i just called to say i love you



babe?
what is it hunny?
i love you :)


en flört

tänkte dela med mig om en kul grej, när vi var i italien och vandrade runt i staden florence så gick vi förbi en kille som satt på gatan ett antal gånge. han var uteliggare, han satt och tiggde pengar. men han var SJUKT söt. han såg inte smutsig eller fattig ut på något sett.
IGÅR kom jag på exakt vem han ser ut som. så likt så det inte är sant hahah :O



asså ja blir nästan rädd, de är fan han :O men iaf så log vi till varandra hela tiden och så. hihi aa ja har flörtat med en uteliggare :P

asså man måste bara tycka om den


sthlm

idag har man bara gått runt i sthlm med klassen. det var ganska kul faktiskt. de delade ut gratis dricka, ganska äcklig. Orangina hette den, usch. hah men ja kom hem med 4 st men eftersom ja har en stor väska fick ja bära typ 15 st som andra inte orkade bära. då fick rasmus bära den å jag såg hur han tyckte om tjej väskan haha, (gay).

jag är trött som fasen, när jag kom hem så somnade jag på soffan och sov i tre timmar.

 


när melody och jag var på besök i rimbo
 i somras och jag nästan dödade patrik :)


goddag

hej där idag är det onsdag och idag har vi haft orientering i skolan. hata hata hata hata... jag körde tsm med amela och vi hittade alla utom två. just nu sitter jag här med simon och spelar tv spel. han är sjuuukt irriterande ja vill bara skjuta han i huvudet eller nått. heheheh.

snart ska jag på träning. talang träning hihi. nu ska ja visa vad ja går för ;) as taggad fan.


RSS 2.0