Hush hush

Dessa böcker är så jävla grymma. Läste ettan för ett år sedan och tvåan när jag var på kreta. Nu har jag köpt trean och fyran och längtar som fan tills ja ska läsa dem hahha. Tänkte vänta till mallis. De är så fina också. Är lite kär i böckerna. Kan man vara de?


11 dagar kvar till mallis

Ännu en jobbdag. Vill bara va hemma och ligga i solen istället :(
mitt bankkort har varit borta i två veckor nu. Ganska bra sätt att spara pengar på egentligen hahah. Orkar inte heller beställa ett nytt för vet inte hur man gör men börjar ändå bli dags känner man ju. Stekte precis massa pannkakor som ja ska ta med till lunch, för de är typ de enda ja är kapabel till att laga.... I helgen blir det rockbröllop, mamma tror typ att det är en maskerad och tar detta alldeles för seriöst lol. Ingen aning om va ja ska ha på mig dock. Bara una problema, jag jobbar i helgen. Ja äääär så bra på att planera :)


<3


Kände mig lagom tung när jag gick igenom trallen


This is so weird

Har inte ens min kik uppe någonstans...


Va myyyhs

Hey hoes. Sovdags. Idag var det hejdå middag för madeleine med släkten. Hon drar ju till usa i ett år and i'm gonna miss her so much <3 men är hon lycklig så är jag det med :) lyckades slå i huvudet rakt i en skåpskant när jag ställde mig upp så har värsta bulan på huvudet, mitt huvud ser helt missformat ut.
Det är iaf fest för henne imorgon då hon bjudit vännerna men ja ska ba va där några timmar sen ska ja åka ut till landet igen, mitt favvoställe.

Gymmet har gått bra. Gymmat med madde, andreas, pappa, och hela familjen denna veckan. Imorgon efter jobbet ska jag köra med ida. Skönt när träningen faktiskt blir av hahah. Lazybutt. Känns bara som ja blir fetare och fetare hela tiden. AJJA, jobbade ensam idag på mini, det blir så ibland spec nu på sommaren när vi måste dra tillbaka på personalen. Har alltid ångest innan pass där ja är ensam för man känner sån fet press för man har så stort ansvar. Tänk om en unge bryter armen liksom? Då ser man ett emma-format hål i väggen. Hade 19 barn under de 4 timmar ja jobba, det gick felfritt. Thank god. Godnatt matterfuckers.


Take a chance take a chance take a take a take a chance

Halloj!!! Hänt mycket de senaste dagarna, jobb jobb och häng med folk, även kalas haha. Har gymmat lite för lite den senaste tiden, man tappar ju lusten totalt när det är så fint väder ute. Men idag åkte hela familjen ner och körde hahah, kändes jätte töntigt, blev rygg ooch mage för min del. Kommit på att ja hatar att köra rygg för man får så obekvämt ont i hela kroppen och man blir skit yr varje gång. Favoritdelen är fortfarande att köra armar haha.

Irma och jag for till kairo för att sitta på en filt och se solnedgången hahhaha, låter så gay. De slutade iaf med att typ hela minisats var där, irma och jag sprang runt över hela stranden för att hitta bra vinklar att ta kort på solnedgången från. Hon är helt omöjlig att lära att kasta macka. Haahhaha. Rakt ner i vattnet ba splash!!! Aja, mycket mysigt förutom de läskiga männen som ställde sen 2 mm från oss och glodde å typ försökte få kontakt med oss hahah so awkward.


Men skynda


Up all night to get lucky

Ojojoj vilket väder. Ack ack ack. Befinner mig just nu i en solstol på vår baksida och tänker på hur mycket jag inte vill till gymmet just nu. Men har bestämt med madde och vet hur skönt det kommer vara efteråt. Då menar jag alltså efter man cyklat hem också för alla jävla mördarbackar. VARFÖR BOR JA PÅ ETT JÄVLA BERG. Snyft. Så synd om mig. Har blivit besatt av simcity.


Känsliga tittare varnas

Rickards rygg :)


Tomboy all the way

Sitter ute på landet och njuter av lugnet. Att höra vågar som kluckar och en fiskmås långt borta när man ser ut på den svenska skärgården gör mig så gla i själen. Så. Nog med gaytalk. Har precis ätit en fet entrecotebit med pommes och bea. JAG HAR EN BRA DAG. Punkt.


