Fatboys

My absence is not acceptable, I am terribly sorry. Idag höll jag mitt sista tal på engelskan och nu är allt överstökat, holy mother of god vad skönt. Lillpers satt ihopsjunken på sin stol och kollade snett på mig under hela mitt tal men annars gick det bra. Är typ klar med ALLT nu, någonsin...ever..i VNG.. förutom en redovisning imorgon. Har fortfarande inte förstått att vi ska ta studenten, jag lever med i nuet och hänger med the flow och fattar ingenting. Jag klippte iaf ihop ett failat reklamklipp med fatboys.


Modell

Hahahahhaha matchen igår


Ja hörrni, nu är sommaren här!


Älskling

Precis gått en halvtimmes promenad med wilma. Hon är sån jävla kämpe asså hahahha, de första hon gör är att hon hittar en fet jävla pinne som hon släpar med sig heeeela promenaden sen när vi är hemma så lämnar hon den utanför dörren utan att tänka på det så gick jag och hämtade den och jag har aldrig sett henne lyckligare.


 


True story

Idas tapet har massa konstiga foton, blandannat playaheadbjörnens brorsa!


Men gud ge upp


Pet pet

Två st IG'n senare sitter man här och kollar på family guy. Ännu en måndag med Peter som sitter och petar i näsan..

Fett skönt att börja kl 1 imorrn. Fuck life hej då.


1 år


Lol

Okej wow...aldrig haft så svårt att vakna. Ställde klockan på 8 så ja kunde plugga innan skolan..aaaa lite väl ambitiöst kanske. Hängde med Alex igår och när han drog vid 12 tog det typ tio sekunder innan jag låg och dregglade på kudden.

IAF wilma blev hela 1 år igår. Lilla pluttan dåå, född fredag den 13 lol. Här är en bild då hon ligger och vilar på mina kuddar hahahhaha lol. Mkt lol, töntig jag känner mig.


Hockey

Spelade gayball igår på kvällen, vi mötte typ martha x11 och vi förlorade med 3-0. Jag fick en stenhård boll rakt i fejjan, tappade känseln i 5 minuter och fick fet fläskläpp, sen så vill jag bara påpeka att det är sååå skönt att glida med bara knän och händer på konstgräs. Sådant resulterar brännmärken och det är smått obekvämt. Aja fuck that, ikväll är det ett spontant besök till globen som gäller. Irma lyckades kirra gratis biljetter så det blir till att dricka bira och låtsas vara intresserad av hockey lol. Skit kul faktiskt är as taggad!

Drömde btw att jag hade fuuullt med olika slags smådjur i burar som jag matade med digestive kex. Sen var jag en fågel som knappt kunde flyga. Någon som kan berätta vad det betyder?


"Man kan ju ligga på dem, å de e skönt"

Omg, garvade ihjäl mig idag när vi skulle göra en kort reklamfilm om fatboys


Ren erfarenhet

Satt och småchattade med Irre igår på Whatsapp. Jag skickade ett ljudklipp där ja sa typ hej jag äter chips sen tog jag en tugga och smaskade högljutt. Horan visste exakt vilken smak det var bara av ljudet hahahhahahah sick.


Runby

Tjo bloggen, jag sitter i Runby i Idas lägenhet och gnuggar sömnen ur ögonen. Jag ska sova här några nätter nu för 1. Det är skit skönt att vara själv, är lite av en ensamvarg. 2. Det är skit nära till skolan, kan gå typ 5 min innan vi börjar.

Satt här igår kväll och lirade AC och funderade på livet, sen var det kissdags (ursäkta språket, lämna bloggen om ni är rädda för kiss tack) och då märkte jag att lilla gulliga syrran inte lämnat något toapapper till mig. Syskonkärlek <3

Drömde förresten att vi köpte en till likadan hundvalp..fan va jag drömmer mkt nu för tiden. That's all for now PEACE!


Min middag

5 points for trying. (ni som inte doppar mackan i oboyen..ni lever inte livet fullt ut)


Vet ni vad

DNA, m-RNA och t-RNA har fuckat upp min hjärna men vet ni vad.....jag förstår faktiskt. Jag är redo för det där förbaskade naturprovet!


HAHAHHA ja dör

En bild säger mer än tusen ord..eller?


Child abuse

Sa till mamma att jag hade ont i axeln. Hon smörjde på något medel, sen lite till. Det blev effekt x10000. Satt och undrade om det skulle kännas som brännskada grad 5 så gick och sa till mamma att det sved lite och visade min sönderfrätande hud, hon flög upp ur solstolen och kastade på mig iskallt vatten och baddade med en handduk. Thanks mom.


Omg flashbacks


Dagens outfit hela helgen


AA läs om mitt roliga liv ni

Hej. Allergin är värre än någonsin. Ögonen svider, näsan kliar och rinner, jag nyser och huvudet värker. Har även feberkänningar. Men jag kämpar på och har gjort en massa läxor redan. Igår skrev jag på projektet och skrev typ 2000 ord innan ja skickade in, skrev nyss en abstract till engelskan och nu skriver jag en bokrecension. Fan va ångestbefriande när allt är klart sen. Det ligger och gnager hela tiden och det är sååååå mycket att göra. Fick VG+ på min psykologiuppgift också. FAN! Så jävla nära....

Nog om skolskiten. Men det är inte så mycket annat som händer i mitt liv just nu. Ida åker utomlands på torsdag och då ska jag bo i hennes lägenhet. Fett skönt.. Ska ta med min PS3 och lira på den hela dagarna. Pusshej leverpastej

School


Insåg nyss att

Ask anything sounds exactly like a skinny thing.


Nej

4 dagars ledighet har aldrig känts så kort. Det har varit skit fint väder men har inte kunnat njuta avdet, så fort en gnutta luft kommer in i huset så sitter jag och kliar i ögonen tills de ploppar ut, näsan kliar, halsen gör ont, nyser som fan och får eksem i knäväcken.

IAF...jag jobbade idag, inventerade och fick 100% OB så de blev 220 i timmen. Aaaboooooo jao 1000kronor, klirr i kassan bara. Har inte pluggat ett skit. Men jag har ingen livsvilja till att göra det endå. Fan. Psykologin måste ja göra iaf. Fuck the rest döööööööö


RSS 2.0