Inatt åker jag btw till Spanien

Har haft så roligt idag. Även om jag varit så jävla trött har ja varit på bästa humöret och ba garvat. Det var så roligt ikväll. Snabba Cash III var väldigt bra. Egentligen var det bara dit och hem, men vi hade så roligt. Åh, aa, ja är glad!


Undrar verkligen

Tankegången när jag satt och målade ansiktsmålningar idag på sats: undra hur föräldrarna skulle reagera om ja rita snoppar i ansiktet på deras barn?


Tjillar i såffan

Skönt ändå med en dag utan sol. Haha känns konstigt att säga så men har fått så mkt sol på mig denna sommar så de e skönt med lite mulet väder. Har precis kört lite hemmaträning och är lite stolt över mig själv. Har en inre kamp i mina tankar om jag ska käka chirre och dirre idag. Känns fel men ändå så rätt. De lär ju bli så...

Åker till spanien på lördag natt...har inte fattat det än haha. Men skönt med en stressfri vecka :)


Svävar bort lite

HEJ ALLIHOPA! Är ledig idag så tänkte träna, åka och shoppa lite nödvändigt osv. Igår kom farfar och tane hit en stund. Är så kär i ungen. När jag ser honom vill jag ha barn på en gång. Fatta va mys att vara gravid bara. Sen att ha ett litet barn som tyr sig till en och som man kan gosa med och lära grejjer. Mina framtida barn ska bli fotbollsproffs. Dagen de lär sig gå ska jag lägga en boll framför deras fötter. Nu gäller det bara att hitta rätt kille som inte gör mig irriterad efter 5 minuter hahahah. Fick höra på mallis att typ alla trodde att jag var den som får barn först av den äldre delen av kusinskaran lol. Tänk att alla jobb som jag har haft har involverat barn. Alla småkusiner hänger på mig hela tiden. På jobbet får jag höra att jag är favorit "fröken". Älskar barn :)


D

Dålig på att skriva här nu men känns inte som det händer något kul. Jobbar veckan ut iaf sen drar jag igen! Godnatt


6 dagar kvar då

Hej! Idag fyller Ida 22 år så vi har varit i vaxholm och käkat på restaurang. As lök men de va god mat som fan! Käkade lamm.
Imorgon är semestern slut och jag jobbar imorgon. Nu kommer tvisten...åker utomlands nu på söndag hahhaha. Igen ja. En sista minuten. Så länge orkade jag vara hemma. Nerå, men min kära lilla frida ville komma ifrån sverige kvickt så i thought why knot. Denna gång fick det bli Menorca. Lillasyster till Mallorca. Hittade en as schysst deal på fritidsresor haha. 4 stjärnor och fett billigt för ja beställde så tätt inpå. Ska bli så jävla kul!

Jag är mycket tacksam för det liv jag lever. Jag jobbar ihop alla pengar själv och betalar allt på egen hand och just nu är det resor som jag vill spendera pengar på. Man är glad för materiella ting en stund men fina minnen är det man uppskattar mest. Sen älskar jag att se nya platser och leka upptäckare.


Bilderna är för fula för att läggas upp en och en

Det var jätte kul att vi alla hängde tillsammans igen. Det är som vi sågs igår, ingenting förändras. Vi käka jordens godaste tamme (käka tills man spyr så gott är det) men de va fett starkt så satt och lökade hahah. Sen lekte vi fangirls och kollade på lamelas träning. Fick massor med choklad, sjukt god men kommer aldrig kunna uttala namnet rätt på chokladen lol.

Imorgon far jag och padre till landet!! Woopidoooo madderfuckers. Ska ta megaschtekiga bilder me kameran hade ja tänkt. Kommer glömma den ba för de mehehhe.

Nu fräter mina ögon så dags att sussilussa.


Love

Tog tag i livet idag och drog mig upp ur soffan. Åkte och köpte ingredienser och satte igång och bakade chokladmousse till pappa som fyllt år. De kommer hem idag från mallis. Ska bli as skönt att de kommer hem haha. Sova helt ensam i en villa som knakar och har sig när man är mörkrädd är inte det kuligaste. Sen så har jag gått på svält diet, finns ingen mat hemma och jag är snål och pallar inte spendera pengar på mat hahha. Som igår så åt jag sockerkaka som jag bakat till frukost, två mackor till lunch och chips och dipp till middag :$ fick typ hjärtattack efter det.

Är astaggad på imorgon också. Då äre reunion med juggarna <3 vi ska till favvotamme <3 it's going to be a good day!

