Kill me plz

Idag har jag ätit så mkt att jag nu ligger och kvider mig i sängen och hoppas på döden. Sänkte säkert tio feta kakor på mindre än 1 minut sen ropade mamma att det var middag, satana. Bakat mina berömda daimkakor å ja e fett dålig på å få alla i samma storlek men who gives a jizz. Längtar tills på tisdag då ja flyr väsby, mitt hjärta är olyckligt just nu. När ja e olycklig skaffar ja en ny hobby även kallad attention-whoring, ja lägger mig på golvet å kämpar bort tårarna i ögonen å typ väntar på att någon ska se mig sen säger ja käften och går därifrån. Schwhy? Icht das not know.


Sötisar

Mamma å pappa hade lagt ett påskägg på min säng när ja kom hem nyss från jobbet. I det låg det massa choklad, strumpor, träningslinne och träningshandskar. Behöver verkligen handskar för mina händer gör så satans ont när ja tränar, har sår i hela händerna.


Veckan i trening

Måndag- armar + mage
Tisdag- armar+ axlar
Onsdag - fotboll
Torsdag- rygg+triceps
Fredag- ben
Lördag- rygg+mage


So skinny my ribs are sticking out


What snapped?

Mina triceps typ gick av idag men hann köra typ ett helt pass innan ja var tvungen att avbryta för ja typ sträckte båda mina armar. Jag är fetaste gnällspiken men de gjorde fett ont jag svär på gyd. Men hur som haver så blev det ett givande ryggpass och lite magrutsträning. Imorgon blire träning för femte dagen i rad och då blir det ben och ryyympa. Pusshej.


They snapped


Jävlar va grym!!!!


Jallaaaa shoppa med frida nu!


Zzzzz

Åh fy farao vad det brände i mina armar idag. Trodde jag skulle svimma idag men körde ändå på hårt som fan. Armar två dagar i rad är inte skönt asså, men ibland blire så. Mina ögon svider typ är helt död. Dagens föda har bestått av massa pannkakor, socker och celsius. Godnatt.


INSTANT KILL!!!

Har blivit beroende av cod. Suttit hela helgen å spelat cod med dennis typ, å fanny igår. Sen idag drog ja hem till rickard å spelade med han. Har typ aldrig lirat zombies förut men ja får du mkt adrenalin i kroppen så jag skakar typ hahhah. Tönt.

Ajja idag gymmade ja med krallex och de gick sådär för min del var fett opepp å svag. Bätte lycka imorgon. Peace.


Mmmumma

Fettodag idag då. Haha det är det varje dag för mig. Godis och pannkakor till frulle sen pizza och chokladfondy. Även lite ostbågar. Sedan avrundas kvällen med lite mer godis. Diabetes here i come!!!!!
Asså jävlar vilken hjärtklappning man får när man lirar zombies på cod. Usch. Kommer aldrig kunna lugna ner mig.


Aaahh satisfaction


I'm like, why are u so obsessed with me?


Fotbollskväll

Fotbollskväll med laget. Go sweden!


Blää

Har spytt flera ggr å mår bajs fett irriterande. Bajs på allt.


Ibland älskar jag cod

Framförallt när de går sjukt bra. Checka in statsen!! Även min killcam som visas i bakgrunden..


Fett smarrismarr


Aj

Igår fick jag fingret av en cyklist när ja fick värsta halkan me bilen å höll på å glida ner i diket å sen gled jag in typ 10 cm på övergångsstället där hon skulle cykla förbi. Man ba fuck u too?! Jobbade dubbelpass och lyckades typ spräcka blindtarmen. Asså ja hade så jävla ont så fort jag rörde mig så smärtade det till i magen så de blev ingen träning igår. Idag är min enda lediga dag på hela veckan så tänker chilla som faaan nu på dagen sen äre fjollboll på kvällen.

Peace


Ay caramba!

Körde rygg sen lite mage idag med Alejandra efter jobbet sen drog ja hem och somnade på stuberten. Somnar jag på dagen så kan jag sova hela kvällen och natten haha. Men mamma tvingade upp mig. Dat bitch. Min mage låter som en tänkande dator???

Ajja kolla mina triceps som vaknat efter 19 år i fångenskap.


Treningsverk i benen

Fick hoppa in och jobba imorse, de ringde och väckte mig så jag kastade mig i bilen och åkte iväg. Stackars linnea stog där själv med kläder fulla av spya men hade inte kunnat byta om för hon var själv å kunde inte lämna barnen. Lol. Men aa så det blev dubbelpass för mig idag då, sen efter det gymmade jag armarna å magen. Jag är dödstrött så ska spela lite candy crush å sen slagga livet av mig. Sen blire upp å jobba sen gymma med aleks. Peace and love and understanding.


FUCK YEAH!

En kebab och tusen skratt senare har man en skön vinst i kistan. Ööööverlägsen. Sen att man fick snacka med farmen erik och jannike vsr ju körsbäret på tårtan. Eller nått.


Strajk

Blir de inga strikes idag så blir ja mycket ledsen. Helst vill ja vinna. Jag skall icke vara social utan bara fokus på spelet nu emma!!


