Whadap biccches

Jaha hejhejhejhejhej alla era små hejdukar där ute. JAg heter emma och jag driver denna blogg. Har varit en laagom produktiv helg. Igår stod jobb på agendan, en flicka kissade på golvet och aa jag vet inte vad. Min kollega fick ta hand om det haha. Sen hade vi lite släktkalas här hemma igårkväll. Jag och simon satt på mitt rum och spelade gta hela kvällen och testade alla fusk som finns. Bästa är ju att göra ett skyfall. Helt plötsligt befinner man sig uppe i himlen och ramlar ner mot marken sen ska man hinna fuska fram en fallskärm hahah panik när man ska skriva in typ L1, L2, R1, R2, vänster, vänster osv osv osv sen gör man fel på sista så måste man göra om. Aa endast pro-gamers get what i'm talking about.
 
Sitter och snapchatar folk nu hahaha har precis upptäckt appen å de e ju fan skit kul. Man kan skicka så mkt messed up shit och den andra kan aldrig kolla på det igen hahaha tuuuuuuur mannen.
 
Kom lite off-track här kom jag på. Tänkte ju berätta att jag varit ute och sprungit idag. 5 kilometer i sandaspåret med papa wess. Sjukt jobbigt eftersom det är helt annan terräng än tex vilundavallen. Sen körde ja lite övningar med hantlar och skit på baksidan. WOW va duktig du är emma *klapp på axeln*.
NE, me äääh, ja e stolt iaf. Pusshej pussey
 

Kurrikurr

Hej bröder från andra mödrer. Typ. Snart ska ja till vilundavallen med irma. Asså, är fett taggad. Förra gången gick så jäkla bra. Fast nu är det typ vinter ute. Fan va fort de gick. För två onsdagar sen va de typ 19 grader och sol, idag är det typ 3 grader. Fucking sweden asså. Sen blire tamme. Munnen vattnas redan. Idag blir en bra dag! Måstebara tillägga att ja fick min första parkeringsböter häromdagen, glömde sätte upp den där jävla saken som visar vilken tid man parkerar. Satfläsk! Men någon gång måste ju va den första! Överdrivet positiv. 
Drömde att ja va i nå uppdrag i gta de va fett med knas. Ajja, fred ut.

Pinsamt emma

Ja här var man ju väldigt aktiv. Finns inte mycket att säga förutom att gta har fuckat upp min körning. Gjorde världens mest olagliga u-sväng häromdagen och kom på efteråt att ja kunde dött typ. Spelet är väldigt likt den gamla sköna bönan San Andreas fast 100x bättre kvalle och 100x större. Sen att man kan växla mellan tre karaktärer gör så att man inte tröttnar. Vissa uppdrag är fett svåra! Just sayin.

Kom precis hem från my new homeboy matty. Asså...han e...underbar :)

Var nära på att klippa min tung

Hej! Ligger i sängen och har precis sett klart filmen side effects. Lite spännande men inte direkt en thriller. De ljög. Men en härlig tvist bjöd den på. Helt pk rulle. 

Jobbar som en galning just nu men det har jag redan sagt. Kommer jobba väldigt mycket i vinter också. Knegarlivet brorsan. Men va gör man inte för lite para.

Har inget intressant att komma med egentligen. Jag är så dålig på att reda ut mina tankar. Jag hittar liksom en tråd och är så nära på att sätta ord på hur jag känner inombords men det är alltid som jag tappar det när ja precis kommit till en lösning. Måste ha supit bort mina hjärnceller med all jordgubbssaft som jag dricker.

Som sagt, 1 år på sats har gått och jag känner ändå hur jag utvecklas varje dag. Lär mig nya saker hela tiden, lär känna alla bättre och framförallt kan ja slappna av och vara mig själv. Var nog rätt stel i början och kunde uppfattas som blyg. Men nu kan ja praktiskt taget slänga ur mig vad som helst. Har även börjat prata med kunderna på en personlig nivå, frågar dem om deras liv och jag märker hur de uppskattar det. De leder till flera intressanta konversationer. Men ibland känner ja verkligen hur jag hamnar på lite för hög nivå. Det finns en mamma som är skit härlig och hon har så mycket åsikter och tankar kring allt och babblar på om typ politik och kommunen och sånt, jag känner mig så pantad när hon frågar mig vad jag tycker för jag står typ och nickar och låtsas att ja hänger med...asså, vem bryr sig. Jag gillar mitt jobb. Så. Slut. Punkt. När man läser ordet slut, tänker ni på det engelska eller svenska ordet då? Slut. Slut. Slut. Slut. Slut. Slut.

