Snart så

Jag är glad! Nu är två resor inbokade för i år! Som sagt ska jag två veckor till frankrike i sommar, men nu i April ska jag till barcelona med pappa! 4 dagar tror jag det blev, vi ska kolla en barca match och äta god mat och njuta av vädret! Kollade upp hur de brukar vara i april och det är över 20 grader. Snart börjar lyckligare tider! Kan man lämna den här äckliga ångesten bakom sig med all mörker och kyla.


För att ni inte ska bli osäkra ska ni veta att jag skelar med flit

E så fucking jävla slutkörd. Orkar inte hålla i mobilen ens. Kära nån. Vet inte vad som är värst..att jag måste köra på 1an på alla arm maskiner eller att jag gick och köpte en godis påse efter träningen....


Nu drar ja å Emma till gymmet


Aú Natural

Kände mig så jävla naken i ansiktet idag. Kunde lika gärna gått utan kläder också för det hade varit samma känsla. Har inte gått utan smink till skolan sen vi började i ettan typ... Ja jag vet. Jag vet.


Min J tangent är lös

Sitter och myser med Ida och Wilma i soffan och är inne på min gamla dator, har inte använt den sen vi fick skoldatorerna. Hittade massvis med gamla bilder haha. Kolla va härlig:


Har tvingat pappa att göra ceasar sallad till middag idag för jag har spårat lite med maten nu på sistone. Vet att dressingen i salladen är skit onyttig också men den är iaf nyttigare än pizzan jag käkade till lunch idag. Ska åka å gymma med ida ikv också, sedan har bruttorna i skolan bestämt att vi ska gymma på torsdag också. NU jävlar. Det jag känner att jag behöver träna mest är mina armar, de ser ut som två slappa jätte korvar. sen är ju att köra mage standard, har alltid haft värsta magmusklerna naturligt och det tackar jag gud för. När alla ungar sprang runt med bilringar när dem var små sprang ag runt med 8-pack på magen. Tänkte också passa på att tacka gud för att Anna-Karin inte kommer tillbaka, nu blev jag osäker på om hon hette så? Kan också passa på att tacka gud för mina hjärnceller som aldrig sviker, gör inget i skolan ändå trillar  alla VG in som de ska. puss på mig själv.

I'm a baller

Hej hå! Sitter och andas in elevernas panik på naturkunskapen. Fick jobberbjudande idag om att vakta barn i hundra år imorgon, man tackar icke nej! Klirr i kassan säger det bara. Ska bli bjuden av Sofia på Valles hoppas jag! Hon e skyldig mig.. får alltid lägga ut pengar till bitchen. Hon kommer på ursäkt efter ursäkt, är uppe i flera tusen nu. Gumman asså du skämmer bara ut dig själv. Herregud. Vad ska man äta då? Kebab? Vesuvio? Va?

Hämtade Ida från arlanda i söndags. Fick 800g choklad av henne och Rickard................................tack......................... verkligen i rätt tid............................ O.o

I helgen är det fullt upp bror. På fredag är det cup hela dagen, på lördag ska jag hålla i två träningar för små barn och på kvällen blire girls night out och sedan på söndag är det slutspel. HERREGUD vilket liv man har hihiih.

Blev skrattattack på naturkunskapen idag när Hasse hade genomgång. Det var helt knäpptyst och Irma och jag satt längst bak och posade för kameran, både ville vara i mitten av bilden så vi satt och vred på huvudena för att få så mycket effekt på "TWIRL" effekten som möjligt, det slutade med att det såg ut som vi skulle kyssas när vi vred huvudena mot varandra HAHAHAHHAHAH ap garvade

Trött på allt

Hatar allt och alla idag

Låter som en film för mig...


Kul att morsan går och smyghöjjer mitt element och tror att jag inte märker

It smells fucking burnt...

 


Intressant liv

Tjenare alla alligatorer! Jag kan knappt hålla ögonen öppna, ögonlocken har aldrig varit såhär tunga.
Gymmade igår på sats å de va feeeett kul faktiskt, man känner sig så jävla duktig efteråt. Körde först kondition och sedan massa mage, armar och ben..och rygg också för den delen. Skulle vilja ha gymkort men skulle aldrig någonsin pallra mig ner dit. And I'm not comfortable sweating in public.

Slutar ju bajstidigt på fredagar så åkte hem på dirren för att lilla Wilma var ensam hemma. Däckade på soffan till OC och vaknade av att fader kom hem två timmar senare.

