enjoy

Heeeeey there. här är den bästa låten som finns och som ja får så underbara minnen av! enjoy,

godnatt..godmorgon?

Detta är inte bra jag har verkligen vänt på dygnet helt. Är inte äns trött men ja måste fan sova. solen har redan gått upp hahah. den här bilden passar ju bra nu.
dags för lilla emma att försöka sussa. natttttinatti



can't sleep

All this stupid shit feels kind of weird. I duno, ja har typ glömt hur man pratar svenska. Seriously ja kan inte säga en mening utan ett engelskt ord i. Kan ju bero på att jag kollar på tv där de pratar engelska, läser engelska böcker och har snackat engelska rätt mycket i helgen. Whatever, i can't sleep. I don't feel tired at all. Maybe bcuz i woke up around 1 o'clock this mornin'. Jag har tråkigt, sitter nu nere i vardagsrummet och kollar på MTV, käkade precis lite chips.
Whattahell ska jag göra? spela lite dataspel? haha.. naah.
Får se vad ja hittar på, kommer förmodligen bara sitta här och kolla runt lite på internet sen somna i soffan med datan i knät. It's not like it's gonna be the first time. Yeye, här är en dundercool bild från gotland.




i'm back

Gotland var underbaart!! vill tbx nu. Men nu blir det Italien att längta till. Drar dit om lite mindre om 3 veckor ;)
Som några vet har vi gjort massa filmer till min faster Åsa som gifte sig nu på gotland och hade dom som "tal". Nu har vi lagt ut alla på youtube. Men ni som inte känner henne har nog svårt att se humorn i det hela :) om ni ser videon kanske ni borde veta att hon jobbar som minröjjare.
 

gotland

Ojojoj va det händer mycket saker nu. Ja kan dra en snabb sammanfattning om tisdag och onsdag.

Tis- Skolavslutning. Niornas show var både skit bra och as dålig. Annie och hennes pojkvän Patrik kom och hälsade på oss och fick vara med på våran avslutning. Den gick fort och de flesta ville bara där ifrån. Melody och jag gick runt och sa hejdå till några. Sen var det "partaj" hos mig för ja gick ut nian. Asså endast för släkten. Ja fick pengar och en DATOR!! tack.

Ons- Går upp vid elva och gör mig iordning. Underbart väder. Mamma skjutsar mig till Melody och vi drar till centrum. Är där till typ 5? Sen gick jag hem med sällskap av plutten. haha. Det var jätte kul =)

Nu sitter jag här på golvet i mitt rum och "packar". Ska nämligen åka till gotland om.. 2 timmar? Det kommer bli så jääävla roligt. Ha det bra här hemma!!
Alla måste smsa också för ja kommer ha tråkigt emellanåt ;)


R.I.P 9E

 
mongo klassen äntligen splittras vi :) kommer sakna några enstaka. hahah.


damn

Åååååååh ingenting går som jag vill idag. I'm NOT in a good mood. hehe.



jag vet att den är gammal men vänta till refrängen. damn.

faaackkk

Spelade match för en stund sen mot vallentuna. Efter första halvlek ledde vi med 2-0 då Moa och jag gjort mål. Hennes var riktigt snyggt! Sen gör dom 3 mål i andra halvlek.. Blir så sur :O fuck dom.
Det är ju så pissigt väder ute också, spöregnade hela tiden. Har precis tagit en halvtimmas dusch men jag sitter fortfarande här och skakar.

En kul grej. Våra grannar spelar hög musik så de dunkar ända in hit och min mamma trodde att det var hennes hjärna som dunkade och höll på att explodera. Lilla mamma....


Nu ska jag hämnas och spela ännu högre musik. hehehh

finally







 

måste variera mina poser lite märker jag..

22.22

Hello everybody, seg dag idag. Börjar känna mig sjuk, har as ont i halsen. Fattar fan inte varför just våran skola ska sluta så jävla sent, vi gör ju ändå ingenting? Orkar fan inte gå upp tidigt längre. Ibland undrar jag om jag har gått in i väggen eller nått som alla lärare gör hela tiden. hehe. Jag har kollat på två filmer idag.. en wallander film och typ bride wars? Båda var underhållande på sitt sätt, kan ju erkänna att man hoppade till några gånger under wallander filmen. Alla dessa "polis filmer" eller va man ska kalla de är så förutsägbara. Folk är helt lost medan jag fattar vem gärningsmannen är på en gång.. booring. Mer har jag fan inte att säga haha. pusshej.

btw de här visste ni inte: De finns flera kineser som spelar piano som är under 8 år än vad det finns invånare i sverige!

livet leker

Oh yeah nu gåre bra haha. Nej men de var iaf jätte roligt på niornas middag. Ja hade trott de skulle bli skit tråkigt och att vi bara skulle sitta där och ha tråkigt och äta sen dra hem men nejnej jag dansade som fan och garvade som jag vet inte vad. Dock slutade kvällen kanske inte lika roligt, men det är ju livet. Det är inte alltid kul.  
När man inte fick vara kvar längre så var det kvar ett gäng utanför skolan som jag och Melody stannade och umgicks och hade det trevligt med ett tag sen vart det bråttom hem.

bilder kommer när latmasken emelie lägger ut dom.