En sak till innan jag avslutar detta inlägg. Vart så skärrad idag. Hade en så jobbig upplevelse. Min mamma hämtade mig på lunchen och vi åkte och köpte tamarine till mig. Maten sänd från gud till oss matälskare. Detta har typ aldrig hänt för att mamma och jag gör så på en helt vanlig onsdag och jag var så lycklig. När jag kommer hem med maten så har de facking glömt att ja sa att den inte skulle vara stark. Jag upprepade det typ tre gånger. Jag som är hypermegakänslig också (yep that's a word) satt och lökade som en idiot för ja ville ju ändå äta maten. Fick typ brännskador på läpparna och tungan. Det är tortyr att äta för stark mat jag svär på gudarnas gud. Fan asså.
Kommer drömma mardrömmar om dagens stora besvikelse. 

Nu är inlägget för långt. Heipa.



Holy grail

Ligger och smaskar på de sista bitarna av jugge-chokladen ja fick av juggisarna. Så jävla god!! Har lite ångest typ, min kollega som ja jobbar med hela tiden typ mår inte bra och är hemma. Hon har en "position" över mig men ja har ofta fått ta hennes ansvar flera veckor i rad vilket innebär att få in folk och ansvara för att saker blir gjort eller inte. Gör mer än ja får betalt för. Jobbar varje dag två veckor i sträck. Dubbelpass med 3 timmar emellan, vad gör man då? 

Ajja jag har ett bra jobb. Jobbat där i prick ett år nu, men nu börjar man väll tröttna. Värsta är att ja har noll framtidsplaner. Plugga vidare med mina betyg??? Vad fan ska jag plugga? Det är väll den ångesten alla har i den här åldern. 

Ajja. Bör vara allt annat än depp nu men man är ju tjej, då är det oundvikligt haha. Ska ta ett bad i jacuzzin nu. Hejdå

Bra höst på g




Detta ser ju förjävligt ut

Hur fan ändrar man bildstorleken efter nya app-uppdateringen?!!!!!!! 

Vilunda vallen

En halv mil senare ligger man stolt i sängen. Vi kutade på bra och jag är mycket stolt över oss båda. Att vi ens tog oss dit var ett mirakel. På det fick man träffa sin future husband också, eller drömde jag? 
Har typ fått feber nu på kvällskvisten. Mått as keffelito sen jag kom hem. Bläääk.





Godkväll

Har man tappat det totalt om man tycker det ska bli mysigt med höst? Är as taggad på höstmys. Filmer, alla nya tvspel. Kommer bli en träningshöst för min del. Har byggt upp sån jävla motivation nu. Har mål att uppnå och sen har jag insett vilken lycka det ger att träna. Man känner sig stolt efteråt, man känner sig taggad och stark medan man kör, sen den bästa känslan är när man ser resultat. 

Imorgon ska irma och jag ut och gå/jogga/springa. Vet ej hur det kommer gå. Pappa hånskrattade när jag berättade för honom att vi skulle göra det. Där har vi en människa som tror på mig! Not. Är så stel och öm i hela övre delen av kroppen så ja går som en robot. Gjort comeback på sats efter semestern. Är inte annat än glad just nu. Besos.





Besos

Hej! Asså har det grymt bra här. Åker hem imorgon så ska passa på att njuta riktigt ordentligt sista dagen här. Vi ligger mest och guppar på våra madrasser i havet och har det bra. Men vi har också hunnit med lite utflykter. Hela målet med resan var ju att bli brunare än aleks, haha ne skoja men de var bara att njuta av livet och ladda batterierna. Nu ska ja fortsätta äta min underbara frukost och chilla galet. Besos


Menorca

Har befunnit mig ca 7 timmar in das spanish territory nu. Kändes som att vara tillbaka på mallis, MEN, de är så mycket finare här. Bättre standard på allt. Bor i ett jätte fint område och hotellet är nog det finaste jag bott på. Det ligger en hamn typ 20 meter ifrån oss där det finns massor med mysiga restauranger längst kanten, där ska vi nog käka ikväll och förmodligen gå till havet också och kika. De e bajskallt i poolerna så de blir havet imorgon.

Det vart inte mycket sömn inatt för varken frida eller mig så båda slagga till i solstolen och vaknade upp helt blöta hahaha så jävla lök. Ja som var orolig om de skulle vara varmt eller inte. Blir nog att chilla lite vid poolen ett tag till. Fred ut!


RSS 2.0