PLL

Fredag igen! Det här är den absolut bästa stunden på veckan, när skolan tar slut på fredagen och man ba vet att man kan göra iiiiiiiiigenting i två och en halv dag. Ikväll ska jag till andreas, var där igår också vi hade stört kul båda var övertrötta och vi garvade åt minsta lilla grej. Men de e ju fin.....t. Imorgon är det match också..............................men nu ska ja kolla på PRETTY LITTLE LIARS! Aleks har konverterat mig till den religionen. Serien e faktiskt as braaa hihihiihihihi.

PLL

Fredag igen! Det här är den absolut bästa stunden på veckan, när skolan tar slut på fredagen och man ba vet att man kan göra iiiiiiiiigenting i två och en halv dag. Ikväll ska jag till andreas, var där igår också vi hade stört kul båda var övertrötta och vi garvade åt minsta lilla grej. Men de e ju fin.....t. Imorgon är det match också..............................men nu ska ja kolla på PRETTY LITTLE LIARS! Aleks har konverterat mig till den religionen. Serien e faktiskt as braaa hihihiihihihi.

stuff that makes me happy

Anders Bagge hyllade Gavin DeGraw i idol idag. Satt här hemma och nickade stolt för mig själv. That's my man.


Today i dont feel like doing anything

Aa idag vakna ja å trodde de va en mardröm. När ja slog upp ögonen hängde ja inte me för allting snurrade, kunde inte fästa blicken vid nått det var som när man snurrar på en gunga sen stannar allt men allting snurrar fortfarande för dig. Jag ramlade runt å mådde illa å de blev värre å värre. Drog till sjukan å ville ba dö. Men de blev bättre tillslut å nu sitter ja här å e depp.


Om ni tror att ni känner en paranoid människa...

Då har ni inte träffat min mamma. Tur att hon har en golfklubba bakom dörren liksom, om någon kommer liksom. Då kan hon ju svinga den i skallen på han liksom. För tjuvar kommer alltid in i sovrummet och kollar om man e vaken...eller?


FML

Hatar livet, tänker aldrig mer postpone my homework. Never ever ever. Bra att blogg.se har en app nu iaf.

HAHAHAHAH hade glömt den här


wow........


LILLIPUT


Det var 5 dagar och 1 timma sen sist.

Hej. Insanely skönt med fredag.HEEELA helgen framför mig nu. E jätte trött, tycker mig kunna se rynkor vid ögonen hhahah. Men irre å ja har ju startat en firma me å hyra ut limmosar. Så livet e najs. Simon har ringt och terrat mig att komma över. Tror jag ska dit å kolla på film i deras hemmabio ;) Maybe eat some chippies and dip em in dippies.
When i got home from school willy was all nuts, crazy in other words. I think she'd been really scared being left alone, so i'm glad i went home straight away because there's nothing better than to see wilma jumping of joy when u open the door. I took her outdoors and we walked off-track in the FORBIDDEN FOREST! (aka sandaspåret) I didn'thave her in a leash and she ran around like a craazy person. Ah well, whutevuh.

This is me and her sharing a chew-stick

Fint översatt


Lol på att de översatt minion till Mini-John. Ibland vill ja jobba som en sån där som skriver undertexter. De skriver ju ALLTID fel. cockfucker.


Och ja....jag kollar på spy kids :$

OK hasse lugn förfan....

Idag är det pluggdag. Uppsatsen ska in idag då kanske det är dags att börja då..................
Igår såg jag en film med familjen som heter Jägarna. Svensk film om tjuvskytte där de skjuter renar osv. Människor dog hej vilt. Jag brukar kunna sitta och titta på folk som dör utan att röra en min. Men den va så sjukt äcklig, börja typ böla 70 ggr. Spec när de döda en hund????????? äckliga hor film. Blev as olycklig av den.

