Obeskrivligt




What the fudge are you doing

Hahahahah ibland är jag så jävla bra



Make it fucking happen u lazy faggot

SHIT BANANER vad jag var nära på att spy efter träningen idag. Mår fortfarande illa. Var en kombination av att jag inte åt så mycket innan, att mitt järnvärde ligger på gränsen till att ja faller ihop när som helst och att jag åt lite kefft precis innan. OCH OCH OCH att ja körde svinhårt. Körde rygg+mage+axlar med Ida och körde lite väl många övningar på samma muskelparti på ryggen och bajstungt (asså vet ni hur tungt bajstungt är??) så jag vart helt skakig och svimfärdig. Vad ger träningen liksom om man inte tar i så man nästan fiser? Va? Precis. Ida sa också att ja fått massa muskler på ryggen men ja har liiiiite för mkt fett för de ska synas hahahha. Mkay. Men är ju i full gång med att de ska försvinna. Mkay. Like u care. Ajja, ska sova nu.



Bu

TJENAMOSS. Det är måndag morgon and i don't even care. Haft en bra helg så är redo för en ny vecka. Ikväll är de fan nattöppet å ja kan dra och kirra mitt förbeställda AC Black Flag på Gamestop men ja vågar typ inte hahah. 

Ajjaaa  nu ska jag upp och äta en nyttig och stor frukost annars kommer jag aldrig palla jobba och träna fan! Ha en bra dag herrååååååå!!



Skrämd till döds av ett löv

SJUKT rolig kväll. Blev tillfrågad om jag ville spela zombie på ett barnkalas och såklart tackar jag ja för de lät as kul. Men det var lååååångt ifrån vad jag förväntat mig. Pappan hade gått all in och gjort sjukaste upplevelsen för sina barn. Han gav oss olika uppgifter och kartor och walkietalkies som om det vore ett militäruppdrag. Jag fick en stor roll i det hela. Skulle börja med att gå in u ett gammalt mjölmagasin typ. En stor gammal byggnad (måste nämna att detta ställe ligger ute på landet och byggnaderna är från 1600-talet och jag är helt hundra på att det spökar på riktigt där) 
Jag går ensam dit och det är helt kolsvart ute, jag är sjukt mörkrädd så jag tillomed skakade haha, dörren stod öppen och ja kikar in, det är bäcksvart och ja sätter på ficklampan på mobilen för att se. Ett löv ramlar ner på mig och jag gallskriker hahahha. Går upp för den gamla trätrappan till andra våningen där han ställt iorndning några stearinljus och en gungstol. Smyger dit och sätter mig, skakar fortfarande, satt där ensam i mörkret i säkert 10 min hahah. Asså de var kolsvart där inne. Inga möbler, ingenting förutom jag och några ljus i hörnet. Sen hör jag några barnröster utanför "VA!! Ska vi gå in DÄR??" Sen kommer en ensam stackare upp med en liten ficklampa och ropar "de e tomt, de e inget här, OMG de sitter någon där!!!" Så lyser han ficklampan på mig, precis då vänder jag huvudet mot honom och han ramlar ner för trappan för han blir så rädd hahahhahah. Men det gick bra. de kom upp till mig sen allihopa och deras händer skakade när de skulle ta nyckeln som jag hade till dem. Sen sprang de därifrån. Sen kutade jag ut ur stället pch ut i mörkret. Asså de va så äckligt att gå runt i nedblodade kläder mitt i ingenstans i kolsvart mörker. Nästa uppgift för mig var att gå ner till sjön och sätta mig på en liten pinnstol och ge dem en lapp när de kom förbi. Satt där nere i typ en halvtimma. De va ännu mörkare där och ja va så jäkla rädd för de kändes som typ 20 spöken och demoner eller vafan som helst stod och stirrade på mig där nere. 

AJJA. Vill bara minnas allt dehär för de va så roligt. Kändes som man var en del av the crew på spökhuset på grönan. Efteråt sa alla ungar att jag var den läskigaste.. SCORE!!! 










Godnatt typ

Har kommit in i en period när kroppen är så sjukt trött att ja skulle kunna somna stående vart som helst när som helst. Är bara så jävla slut. Sen på de så har ja typ kommit in i någon slags höstdepp. Ser typ allt på ett negativt sätt just nu. Helst av allt vill jag bara gå och lägga mig och vakna när det är vår. Nu ska jag inte gå djupare in i detta för då kommer ni bara undra vad det är för emo som har tagit över emmas blogg. 

Ska iaf snart rulla till jobbet. Känns verkligen som att jag är där hela tiden. Och min cykel är den enda cykeln utanför hela sats typ haha. Vadå är cykelsäsongen över? NÄE men om man ska slita sig upp ur sängen kanske. 



Puss

Har färgat håret för första gången i mitt liv. Är nöjd men fett ovan. Känns som ja har typ en svart peruk på mig. Men det är bara en nyans mörkare än vad jag hade innan. Första kommentaren på jobbet var en Leah 7 år "du ser ut som en häxa". Tack. Tack Leah.



