HAR SUTTIT HELA JÄVLA DAGEN!


One of my fingers decided to begå självmord.





Som den högt uppsatta och eftertraktade filmregissör jag är, så sitter och finslipar på ett manus lite. Ikväll kommer simon, you know the skådespelare in almost alla of mina filmer, och för att underhålla honom skall jag ta fram kameran och mina SPLENDID idéer!!!
Don't worry irmis, vi ska också göra en film (en bättre).

Ska ha en historisk folkomröstning i bloggen faktiskt. Kommer stänga av kommentarsfunktionen efter ett tag, vill ju inte att de ska bli alldeles för överbelastat!

Tänkte att antagligen kör vi på halloween tema eftersom det är halloween och allt...eller transvestit tema.
UP TO YOU!!!

guatemala

Sitter i denna lugna mysiga tillvaro med dämpat ljus, några stearinljus tända, någon sorts meditera musik spelas och jag flyter iväg. En röst säger åt mig att slappna av, jag andas långsamt och slappnar av, sjunker djupare ner i soffan, fastnar, har halvt somnat när rösten säger åt mig att spänna armarna och sedan slappna av igen, jag gör det. Sedan säger rösten åt mig att spänna min vänstra stortå..............jag gör det.........det bränns......wow att spänna tån var ju bra för själen.........wow...........sen inser jag att jag sitter ju med foten i ett ljus.

☻☻☻☻☻

Hejjlu, jag har varit dödssjuk så dats the reason till att emmis inte skrivit. Har vart hemma hela veckan så de blir 2 veckors lov hahahhhhhhhhhh. FATTA HUR MKT JAG MISSSAT I SKOLAN! I do not give a bajs.

Jag klippte av mina gyllene lockar i måndags! Vet fortfarande inte hur det ser ut hahah. Har inte haft ork att kolla i spegeln eller plattat det eller någonting. Frisörer stylar ju håret som om man vore en fucking 80-årig kärring!
Tog iaf en bild på hur de ser ut:

hej jag har bajs i ansiktet

Såg den här bilden i irmis blogg (det är inte hon) ...(hoppas jag)...(det är inte, skulle inte va kompis med henne om hon la upp sånna här bilder), sen kom mamma in och gav mig en grej och jag fick en IDÉ!!!!!!



SKROLLA NER!!









DO IT!!













mihihihi...













fis.


























BAM!!!!!!!!


hej. Jag vill ha cola




Idag har jag länsat hela willys utbud av lösgodis. TROR NI JAG TÄNKER GÖRA PSYKOLOGIN? Då tror ni fel. Jag kommer glida in på lektionen och slå på charmen och ba: Tjena legend lina, äre lungan om jag inte gör uppgiften?
Hon kommer typ: Åh, javisst emma. Med din potential kommer du komma så långt och jag tänker inte stoppa dina stordåd, du kommer bli en hjälte inom psykvärlden.

Så, nu har jag lyckats lura mig själv att detta kommer hända så nu kommer jag inte få dåligt samvete. UNTZUNTZZZZZZZZZZZz.

fis

HEJ oj jag glömte bort beloggen

Hur är livet era små pölsekorvar? snön has arrived och jag har ostbågssmulor på tröjjan. Jag har varit upptagen hela veckan med min ps3 <3 Snart kommer jag sluta komma till skolan bara för den. Den är typ min gud, ibland sitter vi och samtalar under nätterna, han är riktigt vis, hans livsfilosofi är bara att gambla. Han heter hedvig.

Jag önskar irma kunde komma hit så vi kunde skada varandra


Igår kväll så tog jag mitt pick och pack och drog till maddekladde. Hon slet i köket medan jag satt och kollade på barnkanalen med mina små kusiner, sen blev det hercules med glass och oboy på!!!! Jag satt som klistrad framför filmen och fick as mkt flashbacks på när jag var kid och spelade hercules spelet och härmade skrik och panik irl.

Hej im jumping up and down

Asså det är skumt. Jag, ligger i sängen med min data, asså jag låg med den där, sen när vi legat klart. Skoja blev helt fel budskap nu, LISSNA, har något intressant här, BEFINNER jag mig i sängen med min dator är internet bajs segt, men ligger jag 1 meter bort från sängen funkar det utmärkt! Så hejhej här liggger jag!