AAA och igår lirade vi match mot serieledarna. Vi gjorde mål efter 2 minuter tillslut vann vi med 3-0. Typ bästa matchen vi spelat, vilket jävla passningsspel. Det sjuka är att DERAS tränare kom fram och sa till oss att det var det bästa spelet han sett i den här serien. Sen sa DOMAREN (som inte ska ta NÅGONS parti) till pappa att vi vann pga att vi hade ett så stabilt mittfält, att våra mittmittar(jag) var riktigt talangfulla. Hur glad blir man inte av att höra en sån sak? Jag kände redan ffrån början att den matchen skulle bli grym, å ja är så jävla nöjd med mitt spel. Tog de lungt, fintade förbi hur många som helst, la sjuka passningar, assister osv. Är så glaaaaaaaaa.

Vänta...ska man skriva 1500 ord på naturen? I'm screwed.

Jag är ok

Ja hej här sitter tjejen som skulle köra nyktert igår. Började med att Ida sa att jag kunde få en av hennes smirnoff. En vinflaska senare finner jag mig framför ett gäng tjejjer/killar som sitter i soffan och garvar och applåderar åt mig som bjuder på show. Vad gör jag? Jag står framför och dansar kidstyle, alltså steg från sida till sida sen avancerar man lite å fan de gick ju hem. Plockade fram bjuda på mig själv kortet igår asså, var inte så taggad på dagen men de blev skiiiiit kul. Sen träffa ja en brud som heter karro och hon va så jävla härlig hahaa, vi hade kuddkrig när alla andra dansade/juckade mot varandra. Ja...asså jag kommer inte ihåg allt men ja mådde inte det minsta illa å det är ju framsteg.

Jag och Mariam INNAN allt hände.

JOBB JOBB JOBB JOBB JOBB JOBB JOBB JOBB

Först och främst vill jag berätta ännu en bajs historia, innan jag går vidare till det tyngre alltså. Måste ba skaka av mig detta. såhär äre...jag drog på mig ytterkläderna och drog ut i skogen med Wilma, jag släppte henne lös när vi gick off-track haha, de gick skit bra hon gick hela tiden bredvid mina fötter typ. Sen kuta hon iväg. Jag såg att hon stod och käkade på någonting så ja kutade dit och såg ... aa att hon typ käkade rådjurs skit. JAg tror ja ögade att hon itne käkar bajs idag i skolan när ja å irma snacka om att hon DEFINITIVT inte gör det. Så aa...nu stinker hon bajs.

SEEEEN precis när ja kliver innanför dörren så ringer min telefon och jag tar för givet att det är någon i familjen (de enda som ringer mig, lol) så ja ba AAAAA????? Sen hör ja världens gullligaste tjejröst ba "Hej Emma! vi ringer från Nanny.nu och jag såg att du ansökt här hos oss. Vi tycker du låter interessant och jag skulle vilja prata lite med dig, har du några minuter?" Jag som under de få sekunderna hon sa allt det dära hade hunnit svimma av chock, vakna upp och slita av mig jackan och kasta in willy i köket var helt bestört! Fett najs. Hon tyckte jag lät trevlig (förvånande) så jag ska få komma på arbetsintervju nästa torsdag!! SHOOO fan ja trodde de inte var sådär allvarligt. Anmälde mig ba på sidan för å kanske se om ja kunde vakna nått barn nån gång då och då när man behöver cash. MEN NE nu ska ja till värsta kontoret och bli förhörd om tidigare erfarenheter osv. Då undrar man liksom....vilka erfarenheter? Jag har aldrig haft ett jobb, jag ljög ihop några referenser och ba ansökte liksom. Nu vill de ha alla nummer som vars barn jag vaktat. Jag har inte vaktat några. Lol. Och min meentor i skolan. HAHA lol hon ska prata med anita. Men shit asså fett najs. Då blire att dra på kavajen och smöra lite! lol.

