Mamma vill att jag ska städa mitt rum. Var...

img_2871 (MMS)

Mamma vill att jag ska städa mitt rum. Varför?


Tjoho

Okej andra dagen i nya skolan- sög. Så meningslös. Sitta och göra redovisning med särgay. Sen ramlade jag i trappan också hahaha, och jag som hångarvade åt Irma när hon ramlade igår. So i'm taking that laugh back. Jag har träning med flickallsvenskan idag, gillar att min polare bangar så ja får gå dit själv. Menmen, vilken jävla chans detta är. Och ajuste, Wilmas "huggtand" har gått av precis på mitten, stacakre de blöder och hon piper när hon äter. Lilla bebis<3

Dagen i ära

Jaha allihopa, är det konstigt att det spöregnar på denna bittra dag? Nej. Vädergudarna har planerat vädret för denna dag i tusentals år. Jag är inte det minsta förvånad(bara förvirrad,vad ska man ha på sig) Ja sedan fick man sig två överaskningar imorse. Första var att just idag, första skoldagen i ära, så valde min mens att komma. Lovar att den också planerat denna attack endast för att göra allt jobbigare, men det är inte allt hörrni....även Wilma deltog i planen. Jag öppnar dörren på morgonen och vad finner jag? A shitload of shit. Inte bara det, utan diarré. Tack. Så flickor, medan ni haft en harmonisk morgon och sminkat och gjort iordning er har jag suttit och städat undan...BAJS.

skolstart om två dagar.

Fort lovet gick? Njae, känns som det varit lov i flera år. Har sett fram emot att börja skolan, men nu när det börjar närma sig börjar ångesten krypa fram. Orkar inte alla nya uppsatser och redovisningar. Men skolan är FEEEEEEEEEEEEETT fin. Igår bjöd jag irma aleks och amela in oss själva där och tittade lite. Bra att allt är färdigbyggt och så.......NOT.

IKVÄLL ÄRE THE VOICE.

Nu ska jag äta majskoRv som jag råkade koka typ en halvtimma för länge.


Och juste, fotbollssäsongen började bra igår.......3-2 mot rotebrooo!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0