Livet leker

Tjo. Drog vid lunchen till sjukhuset å gjorde ultraljud på hjärtat mitt. Läkarna verkade ha tagit fel patient för de gjorde typ mammografi på mig. Och den där salvan de använder på kroppen för å kolla hjärtat sket de i å torka bort så har typ sarre över hela kroppen.
Ska inventera snart, i 5 timmar....... Haha blev ett missförstånd mellan amela och mig när vi trodde att vi skulle inventera på samma ställe, men det visade ju sig att hon skulle ha i hallonblåbärsjordgubbeberget. Jag lär ju krypa upp och gömma mig bland allt mjukt bröd å slagga lite. RÄKNA INTE MED ATT JAG KOMMER RÄKNA!

prutt.

HAHA

rubriken flippa i inlägget nedanföööööööööööööööööööööööörrrrrrrrrrrrr:D:D:D:D:D:D:d

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

ÄÄÄLSKA LIVET! eller hur? Jag mördade irma i ett spel så hon sitter säkert å är helt emo i nått hörn å försöker klå mig. Hon tog ut sin ilska på min hand imorse, suddade bort all hud typ. Skönt de är å duscha å sova med handen under kudden, tvätta händerna och tvålen ba fräter i såret. LOOVELY.

Slutar vid lunch imorgon, hur skönt e inte de? Ska in tilll sofiahemmet i stan å ta ultraljud på hjärtat. Scary shiiiiiiiit. Ska nog gå å lägga mig nu, så ja vaknar upp snabbbt å kan åka till skolan å träffa lisen <333333

LADS, IM OFF TO SWEDEN

Söndag dårå, mår väll sådär. Har sovit piss dåligt ikv, och kom nyss hem. Det är svin kallt ute också :O Ska nog ta och plugga lite idag. Och måste det stå en 2 kg godispåse här å stirra på mig? Vad virrigt inlägg det blev. Jag är så sliten i kroppen, har varit så mkt fotboll på senaste tiden, men de känns sjukt bra. Har fått jätte mkt beröm om att jag har utvecklats och det ser bättre och bättre ut. Så de är bara å köra på!

Kan inte koncentrera mig, de e en man with a vagina som sitter och bölar på tv...han heter buck.

Och sen så ska jag mörda mitt internet som dör hela facking tiiiden.

Måste lära mig säga nej

Ja hallå, asså jag tänker alltid att jag ska skriva i bloggen sen hittar jag inte datan då orkar jag inte. Veckan har varit både hur rolig som helst och hur boring som helst. Igår var jag och dennis och nån kille till (fråga aldrig vad han hette haha) nere  på bippen och spelade fotboll. Det var feta gänget med ungdomar där utanför sen kom polisen och jag blev vittne till något helt otroligt :'D

Asså sen ska jag lägga upp några bilder. Jag kan inte äns beskriva hur mkt jag och irma garvade åt dom för hon blev så jävla ful HAHAHAAHAH. fast hinner inte lägga upp dom nu, ska iväg å spela match. Sen kommer jag inte va hemma ikv heller.

Äckliga äckel.

TJENNAAAAAA ! Fan va de rullar på snabbt här, mina horor i skolan får mig garva sönder dagarna så då är faktiskt talesättet sant - tiden går snabbare när man har roligt. Hela min kropp har typ gått sönder i fotbollen, har typ glömt hur det är att inte ha ont. Bättre blev det ju när elin borrade in sina söta dobbar i min fot på träningen, sen 30 sek efter kommer hon igen å borrar in dom i mitt lår.

Jag vill bara nämna det att specialidrott är det bästa valet i mitt liv, mer poäng än alla andra och INGA lektioner. sug på den sura karamellen ni icke specialidrottare!


Vad fint bandet är som sticker ut ur ärmen :'))))

.

im gonna miss you


........no!


Hej jag ska bli ekonom

Skolan startade verkligen första dagen med läxor och allting. Känns jävligt bra faktiskt, med alla i klassen och så alltså och att i år ska jag verkligen satsa. Har saknat att spendera så mkt tid med tjejerna <3 Schemat suger balle för alla har sovmorgon utom jag bara för jag går fucking franska sen efter den lektionen har jag hål för då har alla andra sitt språk :S Och detta är 2 ggr i veckan till å med :S RÖÖÖÖÖV.

Ska snart ha träning, hoppas pappa är med och spelar lite (han är ju tränare) så jag kan spöa skiten ur han.



Mopil pilder

Kult att den lilla krabaten tar efter mig :'DDDDD


Prutten försökte förstöra min bild


men sen fick ja den vackra utsikten på bild YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Ringmuren



Hade lite problem att fånga odjuret på bild men lyckades tillslut, han var en guide på en spökvandring, han vägde typ 300 pannor, såg ut som att han hade bajs runt munnen men fick det senare förklarat för mig att det var snus, han hade finnnar redo att spräckas vilken sekund som helst...............och stank



Jak just nu faktiskt o.O



I väntan på bussen

Idag äre min käre dressman faders födelsedag, han fyller 35. Eller? okej han fyller 46. Han är VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! Jag är så lyckligt lottad att han är min farsa. Ska vara med cornelia snart, ja vet inte vad vi ska göra med jag vill iaf köpa nått kult till honom.

Hörs snart//////emmz0orrrrrrrrrrrrr

Pokémon tar över världen

Även om de är sånna där nya bajs pokémon så är ja så jäkla stolt över lille chris, han har äntligen förtått vad mode går ut på. KOLLA BA HANS BLINGBLIIIIIIIIIING


Familjen chipstutte!

Tjenna! Eftersom jag har fått ett återfall med mitt the sims spelande så tänker jag spela feeeeett oseriöst. Min favorit familj heter Chipstutte sen ligger familjen KickiBettanOchLotta oooolidligt nära också. Eller just, har ju faktiskt min favvo familj Sully, kolla bara:
så jäkla balla!


Vaknade som en ny människa imorse, känns som att jävulen själv har klivit in i min kropp och får mig göra freaky krejjer. Jag började städa undan i köket sen kokade jag mig själv 2 st ägg som var JÄTTE GODA. Mästerkocken emma som va för jäkla nära på att få IG i hemkunskap ställde till med kalas i köket. Plockat i och ur diskmaskinen har jag gjort också. Försöker jag imponera på mina päron för jag kanske är ute efter någonting som är liiiite för dyrt eller? Det återstår att se.
Nu ska jag och alla chipstuttar ta och ha poolparty i min fina drömvärld.

Nu är jag redo att blogga igen

Hej, sitter och lyssnar på när någon försöker mörda en brevlåda utanför. Nu är lovet praktiskt taget slut, känns bra att återgå till det vanliga. Har saknat skolan liiiiiiiiite, spec rasterna när irma rejpar mig på golvet å latife å aleks har catfight å massor med krejjor.
Utan tvekan så kan jag lätt säga att det här har varit det bästa sommarlovet hittils. I början hände det grejjer heeeeela tiden sen lugnade det ner sig lite men det känns på nå sätt som att jag mognat också, lärt känna mig själv mer.

Har suttit helt hypnotiserad framför the sims de senaste dynet haha, har inte spelat det på evigheter men när man väl börjar spela fastnar man. Jag gillar å göra de så hemskt för dom som möjligt (6) dränka dom i poolen har blivit populärt på sistonde också.

Och nu heheh är faktiskt biljetterna bokade till geneve, jag åker på höstlovet. Så nu har jag något att se fram emot :D

CALCUTTA! HAHAH minnen <33333


RSS 2.0