Glöm inte att äta rätt när ni tränar!! Viktigt!


Trött som vanligt

Känner att jag hittat tillbaka ordentligt med träningen! Hamnade i en liten svacka men körde ändå minst 2 ggr i veckan, nu kör ja högre vikter och oftare. Förra veckan blev det 4 ggr och denna vecka har jag 5 ggr inplanerade. Sköter även kosten, eller äter väldigt lite. Vill experimentera lite med kroppen. Se vad som händer.


Weed

Asså best lan ever. Min soulmate fanny kom över med både tv och ps3 så vi har suttit och gejmat borderlands i 6 timmar i sträck. Fyfan va fet jag är, massor med chips och godis. Har noll disciplin. Blir att svälta nästa vecka. Lol.

Gymmade med fridus idag efter jobbet. Äääh träningsvärk i benen imorgon utan tvekan. De är anledningen till varför jag typ aldeig kör ben. De gör ju ont i flera dagar efteråt för mig haha. Not worth it. Besos.


Puss och kram skumbanan

Halloj min vänner. Ligger och kollar på senaste avsnittet av Game of Thrones, favvoserien brushään. Har precis tränat med syrran, kändes skit bra idag..kände mig stark och pigg som fan. Har typ fortfarande mjölksyra i kroppen.

Tjo snygg ja är


Pumped up kicks

TJEHEHEEEENA! Mina ögon svider och ja känner mig helt groggy. Lång dag igen! Först jobb där ja försöker lära mig mer om att stå i receptionen, sen käka thai med dennis och sen raka vägen till mina bästa kusiner där vi spelade in ännu en film hahah, so nerdy. Men denhär är fucking awesome! Sverige vann nyss hockeyn å jag är så stolt!

Ligger och skådar min fina hylla. My beauties deserves to be in the spotlight. I love them all so much it hurts. Besos.


Mmmhej

Emsill e trött, lång och hetsig dag. Jobbat och och äntligen gymmat,CHECK! Började få kommentarer på gymmet att de inte sett mig träna på ett tag så jag kände mig tjock och trenade lite granna. Har ju tappat motivationen men det blir iaf alltid minst två ggr i veckan så i'm cool! Imorgon blire squash med pappa sen lite gym på det. Fan när ska ja hinna jobba på min bränna egentligen?? Ajja peace and pout guys!

Btw såg ja en film nyss som hette Dark Skies. Rätt bra skräckis, spännande som fan. Å creepy, rös typ tre gånger, men de e nå fel på mig för jag ryser sjukt ofta. De handlade om utomjordingar som stog bredvid ens säng och kollade på en när man sov och ibland gick in i din kropp så du gjorde sjukt konstiga grejjer. Ajja fred ut homos


Tits

Oj hej har jag en blogg. Livet rullar på som vanligt, vädret har varit så jädrans bra den sista tiden men har bara lyckats njuta av det twice. Man är verkligen lyckligare när det är sånt här väder. It's true and u maddafakking know it. Kom hem från jobbet som var bästa jobbdagen på länge, första gången typ som jag la mitt laila bagge skratt där, oj vart var jag, abo, kom hem från jobbet å chilla med ida och aida. Vi ska ha mysdag a la epic imorgon alla tre. Sen på lördag blir de fan EUROVISION. Har inte hört en enda låt förutom vår men är bombsäker på att vi inte vinner i år. Mvh oraklet emma. Nu ska jag kolla på blue mountain state den serien e så jävla skön. Later facktards

Oj emma flashar


Abey va pinsamt

Han hette inte ali. Det var någon helt annan som sett mig igår som skrev till mig och jag ba antog att det var han haha. Trolllllololololo. Alla leker fina och sen äre jag.


Cotton eye joe

Men tjenna hej på er! Gårdagen var så jävla rolig! Började me att jag å mikaela x2 och linda bowlade på o'learys. Blev lite väl många lakritsshottar för mig där så ville inte direkt ta kort på resultatet... Hehe. Vi satt kvar ett tag och drack sen drog vi till magget. Aldrig varit där. Frågade vakten på vägen in ba tjena du läckra vakt är det många där inne eller? Han ba aa jo du vet de börjar rulla in rätt många nu. Asså de va dötomt. Vi ba heh. Mm. Ahum. Okay. Blev bjuden på en drink som heter ragnar, ja vart lite glad i rocken och jag och linda dansade på som två tokar. Fick även höra denna gång av två personer trodde ja var utländsk. Tydligen hade jag den attityden? Man ba lak jalla tyst brä. Jag dansade tango med någon som hette Ali, jag dansade cowboy dans med någon 30+ turk, blev upplyft av Ali som snurrade runt mig så jag sparkade hur många som helst i fejjan, jag sjöng till grease låten med någon 25 årig fett snygg snubbe ja kände igen från sats och jag lovade någon annan snubbe att vi skulle börja träna tsm. Asså lål. What a knight.

Bästa var ju att jag kom hem kl 03.00 och började jobba kl 9.00 imorse. Woopidoooo säger ja bara. Ajja man får väll säga att jag var lite yolo igår. Besos


Olord

Hej super mario bros. Har precis nattat tre små pojkar så de ligger och sussar så sött nu. Tvångsklappar deras svarta katt för den typ biter mig om ja inte gört, man ba fiiine dude chillax. Tycker om att vara barnvakt faktiskt, även om ungarna e busiga så är de fan underbara. Jävlar vad varmt det är ute om dagarna nu, lökar ju sönder när ja cyklar hem från jobbet.
Igår va feta bakisdagen, käka pizza å godis och gejmade med rickard. Livet bjuder ju på bra dagar.


En sne fylla helt enkelt

WELL I had fun!! Var först hos irmam. Och drack och spelade å dansade å hade oss å de va fett kul sen drog ja själv tilö SLIVER! Inte silver. Utan sliver. Vem döper en klubb till sliver. Ja ligger packad i min säng nu. Varenda liten muskel är avslappnad. Min kära syster fick fetaste snefyllad å spydde ner stället och bussen. Ja hade fett kul och en nigga trodde jag var syrian. Who cares, i know my nose is big but not that big. Bakis imorgon? Yes sir. Bad vakten kasta ut min syster så hon kunde följa med till bussen undra om man får sota för det imorgon. Puzzz


TJENA MITTBENA

Är stört övertaggad på ikväll!! Ska supa skallen av mig med min favoritperson på denna planet! Ska till systembolaget för första gången nu, kommer känna mig så lost. Hörs på akuten babes

Kul att på bilden nedan sitter jag och trycker allra längst inne i vårt personalrum för att slippa alla sysslor. Lols.


Besos

Hej. Jag. Är. Jätte. Trött. Eftersom det är röd dag var det tre miljoner barn på mini idag. Valborg var nothing special var bara kussarna här å vi spelade in en lite rolig film. Funderar på att käka chipsen som blev över från igår, om ni tror (aleks) att jag blivit nyttig för ja la upp bild på bananpannkakor så har ni mer än fel. De smakade btw skit. Blev upplockad av alex efter jobbet å drog å käkade lite. Länge sen man såg snubben så vi satt ba å snacka livet typ. Peace and love


RSS 2.0