Nu är det kalas


Bussfun

Hade roligt på bussen när ja å madde smsade om min studentklänning sen kom en fet jävla skolklass och typ satte sig i mitt knä. Det roliga var slut.


Lol på första, min hylla i kylskåpet och min nya stil


ajjjjjeee

What theeee? how thee?? when theee?? Hur lyckades man få VG/MVG när jag knappt kunde någonting MEHEHEH. Satsa gärnet på sista uppgiften nu då så kanske jag får mvg i kursen det vore helt jävla fantastiskt.

På träningen hade ja så jääääävla facking ont i höften så ni förstår inte. Kändes som jag sprang runt med en kniv i benet. Ajja jag ska ta och glida ner i vår jacuzzi nu. pöss

Dyster

Äntligen har ja köpt den här dystra tröjjan. Provet gick förvånandsvärt bra med tanke på att jag började plugga lunchtid idag. Nu ska jag umgås lite med Ezio och rädda Firenze, sen träning. Puss å kram


Dö bara dö

Hej, kommer spy vilken sekund som helst. Exakt så bra mår jag. Har spelat assassins creed i 9 timmar idag...tror ja ska köra lite mer nu. Fick hem min studentklänning idag. Vill bara gå och gräva ner min kropp någonstans så får någon hitta mig efter studenten. Överskattade tider. Aldrig känt mig så förvirrad, trött och omotiverad i hela mitt liv. Klänningen säger två saker om mig.
1. Jag har inte former.
2. Mina armar skulle lika gärna kunna sitta på hulda.


SKIVA!!!

Fin lokal och as härliga personer!! Under middagen satt jag och irma och stirrade på våra familjer som bondade hahaha. Det var mycket trevligt och god mat. Jag blev klassens instafamous hahah, fett najs ändå. Sen kom det där äckliga vita vinet och de fick mig att må illa som fan. Seriöst jag kan inte dricka alkohol utan att må illa, ska bli nykterist lol. Sen började partyt och det var lite stelt i början när de stog 3 pers å dansade och resten stod som hungriga hyenor runt om och kollade på. Men sen kom mer folk och det blev fääätt najs, jag sprang runt och försökte vara med alla och skrek osv. Testade min alkoholhalt i kroppen haha.......0.05!!!! RIGHT ON!!! Det var iaf skit kul och en kväll man alltid kommer tänka tillbaka på!

Man blir packåsna när man handlar med syrran


Tvillingar

Kollade runt på instagram och hittade Idas tvilling!! Sjukt jävla lika asså!


Hej

Sitter i min vackra systers nya lägenhet på runby torg. De e faktiskt väldigt fint och fräscht, här kommer jag bo när hon åker bort heheheh!!!


Life is schweet

Har precis käkat lite hotel breakfast, lika ljuvligt som alltid. Kan ju inte bara vara jag som kastar mig direkt på alla donuts och croissonts.....äckligt ord att stava. Taxichauffören hade ingen aning om vart vårt hotell låg igår så vi fick lite sightseing genom la stada och fick lite inside informacione om barca spelarna.

Ajja nu ska vi snart bege oss ut igen och shoppa galet bror. Sen lite tapas på det och tillsist GETAFE-BARCA! Ni kan ju kolla på tvn om ni ser mig ^^

Tänkte också tipsa folket om att filmen Real Steel var helt pk. Besos


Adjö

Farväl Sverige! Hoppas att allt går bra med flyget osv, jag vill inte erkänna att jag är rädd osv för jag är en riktig man det vet ni, en riktig tuffing. Men min mammas oro för allt har smittat av sig på mig lite så ja tycker de e lite små scary att landa med planet faktiskt. Ajja jag får sitta och hålla pappa i handen. Hejdå ha det så bra i sverige mina fina bönor <3


BARCA!

Imorgon far jag till Barcelona med fader, ska bli aaaaaaas jävla fett najs! Men det bästa är ju att det ska bli dåligt väder där när vi åker dit! YES! Liksom, det har varit soligt och 25+ varje dag där men gud har bestämt sig för att straffa mig eller något. Men tur hade vi iaf att flighterna inte var inställda iomed att flygbolaget vi åker med strejkar varje måndag haha. Ska ta med mig alla mina besparingar och åka dit och shoppa lika never b4. Har dock hört hur sjukt mkt ficktjuvar det finns där, som tex när någon bekant låg på stranden och använde sin väska som kudde. När han skulle ta fram något ur väskan hade någon gått fram och snott det medan han låg där.

AJJA jag är cool så ingen kommer sno något av mig. Sitter och konverterar filmer så ja kan se dom på ipaden under den långa flygfärden haha, men är typ 50% säker på att det funkar bara, har laddat ner 33 st program typ och alla är lika avancerade som kvinnan själv. Ajja, funkar de inte så funkar de inte. Pusshej.


1mm ifrån


Fucking grym jag e


Är det nu jag ska gissa ordet eller?


Pricken över i'et!


Åh herregu vilken jävla B-DAY!!

Trodde inte att min födelsedag skulle uppmärksammas på något sätt alls. Men nej, allsång i matsalen med raketer på tårtorna. Fick ett påskägg fullsmockat med godis också. Tack mina fina vänner kommer aldrig glömma den här födelsedagen!!

Var ju på middag också för att få vårt pris för bästa UF-företag i Väsby. SJUUUK upplevelse. Att bara kastas ut i vuxenlivet sådär utan förvarning, vi fick ju inte sitta tillsammans. Hamnade med ett gäng gubbar som diskuterade ekonomibajs och när de märkte att jag inte riktigt hängde med i samtalet  så frågade de mig om jag tittade på IDOL i år....då kände jag mig jätte vuxen. Det var iaf helt insane och vi fick gå upp framför 90 pers och svara på frågor, konstigt nog kände jag ingen nervositet alls. Svarade lite klumpigt, drog ett omedvetet skämt eller något och då började folk skratta...DET var insane :D ser så sjukt jävla awkward ut på alla bilder.






RSS 2.0