bowlingfreak

Sorry guys men jag vann ;) Tävlingmänniska som jag är så är det alltid viktigt för mig att vinna så de va ju tur att jag gjorde det annars hade jag väll vart rätt sur nu. Idag har vart en riktigt skön dag, fick VG i svenska också. Helt ok.
Och lite sent kanske men nu har Melody och jag äntligen kommit på vad vi ska klä ut oss till på niornas middag imorgon. Kanske inte den bästa idén då menmen haha, temat är ju "ursäkta jag har kommit fel" och vi skulle till jobbet.. haha.
Vi ska ha skjorta och slips hahah, och tights. Sen typ läppstift men jag dissar den idén :)



Asså kolla hur små fötter de ser ut som vi har :O och mina urballa poäng på bowlingen hehe..

gavin degraw - stay




har ritat lite



vad tycks?

you'll never understand

Som jag förutspått var det bara halva klassen med på brännbollen. Vi var väll 8 tjejer och två killar mot hundrafyrtioniotusen personer så japp, vi förlorade hehe. Jag är riktigt trött idag, inte på humör för någonting. Jo, jag är på humör för att äta! Familjen står i köket och lagar tacos och jag sitter här och är hjälpsam haha. Det luktar otroligt gott, sällan jag är såhär hungrig.
Intressant va? ;)


söndagskväll

Åh, söndag kväll. måndag imorgon. skola.... men det är iaf inte massa plugg utan vi ska typ ha brännbollsturnering hela dagen. Jag säger bara lycka till klass 9e! Vi har aldrig lyckats vinna någonting och om jag känner våran klass rätt kommer hälften att inte vara med.
Hoppas jag orkar gå upp imorgon, är så jävla morgontrött ! nattinatti.


miijao vilken het bild, edward cullen take me instead :(

ny header igen..

.. och den här gången gjorde jag den heeelt på egen hand. waaaoow jag är fett bra jao.


jag har snackat med kevin borg, 2 gånger

Japp det är sant. Han är ju jätte söt. Igår var jätte kul, vi gick runt och sålde lite olika sverige prylar som tex halsdukar och mössor. Jag försökte sno en men.. nä :(
Det roligaste igår var att alla som var där var rätt fulla och alla var pratglada och köpte skitdyra saker utan att knappt veta om det. suckers! haha
Idag har vi spelat in den sista filmen till våran powerpoint redovisning som vi ska ha som tal på min fasters bröllop i sommar. Det blev riktigt bra! haha vi får se om ja kanske slänger in ett litet klipp på mig när jag springer där i bröllops klänning på en åker eller kanske när jag hoppar studsmatta ;)


riktigt härlig låt ;)

dags att jobba

Nämen hallå där. Som många vet är det sverige-danmark ikväll och självklart ska jag kolla. Inte på tv'n utan ja ska in till råsunda och även jobba lite där. Ska sälja lite olika grejer ingen aning om vad. Kommer iaf få lite pengar.. NAJS!
Idag gick jag upp runt 9 och var trött som en gris. Klockan halv 11 var det samling till match, först åkte vi och hämtade sofie och stefan för att ge dom skjuts. Våran bil lät som fan på vägen dit och pappa och jag försökte komma på vad det var sen visade det sig att någon av pappas käära jobbarkompisar hade stoppat in någon slags visselpipa i avgas röret.. ? hahah så då vart det lite skratt.
Vi förlorade matchen med 6-1? 5-1? yaay.. man slutar räkna motståndarnas mål när de gjort 3.
Men gissa vem som gjorde vårat mål heheh? japp. JAAG :D Inte för att skryta dårå hahah.


hej jag heter emma och jag var blond en gång i tiden.  haha have a nice day!

Snabb design!

Hejsan, vad tycker ni om designen? Jag fixade designen lite snabbt åt Emma hoppas hon blir nöjd. Hon vet dock inte än hur den ser ut. But it remains to be seen. Designen was made by cornelia. Klicka på bilden för att komma till min blogg. På återsende, puss.

            


vi är ju sjuka i huvudet


my time to shine

sitter här och hackar tänder och mina fingrar är kalla som isbitar. vart försvann det fina vädret? håller på att skriva en uppsats också om oljekonflikt i nigeria.. riktigt spännande, naaaat. den ska va klar tills imorgon och jag började idag. alltid jag börja dagen innan. jaja, har en träning ikväll klockan nio ikväll att se fram emot. haha usch, kallt kallt.
fan va jag nyser hela tiden, borde inte allt pollen va borta nu? :O



peace out homies

euw.

Den här helgen har vart underbar och sämst! ja har vart ute och åkt med våran motorbåt 2 gånger. det är så skönt, de är liksom 25 grader och kristallblått vatten, solen skiner... nu är äntligen sommaren här. thank god.
och äh. lördagen vill jag bara glömma. fyfan.

ja har precis sett trailern till den nya twilight filmen "new moon" åh fy fan va ja längtar tills den kommer på bio!! vart helt besatt av twilight efter ja sett filmen. fast det är inte så konstigt , alla blir fan besatta.. lite läskigt. håller på att läsa böckerna också, as bra! dom  är mkt bättre än va filmen var. ja kan hela filmen utantill, varenda liten replik och alla deras rörelser så filmen är lite tråkig nu. 

jaja, jag har inte haft tid att sitta vid datan i helgen. haha förut var jag verkligen värsta data freaket men nu har ja väll tröttnat lite.

pusspuss

RSS 2.0