observation

Jag har observerat detta land, jag överdriver inte när ja säger att alla är överviktiga. Magarna hänger ut utanför tröjjan och dubbelhakan hänger under naveln.
Men det är inte konstigt för det är en fet resturang vart man än kollar med FAT BILLYS, FRIDAYS, SAUSY SAUSAGES, XXXXXL HAMBURGERS, EAT ALL U CAN. Alla ligger precis predvid varandra också. Sen ska man till affären å köpa mat och så finns det typ ingen mat bara massa chokladsås och chips och cola.


Första dagen i orlando

Tjenare sitter i en faktiskt ganska okej lägenhet här i florida. Klockan är 07.38 här men ja vaknade kl 05.00. Alltså klockan 11 svensk tid. Aldrig upplevt jetlag förut men de e fett jobbigt. Det är inte så varmt ute än men snart kommer solen å då blir de 30 grader. TRodde ja skule dö säkert 5 ggr igår. Piloten landade helt crazy å snett i frankfurt. Mamma som är flygrädd knäckte alla fingrar i min hand och svettades lite på mig. Den flygningen gick hyffsat fort, 2 timmar. Sen väntade en 10 timmars flygning och fyyyyyyyyyfan. De va de drygaste ja varit med om :D satt å kolla på klockan hela tiden. Vi fick macarone&cheese venne hur de stavas, de va smaklöst å tacky. Sen vart de ravioli med spenat typ, man ba wtf? va hände med allt kött??? människor är köttätare??? loosers. jag har redan förträngt den lilla resan och minns inte äns vad jag sysselsatte mig med i 10 timmar. Sen var det 248 st intervjuer så man fick komma in i landet. Ja skojjade lite med dom å sa att ja skule bomba skiten, slutade me att de trodde ja hade knark i rumpan.

Sen när vi skulle ta hyrbilen till vårat ställe vi ska bo på nu så hittade vi inte. plus att ja hatar allmänna toaletter så ja va inte på toa på ett helt dygn *fniss*

Sen åkte vi förbi ett gäng negrer som spelade basket ja ba `COOOOOOOOL å pressade ansiktet mot rutan, mamma låste dörrarna å bad jocke gasa. Rasse.

NU HAR JA SLAGGAT, NU SKA JA DUSCHA, SEN SKA VI SHOPPA MASSOR :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


Med dessa ord..

...säger jag adjö. Åt nyss den sista måltiden..min familj delade bröd och talade om den riskfyllda resan över atlanten. Om jag inte når hela vägen fram...om jag sugs ner i bermuda triangeln...i love u guys. Det är inte ofta jag säger sånna saker men detta menar jag. Nu skall jag sätta mig i taxin och bege mig mot flygplatsen. Och lämna min gata bakom mig, mitt liv och vänner. *fäller en tår* GAHhahhahahhahahha shit shit x100000!!!! Holy schmoly guacamole nu ska jag dra till florida å leva livet, bada med delfiner, shoppa gärnet, glänsa på miami beach och leka titanic på en båt. Puss hej leverpastej<3333333

Godnatt saga

Jag har länge velat lära mig göra inbakad fläta, det är urläckert och jag är jätte avundsjuk på de som kan göra det. Samtidigt tycker jag syns om dom för de blir tvingade att göra det på alla 48 ggr om dagen. Men idag satt jag och pluggade lite och så börjadr ja göra en inbakad fläta på mig själv bara för att testa, jag var beredd på att det skulle se ut världens jäkla trassel men den blev flawless. Jag for upp ur stolen kollade i spegeln, fastnade framför spegeln..stannade ett tag till..sen sa jag YEAH och drog upp min lama arm i luften (amela knows why its lam) och skulle high-fiva någon. Men ingen var där så ja high fivade min kind. Så nu var sagan slut om varför jag har ett rött märke format som en hand på min kind :)

I have my moments

Det sägs att det inte är okej att skratta åt sina egna skämt. Men ibland IBLAND när man verkligen slår spiken i kistan, får man lov att fnissa åt sig själv. Här, följade text, är ett sms jag skickade till björtan för att se om hans kunskaper inom pokemon världen var sanna:::::::::::::::::::::: Okej nu får du en lätt :P i serien, avsnitt 73 åker ash misty och brock till mormoncity för att fånga gyrados. Ash får bara använda en pokemon och en attack. Nu till the obvious question....vad har ash för färg på mössan?:::::::::::::::::::::::: hahahahahahhaahhahahhahahhaahhahaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Kan ingen skriva så till mig?? Btw, vi har läxa i svenskan till nästa vecka, jag har skrivit 2 och ett halvt svar av 8. Jag har skrivit 5 sidor redan? W-t-f