Asså ja ser heeelt död ut

Så. Jävla . Trött. Jag gick upp kl 7 och kötta ben och mage med frida, sen jobb i 4 timmar. Höll på att somna hela tiden var ba död och osocial på jobbet idag. Kom hem och däckade på en gång, kör typ slut på mig själv har alltid noll energi.
Sen träffa jag Bathilda och vi käka sallad på schneiders och snacka gojja, vi har inte setts på en månad det är typ rekord :| ajja nu äre final på farmen haha sen sova för imorgon äre jobb å bowling.
Fred ut.


Asså hur läcker på en skala är jackan? So fab

Var precis på minisats möte. Satt bara och garvade i ett hörn med linneus och fridus. Schöna bruds. Sen eftersom jag är en så snäll själ så stannade jag kvar och kollade på en film men en liten flicka på 8 barre som väntade på att hennes pappa skulle sluta jobbet, hon var rädd att vara själv så jag förbättrade på min karma lite, tror farsan(en kollega) uppskattade det när han såg att jag satt med henne.

Äh. Jag är dötrött. Hej. Då.


Träningshets

LOL men skojja. Körde typ en and a half timme på gymmet idag med aleks som skaffat gymkort nu, naaiiz ännu en gympartner! Vi körde armar och mage. Hon sa att ja ser fit ut mihiohihii blev glad. Nu har ja lagat spagetti bolognese till mig själv. (Frysmat) lol vem kan laga mat liksom.

Fred ut.


Hej igen

It's been a long long time. Nu är bloggen öppen igen.....steeeelt....


Jag lyser

Satt och jobbade på faders jobb hela dagen igår så var så trött och skippade fotbollen och somnade kl 8 till lejonkungen. Nu rullade jag precis in på sats och skall sätta igång med dagens tjänstgöring.

Kolla tröjjan/jackan från missme! Vet inte vad jag ska tycka..


Men käften ja jag är fortfarande vaken

När jag får barn vill jag ha en liten Alexis.


I know I can

Kan inte sova. Har ändå hållit igång hela dagen sen kl 8. Drog liksom kl 9.30 och kom hem 11 timmar senare. (Jobb-sola-äta-vila-jobb-träna) Borde ju vara dötrött nu.Kanske är min goda celsius som fortfarande sitter i. Så jävla najs att sippa på en sån när de börjar dra ihop sig på jobbet och snart dags för träning, blir typ helt skakig.


Träning

Last week
Måndag- armar +lite rygg+mage
Tisdag- armar
Onsdag- fotboll
Torsdag- rygg

This week
Måndag-armar
Tisdag-rygg
Onsdag-fotboll
Torsdag-armar+mage
Fredag- träna med Frida, ej bestämt vad än
Lördag- träna med Fridus igen, inget bestämt än

 


Jag är döden

Klart de kommer en liten pungunge kl 15.58! Palla. Show some respect and wait two minutes u sons of bitches. Nej men gud jag skoja förlåt gud. Ajja jag börjar bli krall fan! Endast i armarna dock. Nu vill ja börja köra mer fokus rygg och mage men ändå inte glömma mina vackra armar gud skapat åt mig.
Btw så blev ja svimfärdig typ 5 ggr idag när ja körde rygg! Man måste äta bra innan man tränar (eh, kändes vuxet att säga så)


Något datum i mars

Fatta att jag snart fyller 20! Är mest taggad till presenterna bara haha. Tror j önskar mig någon riktigt snygg skinnjacka och även ett par snygga converse (låga) svarta eller vita. Har ju ett par lila men de passar ju inte riktigt till allt.
Ajja nu längtar jag till Åre. Vi drar på min födelsedag lol, gud vad tråkig jag är.
Ligger på sats nu å kollar one tree hill å väntar på frida hihi. Börjar om tres minutos, hoppas de inte kommer någon för jag vill lolla på tv!!!


Torkar stjärten med 500lappar

Vill inte ens veta hur mkt cash jag har bränt idag men har köpt en bomber jacka, en långklänning, ett skärp, nagellack, en tjocktröjja, en halsduk..aa de var nog allt. Var en millimeter från att köpa en svart skinnjacka också men jag hejdade mig i sista sekund för de såg ut som en billig kenzakopia.

 


Förbättring

Fokus har för mig legat på armar för det är väll egentligen det jag varit mest missnöjd med. Jag ser förbättring, framförallt när jag väl står på gymmet och använder armmusklerna i en övning och de framhävs som fan. Är långt ifrån klar dock. Jag vill att det inte ska se så slappt ut när jag slappnar av. De känns så fläskigt också. Det skall ändras. Kört armpass både måndag och tisdag denna vecka, fick bli fotboll på onsdagen (ser det som konditions pass) och torsdag körde jag rygg. Fredag skall det bli armar igen. Peace out homeboys


Påväg hem till mig! :')

 


Alla nej ska vara ja

Jag suger fyfan. Extrajobbar hos pappa men jag är hemskt dålig. Tur att jag är så läcker.


Just look at it

Åkte iväg för att köpa västen i inlägget nedan men den e tydligen slutsåld överallt men kom hem med världens coolaste braller å kofta ist!!


OKej dag 1 imorgon ist

Ja men hej. Jag och Adam har gjort slut så emsill är lite less.
 
ASSÅ JÄÄÄVLAr va snygg men den finns inte på lager. JAGDÖR.NU

RSS 2.0