Franks rike

En grej som e fashion här är att inte ha ett handfat på toan(???). Utan de e ba ett minirum med en toalett, inget badkar eller dusch. typ som om man gör ett rum på sims där de endast får plats en toa. De e så skumt. Jobbigt när man har tjejveckan liksom.


J'habite tú le mondes peut-être las vaquence

Tro inte att rubriken betyder något, bara rappa-kalja. Några ord som tydligen fastna från franskan.. Vädret är dåligt här mä, men de blir bra snart. Träffa världens gulligaste kusin liksom damn i got sugar in my eyes. Ska på vinprovning imorrn, spännande. Love u. Vous-êtes est moi je temes!


Nu drar jag!

 

Finn ett fel..


Gott jö!! (låter som gotye lol)

The awkward moment when u realize u prefer dansk salami and dark chocolate with a hint of lemon instead of chips å dipp, marabou and lösgodis. I feel so old.


ABEY BROR SHIT SHIT SHIT

ASSÅ HALLÅ! kolla va sjukt. Här är Wilmas morsa, fatta hur lika de är!!! de enda som skiljer är ögonfärgen... Tänk om människor blev lika lika sina päron som hundar blev.
 
hennes mater
 
detta är då wilma om det nu undgått någon. Asså hon har gula ögon? Hur coolt!?! tkr ni hennes mamma är sötare så kan ni sätta er på knä så jag kan skjuta er i huvudet.

Såhär är emma på landet


Första gången min packning ser färgglad ut

Hey brä. Jag gör mig redo för vår resa söderut. Nästan packat klart, nästan klar med filmerna till ipaden. Nu fattas bara bok. Läste ut den tredje boken av hungerspels trilogin här om dagen, herregud asså, så hemskt, sorgligt och spännande. Precis som en bok ska vara!! E fortf kär i Peeta. Iaf..har rört ihop en cheesecake å satan i helvetes gata vad god den blev.


Cake

Blogg appen har inte funkat på 100 år men nu är den up and running again. Såg precis ett avsnitt av vänner när chandler och rachel käkar en cheesecake...ringde mamma på dirren och bad henne köpa ingredienser hehe tänk så man kan inspireras. Drar till frankrike nu i veckan iaf och satan i gatan så skönt de ska bli. Men iaf..de enda ja kan tänka på nu är cheesecake. Nytt linne från favvo affären urban outfitters.


Quanta la mera


Hej har inte bloggat på ett tag för jag har haft ett liv så håll käften. Idag äre återförening med min bullen. I've missed my serkan so much. Vi ska på bio, filmen heter LOL.
Så förvirrande för ja säger lol hela tiden, vi ska se lol, lol. Iaf, lol, senare i veckan drar jag till france. Vi ska bo i fasters hus, i alperna och på riveran..QUANTA LA MERA. besos.
här e jag.
 

RSS 2.0