Ligger här i sängen nu en halv påse chips senare och har precis kollat på white chicks, har aldrig riktigt kollat på den. Är nog sist i världen att se den skulle jag tro.

Imorgon blir det att träna småflickor och sedan kolla basket adios amigos!

Finn ett fel

 

 


Lol

 

 


That bitch owns us :(

Sofia (lärarn): irma u need to start handing things in
Irma: i know :(
Sofia: and emma, your speech..
Emma: i know :(


Skyrim

Finns seriöst inget bättre än när ett CDON paket anländer i brevlådan som e till meeeejjj!!!!!!!


Svengelska C


Bilder tagna den 19 januari år 2012

Turned her world upside down


Finns inga ord för denna tös







Korvfest

Ännu en dag närmare helgen. Vikarien till vikarien var sjuk så kunde egentligen sovit 3453 timmar längre. Dagen har varit fett najs. Irma å jag stannade kvar i "sitting bull" ett tag i kollade Wild Child och dansade runt lite.
Asså har ju ingått i ett vad med Irre om att ingen ska käka onyttigt så nu småäter jag störda grejjer. Liksom frukt? WTF? Och en rå korv bit <3 seriöst de e fett gott med rå korv!!! GRISKÖTT MUMMS!! eller hur Amela å Irma?


Någon tycker korven luktar gott iaf ;)

Hello darkness my old friend, I've come to talk with you again

Vilken dag asså! Kommer inte ihåg vad vi haft för lektioner men som vanligt tror jag inte att jag lyfte ett finger. Kul att vart vi en går får Irma och jag mordhot av Sofia (läraren asså, inte den indiska prinsessan). Tror hon inte hatar några elever så mkt som hon hatar oss. Hon har ju sina favoriter...nämner inga namn.....(Maria och Josef. hhahahhahaha lol hur mår erat barn Jesus). Hon vill typ att man ska skriva 34985730457 sidor på cockney för att få mer än g. Hur kan hon sova om nätterna????
Maggan, Sofia, Irma et moí drog till Drop In å käkade lunch. Fast vi fick typ sås och pizza. Not the other way around. OJ vad tiden rusar iväg, nu skall det byggas muskler! BESOS!


AA jo tjena

Ett tips till världen: en fett bra serie är Revenge. Ge den en chans. Den är galen.

Lek inte smart nu Word.....försök inte rätta mig...



Precis vad jag menade liksom....

trött på livet

Shit jaaao, fet ångest över en ny skolvecka. Har prov imorgon men glömde böckerna i skolan, kommer också göra Peter besviken då jag tappat bort hans papper också .... :(
Helgen har iaf inte varit nå speciell, tränade småflickorna igår och idag var det träning. Gick sjukt bra för ja var grymt taggad. Sen var det partajj för morsan, mycket gott stod på menyn...mina cupcakes, mammas bullar, kakor och sedan pizza haha. Skön helg ändå, as chillipill. Annars är det bajs på livet.

Asså vill inte starta bloggbråk men ta din inspiration någon annanstans


hahahah lol

Emma + baka = katastrof. Asså oroa er inte, resultatet blev suveränt. Vägen dit var därimot som att springa tjejmilen med simfötter. Jag sätter igång med att baka cupcakes, men vad är det absolut första som händer tror ni? Ska plocka fram första ingrediensen ur kylskåpet, hinner inte mer än nudda äggkartongen innan ett ägg flyr för sitt liv innan jag ska mörda det, nej de bestämmer sig för att fly i sista sekund. Men mina omedvetna ninjareflexer försöker ja rädda ägget från att krossas, allting går i slowmotion, när ägget befinner sig mitt i luften hoppar jag upp i luften och gör en piruett och sedan en jump kick så ägget flyger all världens väg. Tror jag försökte fånga det med foten och ge det en mjuk landning. Vad som hände näst var att man hörde ett splash ljud och ägget avled. Jag är skäligen misstänkt för mord och ofredande.

 

 

Och det var historien om hur jag dödade ett ägg.



