För bra

Jag har det jätte bra men hittar typ inte internet någonstans, fast de spelar mig inte så stor roll. Det är nästan skönt. Mindfack bara när man ska pilla med telefonen på kvällen men kommer på att man inte har en enda app som man inte behöver internet till.

Har typ bränt mig haha. sämst. men solar ändå typ. Är överhetsig på att bli brun. Bästa när vi käkar vattenmelon på stranden asså. Ajja, vi hörs när vi hörs. BESOS!


Läser godnattsaga


Utlandsbög

Åååååååh hihihiihi. Snart är dagen slut och de e bara några timmar kvar. Köpt 400 träningsshorts idag för att jag är min systers bitch. Tamarine och cola har aldrig varit godare vill jag tillägga. Annars känner jag mig bara allmänt tjock och glad. FNISS. Köpte två barntshirts på HM idag är så nöjd, älskar när de coola tryck på. Star wars ftw!


1 dag kvar!

Nu är det ruskigt nära. Har nog inte fattat att jag ska bort än. Märker ni hur stort detta är för mig? Denna semester är så jävla välbehövlig. Imorgon ska jag köpa lite smått till resan och luncha med alejandro. Även vara allmänt övertaggad på att lämna landet. Lovar att ta en biljard bilder hihi. Like anybody cares...
Inget intressant att komma med förutom att det har flytit upp bajsvatten plus lite korvar i min farfars lägenhet så de inte kan bo där på några månader. Lite kul men ändå inte. Fniss. Bajs. Tihihihi. Jag har underbett.


2 dagar kvar!

Gokväll. Har haft en mycket bra dag, jobbat och tränat. Sen käkade ja middag på max med alex. En simpel dag men ändå så avslappnad och skön. Kanske för ja har värsta lugna sinnesmodet för jag redan har semester i min hjärna. Är redan på kreta mentalt.
Förut tog jag 73828 bilder om dagen och nu tar jag inte en enda. No esta bien. No. Imorgon ska jag jobba, träna och börja packa!! Tihihihiihihihigigi. I'm so excited and i just can't hide it maddafakkaaas!


4 dagar kvar!

Jag är kär. Har sett filmen Ego två gånger. Asså. Är så kär. Se filmen så vet ni vad ja menar. Just saying.

Vaknade 12, somnade om och vaknade 5. Något är fel på mig. Just saying. Övertrött hela tiden. Och inatt åker mamma till barca, vem ska nu tvätta mina kläder och ge mig mat? Bästa dieten egentligen, mamma åker iväg. Riktig svältdiet. Ajja. Nothing important to say, just checking in.


ELLOOO

ELLO MOTO!!! Världens bästa midsommar!! Party, alkohol, dans och snygga boyz!!! Skojja. Öh. What. Har varit med mamma och pappa idag. I don't feel so good. Åkte till sigtuna en stund å de va mysigt där, mycket vacker stad må jag säga. Idag är det tån som ömmar. ASSÅ. Ja ska inte va ledig för ja blir helt fuckad då, är skit trött men kan ändå inte sova för ja inte är trött. U feelin me wigga?? Ne men förlåt. Kommer ingenstans med detta. Farväl.


Godnatten

Say whaddawhat. Yes, i dont know. Imoron är det midsommar. För mig betyder dagen nada what so ever, midsommarmat är äckligt som fan. Men vi ska till sigtuna och kika å mysa lite sen blire gofika.

Är så trött, kom nyss hem från en polare. Har jättemega ont i halsen också, hope i dont get sick. Är skeptisk till video på instagram asså. Im never gonna fucking use it. Lol så sitter ja där om några veckor med ett dussin videos på min insta. Nej men asså ja är så trött att jag mår dåligt. Besos


Olyckligt kär

Hola fucktards. Ne skoja förlåt. Ligger här med en smärtande fot. De gör skitont i fotsulan å de vägrar go away. Mina ögonlock är tunga, ja tunga mkt tunga. Men tankarna flyger åt alla håll och jag finner ingen ro till att slumra in. De e varmt också. BUT I'm NOT GIVING UP MY DUNTÄCKE!! U HEAR THAT?!

7 dagar kvar nu. Om jag räknade rätt. Aj min fot. Imorgon ska jag sova ut sen rulla till gymmet. Är megataggad faktiskt!! De har varit kul att gymma på senaste tiden. Och när det inte är kul..då gör man det ändå. Deep mannen.

Ser fram emot min frukost imorgon. Mmmmmumma.


Sjukt jävla cp gott

Detta må inte se mycket ut för världen, men ack vad gott det är. Njuter av varje tugga asså. Godare än alla onyttigheter i världen! Kesella vanilj, vindruvor och cheerios (måste va honungssmak). Brukar slänga i lite jordgubbar också men min mamma var nära att hugga av mina fingrar när jag skulle ta några för de skulle vi ha till midsommar.


JAG ÄLSKAR VIND!!


Krekland

Längtar obeskrivligt mycket till nästa torsdag! Kan inte tänka på något annat än hur skönt det ska bli. Tänk värmen, stranden, havet, maten, enkelheten. Allt är så chill, man bara har kul och har no facking worries mannen. Ay ay ay. Jobbat häcken av mig för att spara pengar för att kunna göra just sånna här grejjer. Spola fram tiden dååååååå!!!!!!!


9 dagar kvar!

HEJ! Igår var en sån där dag då man bara vill dö. Var så trött att taket snurrade och var ledsen och arg för hotellet och resan vi skulle boka inte längre fanns. Men vi hittade en annan bra till kreta som vi bokade på en gång så nästa torsdag åker jag iväg med syrran! Ska bli negerbrun hade jag tänkt mig.