Bilden gör mig så glad. Familjen är det bästa och finaste jag har :) detta är dock bara pappas sida och fina madde saknas <3


Oglad

Hej, är hemma igen. Mår kasst. Har haft det underbart verkligen. Alla bilder ligger dock på systemkameran men har inte haft ork att lägga över dem. Nu ska jag gå tillbaks till not living. Åker till ut till skärgården om någon dag.


HEJTÅ

Tjena hej. Har haft en jätte nervös känsla i magen hela dagen. Förstaoch främst för att jag körde ut till skogarna i knivsta för att lämna wilma och gpsjäveln inte funkade. Sen e ja orolig att ja ska få med allt typ haha. Känns alltid som man glömmer det viktigaste.

Asså, det ska bli så bajsigt jävla najsigt. Släkten har hyrt hus på mallis liksom, två pooler, ett facking pingisbord, as nära stranden. Hur skönt på en skala 1-laila bagge?

Sovmorgon!!!! Och kolla mina manliga armar...


Pannkaksfrukost me Aida å Ida

Skrev jordens inlägg igår, sen så ba försvann allt. Äckel bloggapp! Jag blev as arg och pallade inte skriva nytt haha. Ska snart till kista för att köpa det sista till resan. Ska kolla om ja hittar nå übersexig klänning eller nått.

Gick upp as tidigt idag och åkte till gymmet, var ett kort med intensivt. Gjorde några axel och magövningar när jag kom hem också för kände att ja inte behövde vara på gymmet för att göra dem och lilla wilson var ensam hemma och det gör så ont i mitt hjärta då. Imorgon ska vi lämna bort henne på hundpensionat. Tar de inte väl hand om henne ska ja gå dit och tända eld på deras hus. Min lilla ögonsten. Värsta som finns att lämna henne. Hon blir så rädd :'(

Hade nyss feta pannkaksfrukosten. Jag stod och stekte 700 pannkakor och de andra plockade fram alla tillbehör man kan tänka sig. So gooood. Matkvalitet mannen.


Semester

Aa hej. Nu börjar min riktiga semester. Sjukt sent jag vet. Men skönt ändå, när alla kommer tillbaks till jobbet pyser jag! Känns som vi haft 100 gråtande ungar om dagen. Ska åka och träna snart tänkte jag, men först mysmiddag med familjen. Päronen drar ju i förväg till mallis. The last supper.

Drog till norrviken och solade med ida och aida. Köpte med lite donken och låg där och chillade en stund. Bästa var ju när ja kittlade aida med ett grässtrå på halsen och sa att det var en geting. Hahahahah dat black gurl can rage.
Bilbeskrivning: de twerkar


Wonderfuckingful


Varför ser jag så obekväm ut?

Var bakis hela jävla dagen igår. Benen ville inte hänga med. Inte huvudet heller. I två dagar har det varit sjuk värme här hemma och jag har spenderat 0 minuter i solen. Har lite dåligt samvete. Igår spelade jag ut Tomb Raider. Sjjuuuukt bra spel. As bra kvalle, spännande story och även lite scary. Grymt. Sa grisen. Låg också och kollade på serien orange is the new black, älskar serien. Överpositiv tjennnaaa. Har iaf sovit 4 timmar och nu ska ja jobba. Tjennaaaa.


Aug. 04, 2013

Godmorgon. Typ. Har väntat med att skriva detta inlägg för ja väntat på att bli piggare, men de lär ju inte hända. Var på rockbröllop igår. Jävligt kul faktiskt. Sjukt avspänt och väldigt mycket öl. Jag fick sitta bredvid deras motorcykelgängs president. Blir livrädd när jag såg det men han var så jävla skön hahah. Det var två liveband som spelade, första bandet spelade lite U2 låtar blandannat, sjukt grymma. De andra bandet spelade hårdrock och plötsligt kom alla headbangers fram. Hälften av alla där var män med längre hår än mig och skinnkläder. De var något helt nytt för mig. Men de va najs.


I wanna vine you, vine you, you already knoooow..

Följ Emma Wessel på vine. Tihi.


You can tell by the way i use my walk i'm a ladies man

Yeeeees nu är jag ledig fram tills måndag förmodligen, jobbschemat är inte lagt än. Äter godis till frukost. De e så jävla gott på morgonen ska ni människor veta, smakar mycket mer. Mumma mumintroll.

Ikväll är det kräftskiva hos oss, party jao. Lilla mormor kommer ner, känns som hon når upp till midjan på mig. That also means no sleep tonight because she snores like a pig on ecstasy.

Bild från igår när de började spöregna när ja va ute med wilma. Hon hatar verkligen att va ute när de regnar, hon går lika stelt som om hon hade skitit på sig hahahha hon böjer typ inte benen.


RSS 2.0