But don't worry, there's more. Sätter igång med att göra frostingen till cupcaksen. Ännu en gång första ingrediensen, florsocker denna gång, skall det hällas i 5 dl av. Tar en perfekt skopa och kastar ner det i burken. Jaha? Okej? Vad är det med det då tänker ni nu. MEN det var fel fucking bunke, kastade i det i smeten som blev över från cupcakesmeten som pappa bönat och bett mig att spara som han skuttat runt och varit så glad över, skyddat med sitt liv, kommit tusen gånger och doppat fingret och smakat. Så jag agerade på en millisekund genom att flyga upp och ba "COMING THROUGH!!!!!!!" med bunken och försökte förtvivlat rädda pappas livsglädje. Lyckades. Mission accomplished. pusshej.

Vad gullig jag är som hälsar på folk från vår uppfart




Lägg btw märke till att man knappt ser några fotspår runt om! Im guuuuuuuuuuuuud.

liiiiiivet


Oxfilé, Creme Brulée och Chokladpudding

Tjabba! Jag ligger dödstrött i sängen och ska plugga var det tänkt. Har miljontals saker jag skulle ha gjort. Men aa såhär är läget och som man bäddar får man ligga. I tosdags på moders sweet 16 drog vi till Båthuset i Sigtuna. Vi cruisade dit i vår bmw, jag körde hela vägen hem hihi. Har aldrig kört den bilen förut iochmed att det är en automat, men de gick fett bra. Åt iaf mat som kunde försörja tre byar i Afrika. Det var så satans i helvetes gott!
Glömde ta kort på förrätten men de var iaf skagenröra i pasta med något skit god sås. Dog. Dör. Är dead.


Igår var det inte en så seriös skoldag, gjorde absolut ingenting lärorikt utan minns bara att vi chillade i fatboy rummet och kollade på en av de 1000 versioner som finns av Freaky Friday. Kom hem och käkade tre munkar och chirre och dirre. What surprises me is that im not fat. En dag kommer min diet slå till så sitter ja där med 10 kg på magen. Sånt e livet. Har fått upp ögonen för en grabb igen men han har brud så fml död åt tengil och allt möjligt mjöligt. Besos

Bombnedslag. (inte jag asså höhö, mitt rum)

Det har skett ett mirakel! Nej barnen i Afrika är inte räddade...men det näst bästa som kunde hända har hänt!! Gud var väll trött på att se på bombnedslaget i mitt rum (såsom alla mammor så klyschigt säger) så han vek alla och la det i mina lådor. Vilken överaskning! Har inte sett mitt golv sedan städningen innan julafton. Miraklet går också under namnet Moder.


Mumma!

Seriöst, jag kommer börja gråta. Jag är stenhård, gråter aldrig. Men nu kommer jag börja gråta. Jag orkar seriöst inte med skolan, när det är så här mycket att göra ger jag bara upp i allt. Ser på när mina betyg blir sämre och sämre. Kukollonsaftsfittsörjajävlahormammapippare

IAF, ska sluta gnälla om tråkigheter, imorgon fyller mor min år! 51 barre! Lillflickan början bli stor nu! Förra året fick hon en resa till USA, nu får hon en onepiece (LOL), en tavla med en bild jag tagit och en middag på båthuset i Sigtuna. Så dit ska jag imorgon efter skolan. Har redan bestämt precis vad jag ska ha. Förrätten skippar vi och går rakt på varmrätten : Entrecote med vitlökssmör, grön sparris och pommes. Efterrätt: Créme Brulée. Mumma! Kan knappt bärga mig.

Nu ska jag lägga mig i sängen å läsa på till provet jag inte kommer klara imorgon :)

Död åt dryga personer

Första skoldagen idag. Fick uppgifter men gjorde ingenting, mina tankar var inte närvarande. Måste plugga arslet av mig i rättskunskap nu för vi har prov imorgon och som vanligt fattar jag ingenting.

Sover hellre med Wilma på soffan.

Min barndom

Går ut hårt och börjar med denna bild, som skulle kunna vara den sista bilden på mig vid liv. Precis efter denna bild togs så sprang jag över mallorcas mest traffickerade gata. Min mamma hade ropat över mig till andra sidan, och när mamma säger något måste det ju vara ofarligt tänkte jag. Så jag skuttade över med tankarna någon annanstans, en bil kommer runt hörnet i alldeles för hög fart och av skräck så stannar jag upp och bara tittar på hur den närmar sig i säkert 100 km/h. Alla runt om mig skriker och jag minns faktiskt det här hur klart som helst, jag minns hur däcken skriker av inbromsningen och hur den hinner stanna precis så nära att jag kan röra den utan att behöva ta ett steg närmre. En gråtande och chockad kvinna kliver ur bilen och kramar mig. Jag står fortfarande orörd och nu kommer mamma och resten av familjen fram till mig, även dem i chock. Jag fick en glass och tänkte inte mer på det. Jag är inte skärrad alls, men min mamma började gråta när hon såg denna bild. Just för att det var hon som sa åt mig att gå över gatan.



