Gotland i 1 vecka!

Ställer väckarklockan på 05.00 imorgon, kommer vakna pigg och glad som varje dag. (det rimmade) Sedan ger jag min mamma och pappa en godmorgon kram, går in och ger min syster frukost på sängen. Sedan tar jag min färdigpackade väska och åker =)

Verkligheten: Vaknar klockan 05.59 av att mamma kommer in och skriker att vi ska åka nu. Kutar upp och tar lite kläder ut smutstvätten och lite annat jag hittar på golvet och slänger ner i en väska. Puttar in mamma i väggen och svär lite åt min syster medans jag desperat försöker bli klar.

Aa imorgon åker jag till gotland med min familj och mina kusiners familj. Har redan varit där en gång i år med jerome och ja tycker verkligen om gotland! Vi har hyrt ett hus precis utanför visby, man kommer kunna se ringmuren och havet från balkongen. Sedan de tre sista dagarna ska jag spela fotbollscup. Får väll se hur det går har ju hårdtränat de sista veckorna!! (joggat två gånger) Ska bli grymt kul, förra året på gotland med laget var ju hur bäst som helst!



assssssså ja langar en pose jag garvar inte sådär mobbat. btw så ser ja ut som en neger


snäll chey på kvällskvisten..


im lovin it


Kvällsmänniska? hell yes

Emma på dagen? Leker fin å e uttråkad..
'



Ojsan nu blevre värre minsann!!!!!!!!! Ja tror prillan ramla ur förresten...



ja får grönt hår i min webcam ^^

De åskar som fan :( emma e rädd å hon e helt ensam hemma...

irma gjorde mig TAGGAAAAAAAAAAD!!


sticker ut och..

...springer nu, känns jobbigt att dra på sig träningskläderna öppna dörren å gå ut i skogen de tar verkligen emot. Egentligen är springa det värsta jag vet typ, men det känns ju så bra efteråt :D Plus att jag har cup nästa vecka så måste träna lite innan det.

Det känns bra igen!

Nu har jag dragit mig ur mitt eget deppmode. Ligger i min varma säng med ett léende på läpparna. Har varit i stinsen med mamma och jag hittade ett par shorts och en t-shirt, skit snyggt tsm och enkelt och snyyggggt jajjamän! Kunde dock inte låta bli att sugas in i nån spel affär, stog och spelade nått as ballt spel på ps3, glömde bort tiden, sen gick jag till mamma med 6 st spel jag ville ha, ASSÅ vilken blick? Ba för jag inte har vuxit ifrån sånt. Kom hem tomhänt, eller juste...kläder, men hade hellre velat ha ett par skit läckra spel mer über bra kvalitée å allt.

En annan anledning till mitt glada humör är att jag nu äntligen ska åka till geneve igen, asså...de är iaf 75% chans att jag ska. Vi har inte bokat än men det ska jag se till! Så tillbaka till 35 graders värme :D I love my life. Fast ja e lite rädd å flyga själv :$ första gången vettu.

Blir glad av den här bilden. Min fina släkt gör mig alltid så glad :D


hey stalker

Jag vill ha saker. Massa saker, jag vill ha kläder, pengar, massa ny musik, laga min iphone, ha tillbaka mina hörlurar, jag vill va på bra humör, jag vill ha fint väder, jag vill att mina vänner ska vara här och göra mig glad, jag vill ha pappa här. Jag skulle kunna fortsätta i evigheter. Som världens klokaste man en gång sa(pappa), se positivt på allt emma. Tänk inte på det du vill ha, tänk på det du har. Och då gör jag det, ser mig omkring, sitter med mamma som klappar mig på kinden och ler, har ett fint hem, en familj som älskar mig, egentligen har jag allt. Livet blir aldrig perfekt. Det finns alltid något mer man vill ha.