Men nice asså, slipper man gå pengalös hela tiden. Säg grattis och lycka till.

yawn

Where is everybody? Lektionen börjar faktiskt om 17 min. Jag vill ha en applåd för ja har kört till skolan varje dag den här veckan. Nu jäklar är de inte långt kvar till körkortet! Då blir de inge mer pendla babyyyyyy!!! Tänk att slippa åka buss till skolan, köra själv till fotbollsträningarnaaa, åka på bio en kall vinterdag. AA allt, ÅKA DRIVE-THRU!!!! så jäekla tråkigt me teori bara.

SKATBAJS

En skata flög in på vår veranda nyss. Spruta bajs överallt, vem får ge sig ut i bajsstormen och släppa ut den? Jag.

Ska snart till Madde som fyller år imorgon, släktfekke idag och riktig fekke imorgon WEHOOOOOO. Ska åka till kalaset i min finaste kalasoutfit. Fotbollskläder! Heck yeeee. Ska till träning direkt efter. Nu börjar de kännas som ja har magsår. AnyWAAAY så ser jag mycket fram emot efterrätterna som kommer serveras hos la Wessels. Brukar vara riiiiiktigt najsiga krejjer asså. Chokladbollar, tårtor, kladdkaka, chokladfontän, glass å maränger...aa de satsar stort varje gång. Thank God everday that im a member of this dessert loving family.

Here's a pic of me.

Finally see what it is to be livin

Sitter i skolan, börjar om ca en timma, köpt en macka NU SKALL DET SKRIVAS PÅ FILOSOFI FITTGREJJEN!!

''I wasnt that drunk''. Dude you threw my parrot and screamed "Angry Birds''

PFFFFFT...LOL....HAHA ROFL åt rubriken! Idag har ja varit en riktig pärla. Känner mig så vuxen. At first we had this meeting with our counsellor and it went soooooo great he totally said the awesomest things and right now i feel like we're on the right track again. Sen tjejer och pojkar så åkte jag och shoppa med mamma. Halvvägs i bilen klämmer hon ur sig att vi bara ska titta för hon har inte råd att handla IDAG. So i totally freaked and long story short.....låt oss bara säga att mitt humör var inte det bästa OKEJ? Sen ska ni veta att OJOJOJ vad jag kämpat med att skriva cv och söka massa jobb på nanny.nu. Skratta inte, man får bra betalt och om någon är bra med barn är det jag. True story bro. Sen såklart har jag gjort svenska läxan. Blir väll MVG som vanligt.



Tråkigheterna slutar inte

Det var feeeett kul idag i skolan, irma och jag löpte amok och skrattade sönder byggnaden. Allt var typ roligt idag. När alla morgontrötta människor kom till skolan stog irma och jag och dansa och fnittrade. Hade tidig träning idag så de blev stressäta donken mat sen direkt till träning..kände att nått var fel på dirren men som vänligt säger ja ingenting utan fortsätter bara. Fick avbryta när ja typ höll på att falla ihop, helt svimfärdig kallsvettig och illamående. Åker hem, och det försvinner inte. Mår jätte bajsigt. Vet inte om det var något jag åt eller om ja fått nå virus. Jag klagar ofta på att ja mår illa hehe, men nu är drt tusen ggr värre. De e skit jobbigt för hur äckligt de än låter så vill jag ba spy och få de överstökat. Men nu är det skitjobbigt fär det håller i sig. Fett länge sen ja va sjuk ocksåååå....ja ååårkar intheeee

........

Så jävla äcklad av människor nu. Hur kan vissa helt sakna respekt för andra människor? Är det okej att våldta en tjej för hon har kort kjol? Är det okej att jaga och misshandla en tjej för hon är full? Vill bara stänga och låsa alla dörrar för ja har fan tappat hoppet för att alla människor ändå kan vara goda. Det absolut värsta som finns är när någonting händer ens familj. Aldrig har jag tidigare varit i den positionen men nu i helgen hände det. Man har aldrig tidigare tänkt på det, inte ens varit orolig att någonting ska hända. För det händer alltid någon annan, inte mig. Drömde mardrömmar hela natten. Från att hemmet har varit världens tryggaste och skönaste plats så har det blivit ett sjukt jobbigt ställe att vara på. Alla är ledsna och stämningen är hemsk. 