Ännu en tragisk bild. Flera har säkert sett den här förut, men aa why not again höhö. Tagen i Thailand på ett sjukhus i djungeln. Blev matförgiftad och gick ner huuuur mycket i vikt som helst. Var bara ett litet skelett när jag kom hem. På sjukhuset pratade de ingen engelska, maten var typ mosat ris, vattnet var varmt, madrasserna var sånna man har på gympan i skolan, sängerna var i gult rostigt stål, pappa fick ingen mat för han var vit, toaletten var bara ett hål i marken, jag vaknade upp täckt i blod, jag spydde vad jag än åt, jag hade 40 graders feber. Men aa...jag hade iaf mitt gossedjur och pappa.






Nu till de roligare minnena. Det var utklädnadsdag på dagis och vi hade glömt, i panik hittade vi dessa kläder och jag klädde ut mig till Peter Pan. Alla andra flickor var utklädda till prinsessor..........men jag var ju mammas lilla prins




HAHAHa asså dehär måste vara den fulaste bilden på mig. Någonsin. Chewbacka eating marängsviss.



HAHAAHAH Ida rädd för tomten. Jag tyckte det var hur coolt som helst.



Vilken jävla glassare. Här växte ja opp ska ni veta. Tog mina första steg på en båt. Tog inte bara det...took a dump on it too. På däck alltså. Aa. True story.




Sötis längst ner <3




Rider på en elefant. "OH MOM LOOK THIS IS SOOOOOOOOOO COOL!! IT HAS A TAIL AND EVERYTHING!! OH SHIT LOOK IT'S POOPING OMG!!!" aa ja snackade engelska när ja va liten :)




Julafton. Hade precis fått mitt ps2 å va hur glad som helst. Nice mössar också..I SUPPORT MY TEAM!




Jag, Simon och Fanny. Mina älskade kusiner




Tack för jackan mamma, passar perfekt :D:D:D::D:D:D::D:D:D::D:D dojjorna med :D:D:D::D:D:D::DD::DD






Ramlade på dagis och hela läppen sprack. Riktig rebell unge!




En assassin redan då. Like a boss!





Ida. Här är beviset på att mina föräldrar klädde oss bara för att roa andra.




HAHAH rädd för monsret. Also supporting my coutry. Haha random tjej som har fotbollskläder på sig överallt. Kommer ihåg att ja hade på mig en matchtröjja av rivaldo i typ 3 månader vart jag än gick.




HAHAHHAHAHHA killing that icecream!!!!




Lucia. Vart står Emma måtro? Ikladd i vit klänning bland flickorna? Nejfan! IM WITH THE BOOOOYS DUDE





Making the forever alone face






Who gave me those glasses?






Glassar på stranden. SERIOUSLY?? VEM VAR ANSVARIG FÖR MIN SOLGLASÖGON?





Tsasiki. fin nagel längst ner också EMMAAAA aahhahah





Första gången i mitt liv ja hade på mig en klänning typ. Kom ihåg att ja va så avundsjuk för ja ville hellre vara pocahontas! inte någon jävla prinsessa!





Asså omg vad söt. Seriöst vad fan hände hahahahahah??







Syskonen Wessel





Syskonen Wessel. Ignorera tummen igen hahahahahahah





HAHAHAH heeeeeeeeeeeeeyyy! whats up?? OOh nothing just hanging u know :P:P





HAHAH kunde varit ett fint foto...om inte jag varit sånt jävla cp barn hahahahah







Well.....I had no friends.







ÖÖYY?? VA? AMEN HEKG?? ÅH...ÖH..HEEYY. Vild unge caught on tape





ser ni?? Gör ni de? FUCKING SER NI MAGRUTORNA??





Gjorde såhär 20 ggr om dagen och skrek "IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH". Annoying kid?






Oj vad jag ser nöjd ut över min lilla harplutt..






Och de var alla bilder från the tomboy Emma!!  Se upp i backen annars får ni tusen hål i nacken!!!!!!!!