Hej jag ville lätta på stämningen lite

Min morfar mår dåligt x1000 och det fick min mor att bli deppig. Så jag fick en impuls.

Det var kass kvalitet på denna kamera.



Så jag förbättrade den lite.



Det är inte min haka. Det är min kuk.

Hej jag spöade skiten ur en 5-åring

Det var en gång en blodig fight mitt i centrums trånga gångar. Den blodtörstiga vampyren emma var sugen på att höra ben knäckas. Hon söker sig fram bland tjocka och smala och får till sist syn på sitt offer. En kort&tjock pygme står och underhåller sig själv med lite tv spel. Emma smyger sig på bytet och kryper upp bakom honom,  hon skådar pygmen och inser att pygmen inte är en vuxen pygme han är en ung pygme. Pygmen yttrade inte många ord den stunden, men han fick smaka på balle minsann. Emma den blodtörstige hånade honom för varje mål hon körde in i hans stjärt. 9 fucking 0 blev det. Sen sprang han iväg till morsan sin och emma gick belåtet iväg.


Hej jag springer iväg när du snyter dig

Jag tog mig friheten till att tänka bortom de ökända gränserna och planerade mitt liv som en make-up artist. Jag tog mig även få friheten att ta min syster som försökskanin. Jag sminkade henne, och ni ser ju hur resultatet blev. Ni ser ju hur stolt jag är på bilden också, aldrig skådat något vackrare. Jag har funnit mitt kall. jag tog mig friheten till att lägga upp denna strikt förbjudna bild också som inte var avsedd för någon annans ögon än för vesslors.


hej jag lanar




Spelar cs och lite wow. Har två skärmar framför mig, har druckit 36 +4 st redbulls och hela jag skakar ÄR GALET TAGGAD SKA MÖRDA. brb lan

JESUS AMALIA

Nu är det fotboll på tv.Alla trogna svennar kommer sitta framför sina tvapparater och svära på domaren, skrika i glädje, kasta sig på golvet och rulla runt i sin egen avföring av glädje. Ja, det är ju iaf sånt jag gör när jag kollar fotboll.
Jag som har ett intresse inom film har nu, idag, tisdag, 12 oktober 2010, 19.52, gjort ännu en film till min samling, eller aa..tro det eller ej men jag har gjort TVÅ filmer. Kolla in min och juggarnas blogg så ska ni hitta den där.

Ni kommer nog inte tro det, men idag fick emma lisa lotta wessel, nej nu ljög jag...emma anna christina wessel HJÄRNSKAKNING!! nej nu ljög jag igen. Irma och jag körde vårat race och stog och hade catfight i skolan. Irma tog tillfället i akt (tror hon går på anabola) och manglade ner mig på golvet. Mitt huvud tog smällen, lät ihåligt, som en boll som fick punka typ fast lite hårdare.

HADI GIL GIL. GAALET SÖT BÄÄBIS

bebis


Åh. Härliga minnen.

AHHAHAHAH tänk er en liten 10 årig emma stå och dansa till den här låten framför en hel skola. BREDDENSTJÄRNORNA BRÄ! Som småstjärnorna. Respekt mannen.

Genom eld och vatten- Sarek <33333333333

ASSÅ

Jag har fått otroligt många mejl och kommentarer och vem jag är kär i? Kolla bara all kommentarer i inlägget nedanför. Jag menar, är ni verkligen så nyfikna? Helt otroligt.

Snart ska jag vara barnvakt med moder och syster för min mini kusin. Jag ska ta kort på han och mig, så ni lugnar ner er lite liksom, era galna bloggläsare.

Why dont u wanna fall in love with me


slaktad

HEj, för första gången på länge ska jag säga något seriöst, gör er redo, vi är nu i slutspel i flickor 18 division 1 och idag vann igen så nu är vi i kvartsfinal!!

Sådärja små busungar nu ska vi se vad farbror emmet kan få fram här. Jag är urtrött och urtörstig och uröveranvänder ordet ur. Jag och snorre corre har forskat lite om illuminati och det är ju urläskigt!  OJ, kolla det ba ploppade upp en trekant där!! Dom måste ha spårat ner mig för jag vet för mycket. De kommer förmodligen radera det här inlägget och sedan mörda mig och få det se ut som självmord!

