New in

Abey hey sprang till centrum nyss för att köpa bok, ska till landet imorgon och det är så mysigt att sitta på bryggan och läsa. Omg that sounded so gay, vi bygger om den meningen..ääh..köpte bok för att riva ut alla sidor och kasta dem i havet för att uttrycka min vrede på att mamma lovade att köpa mc donalds till mig men sen bara körde förbi. My heart was crushed..beaten down..it fell hopeless to the groud..like a fool..i trusted you. Only a true fan can see what i did there.

IAF här sitter jag och särar på benen på gräsmattan. Nya braller! Skönt alla variera lite..har typ..ett par..


Ja

Tjosan hoppsan! Har nu varit utan skola i en vecka, njuuuuuter, skönt å slippa skiten. Vad har jag gjort? Träffat fanny och simon, andreas och alex. Saknar my partner in crime irrelito. Imorgon är det midsommar och jag ska till skärgården som vanligt. Tänkte gå ut och (hör och häpna) springa idag, vi har ju fotbollscup om några veckor och nu är alla träningar slut. Kul. Kul. Kul. Kuk.


Studenten

Okej roliga inlägg på senaste tiden. Ingen har väll missat att emmet har tagit studenten? Nej trodde väll det. Var dagen den bästa i mitt liv? En av dem. Kände press redan innan studentdagen att jag var tvungen att tycka att det var den bästa dagen någonsin för varenda jävel säger så. Men ja, dagen var riktigt jävla awesome. Champagnefrukosten här var jätte lyckad, var inte ens trött när ja skulle upp kl 5 på morgonen. Vi bjöd på smörgåsar, fruktsallad, champagne och jordgubbar. Sedan radade vi upp alla och tog lite kort.





Väl i skolan så var det världens drag. Alla lärare bad eleverna ta ned sina tutor men så fort de vänt ryggen om så stog man där och skrek och tutade igen. Fuck aina fan. Vi fick ta emot pris på scen. Maria slog i huvudet framför alla. Lunchen var fett god. Vi fick stå i trapporna i typ en kvart och vänta på att springa ut, jobbigaste stunden på dagen!! alla var fan dödstaggade. Vi sprang ut och jag hittade inte mina föräldrar. Alla sprang iväg till sina och jag stog kvar i mitten. All alone.

hahaha alla ser så jävla mongo ut på denna bild



Påväg mot familjen. Överlycklig att ja äntligen sett dom.






ser ut som systrar



Familjen Irma



FLAKDAGS! första minutrarna var hemska, ville hoppa av och gå hem. Men sen blev de ändå fett najs, stog och skrek halsen av mig bara. AS KUL! snygg frilla.



Ensam på flaket. WEEEPPPPPPA


Snyggt ansiktsuttryck. Men lite awkward när 40 pers tittar på när man ska öppna paket. SPOILER: dator i paketet.



Sen va de fekke. lagom fulla


Who's who?

Okej tredje gången jag får höra på instagram att ja e lik sen här troian tjejen från PLL, nån random girl la upp den här bilden haha.


Match dagen efter studenten..tagga..


Studenten imorgon! Hoppas jag vaknar


Taggarååå omg!!


tjo


Mösspåtagning!

Rektorn sa "MÖSSORNA PÅ!" och sen var det typ över haha. Men det var väll ändå fint med cider och saltapinnar haha. Vi gick sedan och fikade på waynes, blir ingen fest för mig ikv iaf i know I'm so boring.


RSS 2.0