Världens bästa människa



Måste säga det att när den här bilden togs så hade min mamma sagt åt mig att "HÅLLA I HÅRT!"....so i did. even when we were standing still...




Välkommen hem Amelia

Fick skjuts av fader till centrum, ja å brudarna käkade på tamarine. Klagade över hur mätta vi var. Sen gick vi å fikade. Vi satt på waynes i typ 3 år. Snackade på om allt, och allt vi sa missuppfattades som porrigt.

Amela - Asså min kusin ba "Jag har aldrig behövt ditt finger så mycket som nu"

Jag- Asså de hade sex....månader.

Amela - Asså jag har varit med alla.....

Jag(pratar i telefon)- Kom hit så kan vi göra det tilsammans.

Alla dessa meningar besvarades med först konstiga blickar sedan gapskratt. Pussåkjam


Gulmåravägen


Re-onion

Igår kom Amela hem från Sankt Petersburgh så vi tänkte ta en reunion sådära på tamarine. Vaknade helt groggy efter att ha snoozat i 10 år, jag drömde tillomed att min snooze skickade ett sms till mig och sa "sluta gåsa", tror den trodde snooze var goose. Ajja. Ska checka banken å se hur mitt cashflow mår. Inte så bra skulle jag tro, PLUS att ja e skyldig folk ca aa...alla mina besparingar. Men det tar vi senare. NU....NUMMER 17 UTAN GRÖNSAKER.



Har btw på mig typ pyjamas idag...don't make fun of me.

Ångestbefriande

Omg vilken sjuk lättnad, är nästan klar med Filosofi arbetet. Hej Godkänt.
Sitter uppe å skriver på en gammal dator, finns EN bild på mig här och det var denna. Vilka minnen asså. Det var när vi var påväg hem(?) från Italien skulle jag tro. Med tanke på att jag är så satans negrig. Vi satt iaf på denna flygplats i 9 timmar............................
Jag blev iaf metalt störd och sprang runt med en Burger King krona på skallen och dansade för människor för slantar. (ok dedär lät naughty hhiihhehehhähöö)



Yes I'm mad

Två dagar av frihet kvar. Tänker inte sova inatt, alls, bara för att njuta av lovet och min lediga tid. Okej jag vet inte själv om jag drev där eller inte. Iaf. Dagens tema: avundsjuka.
Hatar folk som är avundsjuka, dock är det lite kul för man känner sig överlägsen. Men om det är JAG som är avundsjuk är livet förjävlligt asså. Alla vet ju vad jag drömmer om?? Fly utomlands?? U knew that right?? Bra. Sen kommer Ida och häller en hel jävla saltburk i mina öppna köttsår ... "Rickard bjuder mig på resa till Kanarieöarna om två veckor"....u said what in the what now?? And this was me resten av den middagen:


Sofia skrämmer mig

Jag- har du hört låten äckligt
TUUUNG
Sofia- den är braaa
vet inte än, älskar dig ena minuten och andra typ spyfärdig hahahahahaha

Jag- vaaaaaaa?????
:|
Sofia- är du sur
arg, besviken och sårad??
hahahahhaha

Jag(fett orolig) - asså skrev du fel?? skrev du dig ist för den? annars e du läskig hahahahah

Sofia- HAHAHAHAHAHAHAHAHAH ojjjj
skrev fel
hahhhahahahahahahaahah

Norrvikens vackra sken

Blev uppjagad vid 10 tiden idag efter 4 timmars sömn. Dags för årets första träning. Tyvärr så kom vi inte in i hallen för skolan fortfarande var låst. "synd". JAg hade fest i bilen hem och satt och dansade, så glad var jag!. Fan va skönt!! Chillpill. Men istället blev jag utjagad med pappa för jag inte sett solljus på 3 veckor. Vi fick skjuts av Micke och Åsa neråt mot norrviken, de har nämligen varit här och käkat upp våra bullar.....

De är is på sjön också, några idiotas var ute och åkte skridskor så ja tänkte liksom kan dom så kan jag? så jag tog några försiktiga steg ut på isen och när ja väl kommit ut några meter så kommer dedär läskiga ljuden ni vet? När isen spricker? aa precis dom ja. Paniken spred sig och pappa vek sig av skratt av min reaktion av ljuden.
IAF så tog ja lite pics. Kul va? Vill ni se? Ok.