När jag inte ser

Det händer ca 3 ggr i veckan att mamma smyger in i mitt rum och höjer värmen på elementet. Jag äslakar att sova när det är svalt i rummet och det finns inget värre än att vakna av att man är alldeles svettig och varm. Så jag har alltid ganska kallt i mitt rum, och när jag är nere eller aa ..vart som helst smyger mamma in och höjer mitt element från 20 grader till 30. Sen när jag kommer upp luktar det bränt och det är ca 58 grader i rummet. Jag ber mamma snällt 74859947 ggr att snälla sluta höja mitt element. Jag har fått henne svära på hennes döda kropp, på mitt liv på ALLT att hon ska sluta. Sen tassar hon in å gör mitt rum till en bastu igen. För att hon ska lyssna har jag börjat tilltala henne med ordet KVINNA. Vad gör du kvinna? Sluta, kvinna! Kvinna!!!! Ja jag talar ner på den kvinnliga rasen då jag själv tillhör detta kön. Och till er där ute (ni som säger att ja behandlar mamma dåligt) nämner inga namn men AmELA OCh AlEkS OCH IRMA hon vet att jag skojjar ja e jätte snäll mot henne jag bredde en macka till henne idag. Appråpå macka!!!! Nu e de 7 dagar kvar...fast aa man skulle kunna säga att de e onsdag idag..eller aa..de e faktiskt 13 minuter till onsdag..å då e de ba 6 dagar kvar!!! OFATTBART!!!!

hej

Live update from the LABERATORIUM DÄR DE FINNS HELT FANTASTISKA datorer från framtiden. Sitter med en 3D- skärm,och behöver bara titta på tangenterna för att de ska forma dessa vokabulära verb och substantiv.

Vi Har stolkrig och Idol auditions. Känner att spisen lisen älskar mig mer och mer. Älskar att ha henne i två ämnen och bara bry sig om ett, i can tell she likes me ;);)

afgsadfhsh

OMGGGGGGGGGGGg hhahahah <3<3<3<3<3

JAg i den fina stövlarna och new york tröjjan


pappa visar sina moves!


beautiful child



jag i den härliga oranga tröjjan som de står att ja e en gräsfläck på :$ my parents loved me


visar pappa vägen



sitter i mitten längst till vänster



står till höger om den tjocka målvakten





jag i mitten, ser ut som vi äter tom&jerry kex <333333333


jag till höger om målvakten.i think. magda bredvid mig till höger. amanda längst till vänster.


amanda å jag i mitten. magda näst längst ut till höger


om 9 dagar

Här ska vi bo i en vecka. CAPE CORAL HIHIHIH <3





fan va snygg ja hade varit som serie figur


Nattcup

Okej handen på hjärtat, jag var bäst på plan idag. Bryr mig inte om någon nu tycker jag är egoistisk eller har för mycket luft. Men fan va bra de gick. Vi spelade 4 matcher, ja gjorde en assist och två mål. Egentligen tre mål efter att ja gjort skit snygg sidoförflyttning sedan as hårt skott rakt i ribban som sedan studsade in i mål sen ut, men de såg inte domarn. Som btw hade de hårigaste benen jag sett, vid ett tillfälle satt jag och kollade på en annan match och helt randomly ställer han sig cirka 5 cm ifrån mitt ansikte, de kändes som en bild man zoomat in på någons skalle så mkt hår hade han på benen, man såg inget skinn, jag va såååå nära på att börja fläta det men precis innan ja skulle göra de backade han lite till å trampade lite på mig..men de e lungt. Och juste..................... Vid två tillfällen idag stannade allt upp och ja tänkte båda gångerna typ..okej nu gick något ben av. Första gången kom en fet jävla neger brud kutandes och trodde vi spelade rugby så hon gav mig väääärldens knuff helt plötsligt och jag gled minst 5 meter ja skojjar inte och sen rakt in i väggen. Jag såg typ ingenting och alla på läktaren ba ställde sig upp å de blev helt knäpptyst..men jag är ingen jävla pussy som börjar böla när hon får en knuff så ja reste mig upp å sa JA E OK! Sen började alla applådera ja ba okok lugna nu alla fans. Och andra gången stog jag och täckte bollen å hade en tjej i ryggen, sen kommer någon jävla brottar berta och sparkar på mina ben bakifrån as hårt så jag ba flyger ner i marken och slår i bakhuvudet. Ja låg ner typ 3 sek och helt seriöst ja trodde ambulansen var påväg sen såg ja domarn ge henne utvisning å deras tränare sa KAN HON INTE TA EN SMÄLL? Ja ba ooooooohhhh u did not just say that. Så jag reste mig upp och plockade upp allt som fanns kvar av mitt huvud och plåstrade om mig lite och fortsatte briljera :):):)

