Hjälp mig mamma mia

Skjut mig i huvudet engelska c. en bokrecension på 3 sidor om en bok skriven på 1600 är inte lätt att skriva. PLUS att jag inte ens läst boken. I do no longer feel the burning will inside me to rock my teachers pants off. Vill skriva typ Boken var bra, fast jag förstod inte mycket. Så 2 av 5 toasters.


För att piffa till inlägget kommer en bild på världens finaste varelse.

Born a leader!


Effektivitetsparadoxen

Ja, det ordet är inte det lättaste att säga, inte heller representativitetsproblemet. Ska välja de ordet nästa gång ja kör hänga gubbe. Jag har pluggat hemma hos min moster idag, blev dock inte så mkt plugga vaktade mest wilma och käkade upp fannys och simons kokosbollar. Sen friterade vi pommes frittes och gud så utsökta de blev. Det är allt jag har ätit idag+en danonino. Så får det bli!
Men angående provet imorgon, hoppas verkligen ja får MVG för ja känner verkligen att jag kan ALLT. Gjorde plugga till en rolig grej och skrev ner allt på kroppen utan att tänka på det. Det står t.ex.  8 st förändringkrafter på mitt ben, lite om den byråkratiska skolan på min kind. Måste gå å skrubba bort de för märkte att pennan jag skrev med var en sån där som typ aldrig går bort.
MEN IAF, det var allt för mig idag. PUSSOKRAMISAR

Detta är vad jag kallar back in the dayz

JAg och min gamla hund Maya! Hade klätt på henne en tröjja för hon skulle vara min maskot (/*.*)/



Kunde inte städa då heller




Jag och majsan ska fira jul





HAHAHAH en förlorad själ




Shit jaooo va snygg ja var (notera att jag sa VAR)





Glada tjejjer på semester i Amazonas (lol skojja skåne)






Pappa ringde på dörren bara för att jag skulle öppna så han kunde ta kort på mig. (så här ser jag alltså ut när jag öppnar dörren år 2006, för er som undrade)





Här står jag bredvid the love of my life.





Här sitter jag bredvid the love of my life.






Där bakom bengt med solsting står the love of my life. Där ser ni också varför han va the love of my life.




Fanny och jag!!!!!1





vilken baller







mamma och jag! vilka posare







Vad hände? Varför är min näsa 40 cm längre nu hahahah?









I samma ögonblick som kortet togs skrek pappa på mig NEEEEEEEEJ!!!! kan ni se varför?





DADDY AND ME






HAHAHAHHAHAHA







överskattade mina talanger i paint.







The end.

Who's the cunt`?


cool

HAHAHAHHA va man va chill när man var på landet 2009.




Skumtbad

SÅ, hej alla nära och kära, bekanta och obekanta!
Jag har tagit de lite chillerill me bloggen för det är verkligen super tråkigt att ha en stängd blogg man får aldrig någon respons liksom (ok förutom från typ 3 st som faktiskt läser den). Men vill inte heller öppna den.............för aa........H1H1......vill inte att stalkers ska hitta (fniss).

Jag ligger i sängen och gör ALLT annat än att plugga. De ligger liksom i det undermedvetna för man gör de utan att ens tänka på det. Jag har tagit upp papper och böcker men sedan tar jag upp datorn och läser någon random fjortis blogg, kollar igenom hela arkivet och sneglar lite på papprerna sedan klickar jag på fjorrebloggens länkar och läser igenom någon annans. Så nu ska jag faktiskt förvåna mig själv och verkligen plugga. Ska göra filosofi horan som var DUE TILL IDAG! och engelska boken som skulle vara utläst till i måndags. Ska ta skumbad å läsa med ljus hihihi. SÅ DÄR FICK DU SOM KOMMENTERADE ANONYMT ATT JAG MÅSTE BLOGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111


puss på min lilla pärla.

ON MY WAY HOME

De va sjjuuuuuukt awkward i början av kursen när vi skulle "fika". Alla var knäpptysta å försökte tugga så lågt som möjligt och små tittade på varandra. Men sen när de väl börja blev vi ihopsatta i grupper och så så då blev de lite bättre. Nu är ja nästan fullbordad nanny. Hihi. Fniss. Sitter i bilen nu å väntar på mamma som handlar middag. Har ju inte ätit något idag. Mmmmmmmm i smell färdiggrillad kyckling!! Peace out. Besos.


Stelt

Sitter å väntar på kursen, ska va här i typ 100 år! Alla e knäpptysta loooollllsss, får se hur detta går :D


Leverpastej

IDAG ÄR DET INTE MÅNDAG. DET ÄR TISDAG. Today after i climbed Mount Everest oops sorry i meant the stairs i breathed like a horny donkey becaused i was so icreadäbly exhausted yää. Irma ska jobba på GAY.meh. gigigi. Asså Game. Idag effter skolan ska jag gå mörda bilskolan här i vesby för ja har 5 lektioner kvar som inte ja vill gå på. Ja vill försöka byta till riskettan. Hope it wörks. Pusshej

HOLY mother of god

Starkt. Dör här. Btw så ska ja läsa engelska boken, läst 5 sidor sen kommer jag på att jag inte minns ett enda ord jag läst. Ska man hoppa av engelska c ellä


CHINA THAI

Förvånandsvärt bra mat.


RSS 2.0