Ibland undrar jag hur livet hade varit med kort hår


kolla vad jag snubblade över





Ser ut att ha roligt här hahahahha




Den här bilden känns typ flera år gammal hahah

ÄNTLIGEN ÄR JAG UTOMLANDS



Döda

Fett läskigt, under lovet har två ungdomar i Väsby dött. Den ena var en flicka som var 96a tror jag, ingen vet varför hon dog och hennes föräldrar hittade henne död i badkaret. Den andra var en kille, en 92a, Alexander. Kände inte tjejjen men killen har jag snackat med, iaf massa på yngre dagar. Fyfan va sjukt... Man tänker alltid att det bara är äldre människor som dör. Men vafan, de här var ju i vår ålder. Skit läskigt. Vila i frid båda två

instagram bilder






För sköna


hahahahahha

Tjejen - "Hur mycket är klockan?"

Killen - "Hur mycket är klockan?"

Tjejen- "Sluta härma mig.."

Killen- "Sluta härma mig.."

Tjejen- "Jag älskar dig"

Killen- "Den är halv sju.."


Youtube sensation

Okej, weirdest thing happened! So this bitch....(ok now u know this story will be good) haha nej men okej. Skämt åsido. En brud på instagram bad mig kolla hennes youtube videos när hon sjunger och jag ville kolla om hon hade talang eller inte. ASSÅ LOL!! fattar ni?? LAUGHING OUT LOUD!!! Är hon döv? Fan va taskiga folk är som inte säger till henne att "GUURL u can't sing!" eller något. Ajja, laugh of the day.

0:18 <3 <3 <3 <3 HAHAHAHAHAHHA ojojojoj. Gillar att hon går in i någon slags trans i mitten också.

2012 is my year

ASSÅ! Ni har ingen aning om hur mycket jag längtar bort. Jag har drömt att jag varit utomlands i flera veckor nu, har besökt allla möjliga ställen mina drömmar. Bland annat Dubai, Thailand, USA osv osv. När ja va i Dubai så hade ja en pokemon också :)
Detta år kommer bli maximalt! Jag ska leva livet så jävla hårt, sluta vara rädd för saker o ting. Jag ska bort från detta land, punkt slut. FÖLJ MIG PÅ MIN RESA! WATCH IT HAPPEN!
Först och främst ska jag och pappa till milano för att kolla på Milan-Fiorentina. Kan squeeza in lite shopping där hade ja tänkt, hört att de e bra shopping där.
SEN ska jag och irma som sagt utomlands. Destination unknown so far.
SEN ska jag till Schweiz/Frankrike i 2-3 veckor också under sommaren.
OMG I CAN'T WAIT!

Portugal

Hej, igår var jag med Bullen i staden. Det var skit kul hade typ samlat på mig allt skratt som inte kommit ut på lovet och släppte ut allt igår. Vi kollade på New Year's Eve också, den va helt pk. En feelgood rulle, precis som valentines day. Skrattade mest åt bloopersarna i slutet, blev lite kär i en typ 14 årig kille också...lammkött mmmmmmmmmmmm <3
Sitter och kollar hotell, i sommar SKA ja år Irma åka på äventyr någonstans. Just nu känns Portugal aktuellt men de verkar vara kallt där på somrarna.... :(
Råkade halka in på 5-stjärniga ställen och nu vill ja inte ha något annat, hit ska vi. punkt slut.



-($_$)-

För er som är efterblivna så är de en gubbe i rubriken som jag ansträngt mig för att göra. Jag tänkte ba säga det att KÄNSLAN när man loggar in på banken för att kolla din ekonomi är UNDERBAR när man fått studiebidraget. Hade helt glömt bort det. Kände sådant moneyfloooww så ja stoppa upp hundrigar i näsan. True story.








True story.
















men jaaaaaaaaaaa, true story.










bro.












M som i EMma

Tjo, idag är en dag utöver det vanliga. Jag har faktiskt planer på agendan. Ska träffa Ramse/Bill/Smirma/Firma/ Bloma, det va evigheternas evighet sedan och det ska bli bajsigt kul!!! Jag har klätt upp mig som engelsk skolflicka dagen i ära. Känner mig fin idag faktiskt, så tog upp camen å posade lite.

Enjoy my beautiful face.





tog en seriös bild.

Oompa loompa dobidido

 

 


dilEMMA

Jag är trött på att ligga hemma hela dagarna - jag skulle inte kunna tänka mig att göra något annat än att ligga hemma hela dagarna.