Emma Krallig Wessel comeback?

Ja har tränat rätt mkt styrketräning på sistone, asså inte på gym utan övningar man kan göra hemma. Ja har fått magmuskler det känner jag..och ser hehhehehehh. I torsdags skottade jag snö i en å en halv timma för de hade snöat en del...morgonen därpå..var det ju som sagt..aa som jag tror varenda människa skrivit om..KAoS..så de va ba å vänta ut stormen å skita i skolan och sen försöka skotta min väg ut. Det tog två timmar, och ni kan ju tänka er hur de känns i armarna. Och inte nog med att det snöat en halv meter så hade de blåst in massa på garage uppfarten, sen kom plogbilen å skotta all snö åt sidan så de blev en vall på minst 1 meter, när jag redan stått där å kämpat i en timma..jag såg ut som katten i shrek. Det var hemskt! Psykiskt jobbigt miiinst sagt.

Tell the devil I said hi when you get back to where you're from

Hej, ni kanske undrar varför jag bloggar i min gröna morgonrock av kaninpäls. Jo, det är nämligen så att jag precis badat jacuzzi. Jaha? Tänker ni då. Och med det vill jag säga..varför skrynklar huden på fingrarna ihop sig till små russin? Jag vet inte? Tänker ni nu. Då passar jag på att fråga varför är det bara händerna som huden blir små russin på? Vi skulle alla lika gärna kunna gå runt med två stora lila russin till händer? Va? Va säger ni? Nu tänker ni säkert varför skriver hon dehär? Jo för jag har två russin till händer? Så sluta fråga. Imorse när min väninna lämnade mitt palats så hörde jag redan då att alla fans stog utanför dörren, någon försökte ta sig in och ja hann knappt stänga dörren så armarna fastnade i dörröppningen, va gjorde du då?? Tänker ni nu. Jo men då blev de till att kalla på min privata FBI byrå som har ett skrå i min källare, de blev att knipsa av armarna. Ja la dem i frysen sörrni, passar bra till ryggkliare eller nått. På tal om ryggkliare så har jag nattcup ikväll, inte samling förrän klockan tio. ska ta och ägna en timma åt att sova snart, sen äta mycket proteiner och aa typ..proteiner. Hejdå. Nu tänker ni...vad var poängen med detta?

I dont do homework, but if i did i would probably be the smartest kid in the world

Planerna: Aleks och jag hade tänkt överaska irma på märsta station, stå och sjunga å hoppa lite. Ha en hejdundrans tågresa till stan, sätta ögonbindel på irma och gå med henne genom stan sedan ha en urgod lunch på Fridays.

Hur det gick: Får ett sms av irma att hon försovit sig, aleks kliver inte på bussen där det var tänkt. Allt känns hopplöst. Jag ser en liten aleks komma kutande vid centrum. Vi kommer till märsta och irma får syn på oss innan vi såg henne..vilken överaskning. Väl vid stan måste jag ta ut pengar, efter 4 försök får jag ut lite. Sedan när ja går där och guidar irma flyger hennes kartong plakat hon hade runt halsen rakt upp i huvudet på mig i typ 110 km/h. Vi kommer till fridays..kommer inte in för de e åldersgräns. Vi går till ett annat fridays och käkar jooooooooooordens godaste efterätt.