I will end up killing myself

Asså, när jag har en skada som är på bättringsvägen så orkar jag inte med den längre. Så jag tar bort den. Som när jag fick spricka i handen förra hösten och tog av mitt gips efter två veckor hahahha. Nu i efterhand vet jag att det var en halvkeff idé då jag fortfarande har ont i den. MEN..jag ger inte opp. "Opererade" bort 3 födelsemärken för en vecka sen. Vem vill dö i hudcancer liksom? Och stygnen på magen började irritera mig, så jag satt med pincett och sax och tog bort dom tidigare idag. Mitt i proceduren hatade jag mig själv. Stygnen typ gick av på mitten och fastnade inne i magen. Hahahahhahaha orkar inte med mig själv. Ajja, det gick bra iaf och stygnen på ryggen tar jag bort hos en läkare...känns lite överkurs att ta bort dem på sig själv. Liksom, kan ni se det framför er? // hemmadoktorn :)

Emmas Tipsar

Ja damer och herrar förbered er nu på ännu ett nyttigt mellanmålstips. Jag lagar inte mat som tar med än 5 min att göra. Om ja ens orkar sträcka mig så långt *fniss*. Nej men hacka äpple, ta lite russin, lite yoghurt och lägg en sista touch av kanel på det hela. Nyttigt och väldigt gott / tjockisen som försöker bli nyttig



Chirre

Är hemma från jobbet tills lördag. Har feber och jordens huvudvärk, var väll dags för kroppen att säga ifrån typ. Och nu när man ändå är sjuk måste man passa på att njuta av soffpotatislivet. Ligger och kollar modern family med en random frukost. Varit sugen på köttbullar sen igårkväll haha. Ska äta nya holidaychipsen också. Har ida ätit upp dom så hänger jag mig. Pusshej



HAHAHAHAH




Puss

What the schmuck happened last night? Nä men en vän fyllde 20 och vi satt och drack och helt plötsligt var jag svinpackad. Hahahah asså har bara massa dimmiga minnen. Kröp på alla fyra i en skog, är helt lerig. Dansade och gjorde masken, blåmärken på hela knäna och brännmärken på armarna. Hahahah asså jag orkar inte. Alkohol hör mig så jävla störd. Kom tillslut hem och hela taket snurrade. Nu ligger jag här och mår lagom bra.......men fyfan va kul det var. 



KEBab pizza ketut

Asså shit va munorgasm man kommer få imorgon. Onsdagar har typ blivit min och irmas hängardag. Imorgon ska vi käka kebabpizza!!!! Åt de första gången i lördags å det var bland det godaste jag ätit. Möms! Våra tränardagar övergick till ätardagar hahahahha <3

Och sorry att ja typ överhypar om min sheep shagger från wales nu men ligger bara och ler. Vet att jag är lagom snygg på skype bilderna hahaha....






How to get a guy to break up with u




Cute boy*




ZzZz

Tsena. Sjukt chill jobbdag, var en del bebisar men har mest snackat gojja med linnea. Nästa helg blire minisats party haha, vi ska dra till stan å lira biljard lol. Fett kul ju.

Tränade efter jobbet, Är helt skakis nu, mina axlar är så jävla otränade, får mjölksyra på en gång asså. Klena jävel.

Vet inte vad mer jag ska säga. Sa jag att jag är trött? Kommer somna på soffan om cirkus 10 min. Peace!!




I'm nasty

Gårdagen var lång mycket lång. Var så trött igårkväll så ja nästan skakade när ja väl låg i sängen. Klen jag vet. Roligt var det iaf!! Sjukt mycket onyttigheter blev det, känns som ja lagt på mig tre kilo sen igår typ. Snor en av irmas bilder.
När jag kom hem hittade jag en bil i bhn haha. Tror ni jag åt den?  Nä usch måste käka nyttigt nu för att kompensera :O

De tre legenderna




Besos

Can't believe i get paid to eat pizza, watch tv and chill with kids. Älskar mitt barnvaktjobb asså. Sen har familjen skaffat en chihuahua också och alla som känner mig vet att jag dör för hundar! Älskar kidsen å päronen. Vill ba kyssa livet just nu.


And I'm just sitting here like.."where's all the kids?"




One of the hardest decisions in life is choosing which selfie to post

Att rockstar lagt ner sjukt mycket pengar och tid på GTA V vet ju alla. Men att svika alla fans med att släppa en online funktion som knappt fungerar är sjukt dåligt. De jobbar säkert som idioter med det men har man satt ett datum tillomed efter lanseringen bör de ju hunnit. Ajja. Är inte så påläst men för mig fungerar det inte iaf och även för många andra. 

Aa men iaf, skypade precis med min walesplätt, haha fint smeknamn. Är så glad. Imorgon kommer vara fett lång dag för mig. Först jobba på mini från 9.30-13.30 sen gymma sen vara barnvakt hela kvällen till tre små pojkar. Det är sjukt energikrävande att ta hand om barn. Speciellt när det är andras barn för då känner man nästan att man har ännu större ansvar. (Talar som om jag hade barn själv) usch vad jag låter vuxen ibland. 

Längtar till lördag för då blire partaj hemma hos min juggemamma. Haj bogati shuti kurvas nu jedisar vi lite govno!!!!!! Dedär blev fel på alla sätt och vis men hey, at least i'm trying.



Jinx

Äntligen har appen fixat så man kan ställa in vilken storlek bildern ska vara i. Tack. Jag mår så illa asså, åt ihjäl mig precis. De sägs att man ska sluta äta när man börjar känna sig lite mätt, men de kan ju inte bara vara jag som äter tills ja blir spyfärdig? 
Undrar om jag håller på att bli sjuk? Var ett tag sen nu. Bara för jag skriver såhär nu kommer ja typ hamna på sjukhuset imorgon för cancer eller nått. Allting händer mig precis efter ja pratat om det. Igår på jobbet snackade jag och linnea om att jag ramlat på minisats två gånger. Senare på kvällen faceplantar jag på golvet när ja ska öppna dörren till några ungar ahjahahhahaha ja orkar inte vad osmidig jag är.





Asså bästaaaa




RSS 2.0