väggen" som nu börjar bli en tradition. Vi gjorde lite hinderbana där inne mellan alla vajrar, hk följde efter....*suck*. Sen hörde vi lärarens röst och paniken spred sig. Man såg ingenting och det var omöjligt att ta sig fram, jag började krypa fram å klättra lite på irma och vi lyckades kasta oss ut därifrån. SUCCESS.
Sen kastade vi lite discus,okej...vet inte hur de stavas, och vem av ALLA? får beröm av läraren? behöver jag säga EMz00r WESSLANA BAJSROVIC. Sen vart det negerslakt i innebandyn när vi mööördade alla i de andra laget. Har fett ont i halsen, å har feta jävla röda märken från att ha blockerat alla bollar (skillzzzzz)

ska plugga liiitelitelite till sen lägga mig i sängen....blunda....å vänta på att man somnar...vänta lite till...john  blund kidnappar en....man är i drömmarnas värld och before you know it så vaknar man.

LETAR MJUSIK

Leker att jag kan musik och massa artister men jag suger och snor musik från andra istället...kolla bara, jag är hopplös, jag hamnade på HOOGA HOOGA HOGA SCHAKA HOOGA SCHAKA IIIIIM HOOKED ON A FEELING, IM HIGH ON BELIEVING!
*jag vet att ni vill lyssna på den nu, med alla efterblivna gråttmänniskor i bakgrunden*

kan ni stå emot??



*jag vet att du vill kolla*


update

anitas andedräkt stinker...har hon rökt?

drama drama lama

Burger fick reda på aleks blogg...........det är katastrof. Nu flippar hon och drar i sitt eget hår, jag fick hennes hårtuss i ögat. Vilken tur att han inte fick reda på min, då skulle the big hulk va framme.


Jag har ont  i mitt hand.

prutt.

Godmorgon

Nu drar smemma till skolan, öaeirhgweoihgäoeqijhrglA

RSS 2.0