Förresten så försöker ja kommer på vad jag ska göra med mitt liv?

När man talar om trollet

Jag vet att ni kommer känna igen er i detta. Det är något sjukt som händer alla. Som att det övernaturliga vill visa att de finns. Okej nu gick jag för långt. Nu tar vi ett steg tillbaka och kollar på själva grejjen här va.
Såhär är det, jag har (nästan) aldrig fått förfrågan om ja vill ha pizza/donken aa asså snabbmat...utan jag måste allltid böna och be. Jag tänkte på det i förregår...sen dagen efter får jag förfrågan om ja vill ha pizza till frukost. Idag ringde mamma och frågade om ja ville ha donken till frukost. SJUKT ASSÅÅ. När man säger att saker aldrig händer så händer de (ska bli som sofia och knacka på trä)

Sen en annan situation var när jag och rickard lirade CoD igår så brister han ut "på de här stället kommer det aldrig någon, man dör aldrig här" BAM säger det efter 0.00001 sekunder och han får en bomb i huvudet. Eller när vi lirade CoD och jag säger gud vad tyst det är.....sen blir det mer bomber och granater än jag någonsin skådat out of the blue. AA asså jag vet att jag inte är bra på att förklara saker o ting. Men fan om man talar om trollet tar det inte lång tid innan det dyker upp.

PS. du övernaturliga ting lyssna noga nu. Jag har aldrig vunnit miljonvinst på lotto, jag har aldrig blivit medtagen på en spontaneous trip to America, jag har aldrig träffat prins charming, det är aldrig soligt och varmt här...
work your magic please.

HAHAHAH what happened here?




Mitt lov






2012

HEJ!!! Det var år och dagar sen sist, men ja lägger bloggen på hyllan då och då. Som ni...kanske märkt. Lol. Vaknade 2 idag, så jäkla skönt. De enda ja gjort på lovet är att spela COD, så vart jag än går så känns det som ja måste hålla utkik efter snipers överallt!
Jag vaknade av att ida frågade mig om ja ville ha pizza, jag gav ifrån mig ett ljud som lät ungefär som"sffffffmmmmee".Hon tog det som ett ja så snart ska ja äta pizza till frukost.

Vill ba meddela att nu har ja sänkt en pizza. Tog en liten fikapaus hihihi.

Ajja, Kör en klassiker:

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Började VNG, började jobba som nanny(aldrig haft jobb förut), tog körkort, köpte valp, var i USA....asså de e en hel del ja aldrig gjort förut hahaha. Men dehär va väll de stora grejjerna. Nu när man ser tillbaka har de hänt rätt mkt i år.



Har du några nyårslöften?
Gör det lätt för mig och tar bara två. Att mogna och bli vuxen får bli nästa års löfte. ÅRETS: Att inte bli tjock och leva livet till fullo. (inviger ironiskt nog detta löfte med pizza och CoD)



Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Aa Irma blev mamma till lilla Alvar.

 


Vilka länder besökte du?
USA, Frankrike å Schweiz

 

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Haft dåligt självförtroende då och då

 


Bästa minnet från 2011?
När ja fick Wilma och när ja struttade runt på gatorna i Florida. Och typ varje skrattattack med min bff!!

 

 

Bästa köpet?
Tänkte säga Wilma men jag pejjade ju liksom inte. Ja köper typ bara mat å kläder......bästa köpet är de gånger ja käkat Tamarine nr 17 när man varit riktigt hungrig och ätit tills man varit en nudel från att spy.

 


Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, kläder och ps3 spel!!



Gjorde någonting dig riktigt glad?

Jag är kär i min hund, varje gång ja tittar på henne får ja typ små lyckorus. Sen så självklart så har min familj och mitt lilla crew i skolan gjort mig glad också!



Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Haft mina perioder till bådeoch.



Favoritprogram på TV?
Har inte kollat så mkt på tv......ne nu ångrade jag mig. Kolllar ju fan hela tiden. Favvisarna har varit: IDOL, Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Vänner, Family Guy...the list goes on forever.




Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
Shit va ja tjatar om mitt hundfan, men ja kommer sakna att Wilma var valp.


Vad ser du mest framemot med år 2012?
Studenten heeeeelt klart, sen hoppas jag på ett helt galet år, jag vill besöka platser!! UTOMLANDS! only una problema, no cash $$$$$$$$$$


RSS 2.0