Men det var grymt kul tjejer!











i wish i could have this moment for life

Nu ska jag berätta vad vi ska göra med irma imorgon........lol kidding. Jag har aldrig kunnat hålla nått hemligt såhär hihihi, men nu har jag faktiskt inte sagt NÅÅÅGONTING. Irre försökte luska ut lite information från  mig å frågade om hon skulle ta med pengar...ja sa nej...hon sa varför...å då sa jag att MJ gav mig alla hans life savings och sa god bless you.
Har varit as nära på att försäga mig flera gånger, varför vill man alltid göra sånt man inte får?????????????? TÄNK PÅ DEN NÖTEN HÖRNI!


snett is the new THANG. oh snaaaaaaaaawp


Snopp hihiiihih

Efter skolan mötte jag mamma i centrum, hon ville köpa middag på tamarine innan vi åkte hem och ja gick typ och höll för näsan. Har alltid haft något emot den där lilla taiwanes hörnan som folk typ får stå å lukta i varandras armhålor för att få plats. Men ångorna osade och en lukt lyckades tränga sig in i min förtäppta näsa....och de luktade faktiskt gott. Sen kom ja ju på att de enda ja käkat va typ munkar och de e ju typ mättande i 5 minuter.

Sen lämnade mamma mig ensam i bilen för hon skulle in på ica å kirra mjölk, och precis som mina mardröms dagar som liten så låser den där jävla livsnjutarn bilen, så där får ja sitta å typ hålla andan och försöka att inte blinka för att inte utlösa larmet...men ännu en gång osade dofterna upp från maten jag höll i knät...jag drar upp en nudel och i samma sekund ja slurprar i mig den börjar larmet tjuta och minst 1000 pers står å råglor tills ögongloberna trillade ut, sen kom ju polisen å såmmen de tar vi en annan dag. Maten var helt OK. Den va inte aaaasgod som alla säger, ööööverskattad!!

Efter jordnöts allergi attacken samlade jag mig och började göra massa utfall, armhävningar, situps å massa mer. Shit allergiattacker e bra för hälsan ju!! Sen gick ja in i köket å hackade upp alla jävla frukter jag är allergisk mot och gjorde en liten exotisk fruktsallad. Nu väntar ja ba på att resten av familjen (aa utom pappa som ja börjar tro har lämnat oss) ska komma hem och se mig ligga på golvet och tugga fradga. Härmar ju bara amela..som härmade min hund(inte med flit)....som dog av epilepsi.....jag skojjar dock inte. Hoppas ja ligger där på golvet i mitt eget piss med lite äpple i munnen när mamma kommer hem...så kanske hon bjuder mig på en massage...för ja har faktiskt ont i aaaaacchhhxxklarna

14

14 dagar kvar nu, ska sluta tjata om det. Har sagt varje dag till alla runt om mig tror att om ja säger de en gång till kommer ja få en smäll på käääften, aaa exakt en box.












WOO WOOW WOOO WOOOO WOOO

howdy people! Fan vad veckorna går fort! Nu är det bara 19 dagar kvar tills jag åker ^^
Fett skönt med heeeeeelg. Den här veckan har vart så jäkla najs. Börjat 12 typ varje dag, och så gjordes beslutet mellan mig och irre att från och med nu är det slut med franskan. Its over. We're breaking up with you. FINITOO! Och juste...jag har bränt alla mina stash på kläder hihi. Har shoppat som en galning, och det är sååå likt mig! Jag shoppar aldrig, eller om ja gör de så blir ja ba fett sur och vill åka hem. Men jag har funnit hemligheten till att få fram shopping guden ur mig. Jag behöver en rejäl fika innan. Idag införskaffades tre ooh so delicious chokladrutor eller vad det kallas. Och sen gick jag och brände 700 spänn på gina på endast 5 sek. Jag kollar på plagget, överväger köpet i 3 sekunder sedan säger jag "MEEEHH" lite loyt och slänger upp de till kassörskan.

Ungefär så här glad blir jag när jag ser mig själv i spegeln :P:P:P

okej jag har typ 5 sek på mig


TJo emma här, pappa har nog gett bort min sladd som man laddar datan med så aa det är ju jätte bra nu när man behöver batteri på datan. men det är lungt..han kommer ju faktisk hem igen om en vecka då kan jag ju ladda den :) ja är ju inte beroende :) its cool its cool. Ska ta min CHOCOLAT och sätta mig och plugga nu. cuz im a good gurl aha yes i am.


RSS 2.0