Ska städa mitt rum...min mamma städade mitt rum för två veckor sen och nu ser det precis likadant ut igen. Hemsk jag är. 20 barre men vet inte vad lägga undan kläder betyder..


Lördag

EH Hej, idag blir världens längsta dag, vaknade kl halv 8 för att vara barnvakt. Har precis lämnat minstingen på ett kalas it was awkward as fuk för ja visste inte vart ja skulle ta vägen hahah. Ajja, ska ta ut de andra två pojkarna nu så vi får lite sol mihihihi. Sen blire att rejsa hem och åka på släktkalas någonstans i skärgården. De har dragit ihop något partey med släktingar jag inte visste fanns haha. Ajja, drar på mig en långklänning tror jag, så fint väder jao. Är glad idag fan! WOOPPAAAA!!!


flashbacks

Hej älsklingar. I'm just sittin here breathing. Igår råkade jag köpa minecraft så sitter och nördar mig med det hahah. Trodde aldrig jag skulle bli så nerdy men man fastnar så lätt. Är jätte taggad på ikväll! Ska till Kista och äta pannkakor med fina irmam. Det spöregnar ute och då blir det ultimata mysdagen. Sitter med vovven i knät och har precis käkat fruktsallad. SO MADDAFAKKING GOOD.
 
Ska ju som sagt utomlands med syster v.26 vilket är om typ en vecka? I have no idea. Men vi har inte bokat något än hahah, börjar bli stressad. Vill ba komma iväg och dricka en cider på stranden.
 
Oh lord exakt ett år sedan. Fuck me jao. HAde fotbollsmatch dagen efter också. Good times man.
 
 
 
 

Besos

Fan de går inte å sova när man druckit celsius på kvällarna :(((( snurrat 58 varv sen kl 23. Farken hell!!!! ///youtube kändisen


mmmhey

HEJ!!!!!!!!!!! Hur går det med livet? jotack bra. Eller, är typ deppig. Jag vet inte. Ida och jag håller på å boka resa v.26 för ja vill bara härifråååååååån å slappa en hel vecka, det går inte en dag nu utan att man måste göra en kraftansträngning. Kämpar verkligen för att komma upp ur sängen varje morgon, kör slut på mig själv asså. Sen blir jag fett irriterad på att inte min träning ger så mkt resultat. De tar så bajsjävlaäckel lång tid. Nej jag är inte bitter. Idag körde jag ben innan jobbet sen efter så körde ja kondition i 40 min. Delade upp det på cykel/löpband. Det ba droppa svett. Fett nasty.
 
Haha bilden är över ett år gammal. Leker hej ja kommer från LA å ligger och kollar solnedgången på motorhuvuden. Failade lite smått. Good day. I lost my drivers license that day.
 

Fluffy bananas

Idag...var...fett kul :) aa u heard me maddafuggas. Jobbat och jobbat, sen gymmat. PÅ DET mina vänner så stack ja ut och sprang. Min kondition är så dålig, kan inte andas med all pollen men i did it anyway. Allt fucking gräspollen är ju här nu, gråbo eller va de heter. Its fuckin up my life.

Jobbade ju på väsbyfestivalen, chilla lite med ralf gyllenhammar sådära va. Men de va fett najs, hur bra väder som helst och ja gick och delade ut ballonger till barn. Brände nosen i solen fnisssss. Mina ben värker nu för ja rört på mig så mycket idag. De gör bajsont. Ajja. Besos y huggos


I LOL'D

Jag (till 5årig pojke) - oj, vart har du lagt dina strumpor?
Pojken- i fittan.
Jag- aha.....vad bra....din brors strumpor då?
Pojken- i hans fitta :)

Har en video på detta men lägger ja upp den får jag nog sparken hahahha. Asså de va så roligt. För tröga idjuts så försöker han säga "ficka"


Omg they killed emma

Asså dör, kom hem 01.30 efter att ha varit barnvakt sen 6. Jobbade även morgon på sats. Sen nu äre upp tidigt och öppna minisats och sen jobba på väsbyfestivalen. Jag som är världens lataste person tycker detta är hemskt. Men ändå roligt på samma gång. De enda ja egentligen vill göra är att ligga i soffan/solstolen och såsa.


<3


UNTZ UNTZ UNTZ

Tjennnaa...cafe bärs här! Näe men asså igår var ju för bra. Andreas utspring var känslomässigt minst sagt. Madde störtbölade hahaha funniest shit eva. Firade han hela dagen igår. Slutskivan var awesome bros, dansade som satan och skrattade. Träffade så mkt människor jag inte träffat på så länge.

Bästa var ju när 4 pers klunsade om vem som skulle äta upp en mosad jordgubbe som vi hittade på ett bord. Madde blev offret. Åh herregud vad kul det var. U had to be there. She ates it! She ates it bro!!!


Fap

Har sett fram emot imorgon fett mkt, men nu vill jag typ inte ens gå. Kusinen tar studenten imorgon så de blir att kolla på utspringet sen mottagning och slutskiva. I duno what to wear. I'll probably go with something emo like a black dress. Vill köra feministstyle och inte raka benen också bcuz i aint pallish. Tröck i mig en pizza idag. It was so goood. Tränade iaf efter mina dubbelpass på jobbet idag så de va ju iaf bra. Mmmmmmmfår se hur de blir imorgon nu.... Ja har någon sorts psykisk sjukdom. Jag hatar människor, peace.


I wanna pee on you

What up bros this is peeeewdiepie. Jk. Har jobbat å gejmat today. Å solat. Perfecto dago, wonderfullo. I've realized with my real eyes who can realize real lies att ja e fetto mama. Tagga ner med fatfood för i helvetteeee kvinna!! Vad är felet!!! Tard. Igår va ju bäst me brudsen på bio. We should do it more often bros. Love u. Time to schleep and count sheep. Besos


RSS 2.0