OOH NOO!! tjo katt


FLIPPFLIPPFLIPPFLIPP

Hej och Goddag och Tjena! Ungefär såhär såg jag ut idag när jag fick reda på att vi skulle sätta på kondomer på en dildo. Vi hade sexualkunskap idag och det var oerhört intressant. Lärde mig att kondylom är vårtor runt anus.


Det spöregnar och är svinkallt och jag har träning. Det är tecken på deprission. Och om man är bög får man ta ledigt från jobbet!


hej jag har borderline

Mor gav mig nyss typ 15 uppgifter att göra innan läggdags. Hon sa att det var viktigt, annars kunde det börja brinna..det minns jag. Så då ska jag göra dom uppgifterna. När jag gör dom, ska jag göra dom. Och när jag har gjort dom, då har jag gjort dom. Då gör jag dom, när dom ska göras, sen gör jag dom, och när jag gjort dom, är jag klar.

OHMYGOSHHHHHHHH någon vill köpa mitt ps2 och lite spel för 1500 MAHAHAHAHA!!! JAG ÄR SÅ LYCKLIG! E hon helt pantad eller?

Jag kände precis samma känsla som när man fiskar och får en fisk...man ropar på pappa i panik och ropar på hjälp, VAD SKA JAG GÖÖÖRA??? :'( ropade samma sak nu när jag fick mejlet till pappa hehehhee.


GUD SLÅR TILLBAKA FÖR MINA SYNDER

Tror mitt undermedvetna är ute efter att ta kål på mig, är dödligt allergisk mot nötter och morötter men tar man en tur genom köket när mor lagar mat flyger random matbitar in i munnen. Nu är det så att jag inte tänkte mig för innan jag i slowmotion matade mig själv med en ytterst äcklig morot, så nu kliar det som S*T*NS HOR*! Sen tänkte jag att ja..skadar är ju redan skedd. Så lite nötter som pricken över I:et skulle väll inte skada. 47 st nysningar och lite allergiska utslag senare sitter jag här och ångrar mig bittert.

(Svordomar har blivit censurerade och vissa bokstäver har blivit ersatta med *. )
* = A

sökte på allergic reaction på google för jag tänkte skojja till det lite extra. big mistake......

AFRIKANER ASSÅ.........

Hej! De kallar mig inte emma utan anledning, man måste förtjäna namnet också! Det gör jag genom att (utan att ni märker) slinka in med ca 7 utropstecken i varje inlägg. På det sättet tar jag mig in i er hjärna och kan kontrollera er innefrån. Nu kommer du börja tänka på det. Så. Jag. Ska. Sluta. Och nu gjorde du pauser i huvudet när du skulle läsa det där. Är jag jobbig? Kommer du sluta läsa det här inlägget nu för du märket att det saknar innebörd???? !

Jag tycker vi börjar om.

Hej! Sean Banans nya katastrof låt spelas i mina högtalare nu, Puss Puss, tycker hans texter är väldigt poetiska. Nu flög en fågel in i mitt fönster.


Hejdå!



(ps. räkna utropstecknen!!)

Och nu stog det en ...afrikan....och rotade i min brevlåda men när pappa körde in på uppfarten kutade han iväg HAHAHA.

DUTT '

Tjoooooohej, har typ glömt hur man sitter vid datorn. Gör nästan aldrig det längre, whats the point liksom? La ut mitt ps2 på blocket för någon timma sen också, har tagit pause från alla elektriska prylar.. saaaaaaaaaaaaajk! Skulle aldrig falla mig in! Jag ska skaffa mig ps3 istället och så ska jag rusta mitt rum med massa nya möbler för just nu är mitt rum lite av ett förråd där man kan hitta bortglömde möbler.
Ny tv- check!
Ny byrå- check!
Aa blir ni avundsjuka nu? Mitt rum kommer vara "the place to be" på fredag/lördagskvällarna! Ska även införskaffa mig en ny matta, det är typ fortfarande kvar massa gamla hundhår från maya (RIP BABY)

vi höres och synes

RSS 2.0