Och nu skiter vi i att deppa. Här börjar det riktiga blogginlägget:
Hej ^^ Kom nyss hem från en vecka på landet, har varit tjoockt med najs. Stack ut och seglade i tre dagar, sen vare bara att springa runt på klipporna i skärgården och bli jagad av jätte getingar. Jag har inte så mkt planerat innan jag sticker till gotland igen. Jag ska nog tillbaka till landet några dagar, ska hinna leka med irma först också för de har vi sett fram emot i typ MÅÅÅNADER :D punkt slut.


Kolla på filmen jag ber er. AS BALL LÅT :D


Mest spelad denna sommar=Markoolio

´HEJHEJ!!!!!!!!!!! jag är skit glad! Imorgon ska jag till mitt favorit ställe i hela världen, och jag har precis spenderat två nätter på mitt andra favorit ställe. Jag har sovit hos mina kusiner, känner mig typ hemma där, sska nog flytta in där snart. Fast dom typ sparkade ut mig, kanske är lite för a la naturell där. 
Och imorgon åker jag till mitt älskade landställe. Bara jag och pappa. Vi ska dricka bira å fiska. Nej jag skojja..men de ska bli så sköönt. Ända stället jag egentligen kan vila ut på. Ingen stress...bara CHILLA GALET!

men jag saknar en viss person :((((


dont let real love pass you by

Goddag, jag vill först och främst tacka värmen för att ha helt totalt (mitt nya ordspråk) fuckad min kropp. Helt borta,allt gör ont och jag vill bara försvinna.

Btw så har jeronimo åkt nu och ja vad ska man säga....wow. Känns som om jag sitter här och tar igen mig efter att ha snurrat runt i en tornado i fyra veckor. Har allt det här verkligen hänt? Känns iaf rätt. Aldrig känt såhär förut.




Imorgon skall jag crasha hos mina kusiner för olga (våran städerska) kommer hit och känner att det kan bli lite spänt mellan oss om vi träffas. Sedan blire exklusiv middag på donken med irma schultz. Vi har as balla planer om hur vi ska röjja på kvällen men det kommer säkert inte gå som planerat.

VI hörs PÖÖÖÖÖWWWWWWWWWS PÅÅÅÅÅWWWWWW REEEJ


äre stureplan ikväll eller?

Nej, men medborgarplatsen. Jag och mah fat belly man ska försöka hitta dit kommunalt (jag har inte det bästa lokalsinnet) La familia+jeronimo har idag varit på cosmonova å sett nån ointressant film om dinosaurier, sedan gick vi runt på massa olika utställningar. Det var fett najs brä å gå när man slipper skriva en hel uppsats om skiten. Sedan tog vi en tripp upp för kuknästornet och kollade på stockholm city 1990.  Drog till en gullig uteservering och käkade typ 20 kg mat, sen for vi hem till fars mor och fikade lite mer. Och tänk sen blire resturang jag kommer spy. Det har alltsså vart en kulturell dag med härligt sällskap. Gillade dock inte det onda blicken av min syster när hon såg att ja hade hennes tröjja :(

Måste nog börja röra på mig. Fattar ni huuur jävla mkt ja gör hela tiden. Jag deckade på soffan i en timma DIRRRR när jag kom hem. Ajja, puss på näsan.

couldnt be better

YO, whats up. Jag sitter just nu med simon och spelar tv spel och letar fusk. Inge kul å spela om man inte vinner ju? Idag har familjen+jerome varit ute och badat i en pool hos några vi känner, dom bor i ett slott jao, överdriver inte det är ett riktigt slott. Rich people u know.

Allt rullar på finfint och vi gör saker varje dag, kom hem från gotland i förregår och nu chillar vi gaalet för vi har verkligen gjort saker vaaarje dag. Grönan, stan, gotland,bio, badat, picknick, seglat, skärgården, cyklat, åkt motorbåt. Alltså inte ett sånt där boring couple som alla andra mohahah.

Men nu kommer det folk hit å ska käka middag, och jag ska spöa simon i rayman. HERRÅ :D


RSS 2.0