Landstället

Har haft det hur skönt som helst på landet. Kom hem ikväll för att jag ska jobba imorgon, sen åker jag ut torsdagkväll igen. Älskar att vara så nära naturen och att kunna slappna av till 100%.
Wilma har badat massor, det är så roligt att se. Hon badar inte om inte någon annan badar och då står hon typ och panikar på kanten av bryggan och de låter som hon sjunger sen tar hon sats och flyyyger i. Hahah min lilla bebis.


Jag är döden

Vi stötte på massor med problem med båten när vi skulle åka runt udden. Ida drog direkt och gick hela vägen och jag började meka med båten. Rickard stannade också med mig för han är lat. Sedan kommer en svanfamilj mot oss, rickard berättar hur de är jätte fientliga, speciellt när de har sina ungar med sig. Direkt börjar svanarna fräsa åt oss och flaxa med vingarna, rickard och jag flyger upp ur båten och upp på bryggan. Vi väntar ett tag sen kör jag en yolo och hoppar ner i båten igen och fixar. Motorn startar och vi hoppar i båten och backar ut, vi var fria!!! Sen dog motorn. Mitt ute i vattnet. Vi börjar flyta mot svanarna som kommer fräsande mot oss. Jag trodde helt ärligt de skulle döda oss hahah. De äckliga var ju att det inte fanns någonstans att rymma. Jag satte på mig luvan och lutade mig fram och rickard satt och gömde sig bakom wilmas täcke. Tillslut kände jag att det var dags för lite hero time och hoppade in bakom ratten och satte på högsta gas och nästan flög iväg. Hahah asså båda var helt skakiga. Sjukt obehagligt men ändå kul. Typ. Aa. U don't even care. Lol. Bye.


Åh vad härligt


Some of you will kill me for this

Hej, jag heter bengt, jag jobbar på en knappfabrik...


Inte lika gott som det ser ut

Känner mig jävligt duktig idag. Gick upp tidigt och åkte till jobbet, stekte ägg innan och tog med lite knäckebröd så det blev äggmacka till lunch. Efter jobbet så värmde frida och jag upp en kvart på cyklarna sen tog vi en 50 minuters powerwalk i bollstanäs. Tror jag sa ca 34 ggr att det var varmt, jag var trött, det var jobbigt osv men ja kämpade mig fram i dedär jävla tempot hon höll, robot. Nu sitter jag och käkat lunch. Lagade det bästa jag är kapabel till. Brända köttbullar och överkryddad sallad. Ska ba packa sen far jag ut till landet. PÖSS


Cat schleeping

Fick sådan ångest av att komma hem till väsby så tog ledigt nästa vecka också. Åker ut till landstället. Ska ba jobba hela helgen. Hehe...luuuligt. Gymmade idag, tränade ju i grekland genom att ta morgonpromenader/jogga men kändes som mina muskler tynade bort. I'm happy to be back i gotta say, kände mig stark som fan. Biff man är.
Är så trött att mina ögon sjunker ihop. Som vanligt. Ska duscha å sova. Godaste kebaben finns på abbes i brunbyvik eller va de heter. Just sayin. Besos.


Hittade äntligen mitt namn här i krekland <3


Hawkward situation

Hej. Imorgon åker jag hem, har fet ångest. Något som även tynger mina axlar är att min syster har ett helt annat pigment än mig och har blivit riktigt negerbrun medan jag sitter här helt knallröd. Min hud är så varm. Jag är så bränd. Något gick snett första dagen och det gick bara utför. Kan typ inte röra mig hahahah.

Idag kom en 30 årig man med speedos fram till mig och ida i vattnet när vi badade och sade hello! Ida vadade iväg och jag med mitt överdrivna samvete var tvungen att prata lite. Har var från serbien och jag ba hey brate! Han kollade as konstigt på mig och ba what??? Jag ba nothing haha och gick därifrån. Sen kom han fram till oss med sina speedos och en ful liten solhatt och började fråga om vi ville med på bilutflykt imorgon me han och hans polare. Ida vägrade prata så jag typ kollade på honom och ba hehe..ehh...I....uh... Tillslut sa han you think about it! I will see u here tomorrow!!! Ok! Sen gick han och kom tillbaka direkt och ba u will be here tomorrow right? Jag ba yes. Han gick och kom tillbaka direkt och ba i meant during the day tomorrow not the night!! U got that right? "Yes" sen gick han. Hhaha asså herregud. Kan inte beskriva en mer pinsam situation, i guess u had to be there han han gick verkligen aldrig, bara stog där tyst och tittade på oss och log hahha. Aa. Kul va. Peace and pout!!


RSS 2.0