Det som har hänt är att vi blir väckta mitt i natten av att Rickard(idas kille) ringer och berättar att Ida ringt honom och sagt att hon är förföljd och livrädd. Hon blev slagen och jagad av ett par grabbar tills hon lyckades gömma sig i en buske i en park. Hon ser killarna gå förbi och leta efter henne ett antal gånger. Det värsta är att tills vi satt oss i bilen och tills vi är framme kan vad som helst hända. Det är 20 minuter dit och det är en evighet om man är i Idas position. Pappa sa till henne att springa till en plats där det fanns människor. När mamma pappa och rickard kommer fram sitter ida i en polisbil och blir förhörd. Killarna är borta sen länge. En tjej hade tydligen sett ida och hört henne gråta så hon hjälpte henne. Hon har rivsår och blåmärken i ansiktet. Asså ja är så trött på sånt hääääääär. Vilka jävla äckliga idioter de finns.

två kokosbollar senare

Så jävla mätt. Magen e så full.Dör lite hära. Varje gång man har något att käka tror man det är för lite, man hugger in och äter i 180 km/h. sen inser man att det ändå kanske var lite för mkt...
ungefär sähäraaaa sugen :



E så nära på att spy nu....rapat typ 10 rapar som fått hela skolan att vibrera. Knäppte nyss upp bältet.

Todays lesson

VI har rättskunskap. Klassen är tyst och rasmus står och berättar om en powerpoint. Endast ljuden från knattrande tangenter hörs. Utanför regnar det och regndropparna rinner längst fönstrerna. Plötsligt bryts tystnaden.......en ljus tondöv stämma ekar i allas öran...I SAID HEY!!!. Flickan i raden längst bak låtsas som ingenting efter det plötsliga utbrottet. Sedan har man ännu en lite mörkare stämma från flickan två stolar bort som mummlar fram "whats going on".

Pix from school



I'm glad that you've found friends Irma.




Are you lying comfortable Irma? Because I'm not.

I HATE BOYS

I AM FOREVER NOBODYS <3

BROSHAN VI KÖR

Vi sitter i fatboys rummet. JAg drog på en svensk klyscha ELEKTROPOP  men nej. Som vanligt blir jag nedröstad av de från det dära landet. De står och dansar och ser ut som små hjon. Så fort ja sätter på något (ok ja skrev sätter på NÅGON först lol)  så skriker de åt mig att stänga av. Tror inte de skulle märka om jag gick........


Please do tell

Vad betyder det när webcam lampan (som lyser när den används) lyser även fast jag inte använder den? Den är inte "minimerad" heller så den är inte alls aktiv. IAf inte på min dator. (ps det funkar inte för mig att använda den ens)


Is someone looking at me?

hahahahaha måste minnas detta



Ska gå till NOW nu.

Hey man, i am sitting on vaines. With me tres amigos de juggos. Tog morotskaka och hällde på tre påsar brunt socker, för ökad effekt. Jag vill söpa en kofta eller nått kul men de svider i plånboken redan.

Tur att man har ögongodis att titta på *fniss*













should have been published at 4pm.

idé till UF.

Jag har kommit på en bra idé till UF. Kommer inte berätta den här ÄN, för jag vill berätta den för min grupp i verkligheten så jag kan berätta bättre. För det är verkligen en bra idé, men de kommer säkert inte gilla den...för de e inte deras stil heheheh.

Dont worry de e inte nått cp som att sälja kondomer eller ett träben.

Tränade med U-laget idag, gick rätt bra. Vi körde små matcher och man vann när man gjorde 2 mål och vem om inte jag gjorde det. Sen fick ja till värsta KABAAM skottet som jag typ fått till 2 ggr. När man får perfekt träff och de låter fett högt men man känner knappt att man nuddar bollen. Tur att jag lyckades me det nnu hihihihi.

söta.


yum

Jag bad mamma köpa godis. Hon kom hem med en liten godis påse och ja ba WOW mamma va bra godis du har valt ja gillar ju allt här i!!! sen slog det mig.............................att allt godis är ju faktiskt gott enligt mig.
THANK YOU MOM! NOW I CAN ENJOY MY SUNDAY NIGHT!!

OLEEEE OLE OLE OLEEEEEEE

ÅTTONDE RAKA SEGERN IDAAG! Fan va ja ägde första halvlek, fintade och höll på men åt andra blev ja fääääääätt seg i benen. Lirade ju som sagt cup igår också.  Håller på att förvandlas till en jävla fotbollsblogg dethära. HAr träning med U-laget imorgon, träning med flickallsvenskan på tisdag sen träning torsdag igen sen match mot helgen. AS JOBBIIIIIIIIGT men konditionen har blivit mkt bättre.

NÄE ja måste duscha  och städa mitt rum efter att mamma tjatat 4895738947 år. Sen ska ja rensa i min garderob, någon som vill ha begagnade kläder?  mhwazzzzzzzz

random bilder från mobilen




























SÅÅÅÅÅÅÅ...gillar att hälften av alla hamna på snedden.

latmask



Tänkte visa att ja va lite busig och fortfarande har kvar en barnsäng i mitt rum även om mini kusinen var på besök för en hel vecka sen men såg lite andra saker som är värda att påpeka:

1. Kolla krokarna som inte syns högst upp till höger. Hänger typ 43538630 handdukar där som ja använt när jag duschat och ist för att kasta dom i en hög på golvet kastar ja dom i en hög på krokarna.
2. Bilderna blir blå för ja har blått skydd på telefonen.
3. Jag orkar inte ens gå upp ur sängen för att anstränga mig å ta ett fint kort till bloggen.

Väsby mot våld

Har lirat cup idag då vilka som helst fick anmäla lag  då kraven var att man var över 18 och att man hade minst en från båda könen på plan. Den va 5-manna cup. Vi trodde de skulle va typ morsor som anmält sig men ne...de va typ Kriminellas Rätt I Samhället, brandkåren osv. Alltså 20+ killar som är typ professionella spelare. Sen kommer vi små brudar och ba eeeh :| men de gick svin bra för mig. Gjorde typ 4 mål och massa assister. Sen skulle ja lira med flickallsvenskan och vi värmde upp och allt ja va fett nervös men motståndarlaget dök aldrig upp. skönt hiihihihih.

DOGGE DOGGELITO VAR DÄr





Bettsy and Kitty




kisa så ser ni texten. pussåkjam

Datahacker

Kom över ett viktigt papper på hela klassens lösenord..... här kommer lite roliga. Dont spread them out. Och sorry om ni fortfarande har dom, men de e kult.

Emma: Irmaärbäst
Irma: emmaisbest
vanessa: colombia
tewar eller någon: mjusikfreaks1
anna: sommar
rasmus: prilla
gustav: kallekuk



no comments about the last one.

HEJ ALLIHOPA

Här sitter jag på svenska lektionen och inviger datans internet. Tappade hoppet rejält igår när internet inte fungerade hemma, knappt i skolan heller. Satt hemma och svor på serbiska men det hjälpte ju icke. Känner att det är brist på kommunikation i skolan då vi aldrig får veta NÅGONTING! Vi ba fick datorerna å skulle börja köra, men nää man ska ju få en skiva med drivrutiner så internet funkar, jebem ti mater likson SÄG DET DÅ- SÅ MN SLIPPER OROA SIG I ONÖDAN.

2 små saker jag tänka lägga till. Grattis sofia hjeeertat och irma...sätt på ljudet på larmet nästa gång så ja slipper sitta själv och bli attackerad av anita hahaha.

HAr två bilder på datorn hitills:


RSS 2.0