<3


Hur sköna är vi inte?



Tog ju sin lilla tid för alejandro att fixa den här videon men var det inte värt väntan? Hur balla och uuursköna är vi inte?

Idag tog jag min favvo cykel och drog mig ner på stan för å träffa en skön lirare. Liraren heter irma. Vi kirra donken och körde min motorcykel till södervik där vi kollade in lite sexiga små grabbar och käkade hamburgare och pommes. Sedan gav vi oss ut på en spännande jakt efter den ökända affären Abbes "någonstans i brunby vik". Vi använde oss av våra 6 sinnen och hittade tillslut fram, skabbigt sådära. (tog en impuls paus vid en as cool gunga också)
Vi fikade lite bakom ett elhus och snacka kinky stuff. Sedan upptäckte vi lite mer nya områden och tillslut hamnade vi bakom rimi och kastade sten på en stolpe, det utvecklades till en tävling. Vem träffa mest och vann? EMZ00R THE MAN! Ska inte va taskig nu..irma träffade faktiskt en gång också.
Sen vart de pizza av latte pattes farsa, och nu sitter emz00r här med en härlig solbränna och lite flagnande hud.
Hejtå.

sammanfattning

Howdy hoe, 79 myggbett senare sitter jag här och kliar mig som en apa som är döende i lössattack. Min midsommar var underbar, UNDERBAR! Det har hänt så mycket, men im keeping it to myself, men om ni är snella hestar berettar jeg mer en gerna! Jag har seglat, och det kändes lite annorlunda jämfört med förut då jag var lite yngre och krälade mig gråtandes upp i pappas famn för jag trodde båten skulle välta. Nu var det en annan famn jag krälade mig in i.

Jag har ätit tosca tårta utan irma. Kändes inte okej, vi ska äta det okäy bruttan?

Jag har typ varit i extas för jag varit omgiven av folk som snackar engelska, alla vet nog inte att jag ääälskar engelska, jag brukar stalka folk i affären om de snackar engelska.

Jag har ramlat ner från en klippa i en taggbuske. *applåder*

Jag har saknat mina tjejer, mina alldeles egna blatte vänner, saknar dom fortfarande. Amela dig kommer man inte träffa på åååååååååår, förvänta dig en FET familje kram när du kommer hem. Irma jag ska ha tårtkrig med dig, sen ska vi kasta boll i ett random hav. Aleks, vi ska prata med creepy dialekt om rosersberg slott och snacka om ALLT. Latife, vart är du? Ja vill gulla med dig. Jag vill höra dig snacka skit om alla hahah.

Ska boka 6 biljetter till twilight filmen snart. Efter den, DÅ BLIRE GÖTTLAND!


When I saw you I was afraid to meet you. When I met you I was afraid to kiss you. When I kissed you I was afraid to love you. Now that I love you, I am afraid to lose you.

if only if only the woodpecker sighs


21 juni

Eftersom jag har ungefär 4 dagar nu att göra ingenting med så kan jag ju lika gärna blogga för att stilla vissa personers begär.

Första veckan på sommarlovet startade med Kreta, 40 grader varje dag typ. Det var bara jag och mamma så jag fick lov att stå för underhållningen. Kände mig psykstörd när ja garvade åt mig själv. Och i brist på kommunikation så pratade jag med random människor, en snubbe ville att jag skulle gå upp och vara bartender med honom, jag banga. Pga av hans enorma ögonbryn som täckte 3/4 av ansiktet, hans feta ölmage och hans härliga lökringar och manstuttar. Det blev ju själförtroendeboost när alla visslade när man gick förbi och tutade med bilarna, de var ju itne rädda för att ragga som ALLA svenska killar är (förutom när dom är fulla).


Eftersom många inte verkar ha problem med att lägga upp sånna här bilder så har väll inte jag heller det då.


Kom hem i fredags och sov fram tills söndag, träffade aleks och irma. Kändes som jag sparat allt skratt i mig och lät det komma ut då, har fan träningsvärk i magen från att garva så mkt.

Idag kommer gå till historien för det är första gången någonsin som irma släpper in någon i sin bostad. Jag och aleks kommer flippa  i hennes lägenhet, dubbla våran vikt. Stackars våra magar som vi kallar roger titti och fylking.

That was all for today. I hope u enjoyed it, c ya snaaaaaert.

Move out of the way children I've been waiting 11 years to see Toy Story 3

Med detta säger jag hejdå! :D nu bär det av till kreta, sen kommer jerome hit å då blir det ingen blogg precis, så vi hörs om en månad typ. Önskar alla en trevlig sommar! Fast omöjligt bättre än vad min kommer bli MAHAHA.

Nu bär det av till skolavslutningen

Ska säga hejdå hejdå till alla som jag inte kommer träffa på vääldigt länge. Ska ge vissa en nalle puh kram!! (eller vare bamse) Okej det där va torrt. Sen måste jag skynda mig hem å fixa lite hemma för vi ska åka till två av mina kusiner som går ut nian. Sen ikväll är det tydligen feeting fest vid norrviken men det är dåligt väder + alla miljoner mygg= inte en så taggad emma :/


HAHAHHA heeeeeeeeey jag leker söt

DET ÄR ÖVER NUUUUUUUUUU (8)

Sho på dig, jag hatar inlägg som följer varje steg man tagit en dag, men med en twist ironi och en gnutta skämt blire typ fekke. Deeeeen här dagen har varit riktigt jädra ur najs. Drog till ängen med klassen, fick skavsår DIRR. Börja med ett härligt parti kubb som vi spöade det andra laget i, måste vart för jag avr med å spela? Sen vart det chillerill på min filt med mina nya högtalare som skulle räcka i tio timmar utan sladd...de räckte i två...

Tewar den snälla gudinnan skjutsade mig till stationen på hk's intefanvetjaglidlcykelellerskothög och det var ju stabilt....det blev förlora rösten och hjärtklappning och as garv. Sen träffade jag dunder sköna Cornelia, jag kirrade p-piller och en bikini och ett par aaaaaaaas shyssta glajjor.

Sen bar det av till match, viiiiiiiii öööh förlora.....är ni förvånade? Måste ju bara ge en eloge till min vän Sofie för att alltid få mig på bra humör å typ as garva. I våran vänskap säger de typ klick ibland. Vi säger as sköna grejeer måste fan börja skriva ner dom.
"Bra sofiiiiiiiiiie!! oooh gryym!! snygg flätaaa!!!" *jag garvar som fan* (asså ja gjorde en fläta på henne som hon hade på matchen)
emma wessel (ni vet den där roliga tjejen?) : Alltså man försöker ju fixa håret och va snygg innan matcher och så.. men efter matchen äre bara KAAAOS.

men okej...ni kanske tkr de e fett torr humor men vi tkr de e kul.

HÄR E ÄNGEN BILDEEER!!  som vi tog på ängen (poängen) MOAHHAHA.

Pappa, mamma, barn..........och husdjur?


Shalla jalla benim?
 


Är det inte underbart så säg LÖÖöÖÖL?


ÅÅÅÅH mitt barn <33333333333


Sen var det tid för mig och min vännina corriander



Fett tråkigt inlägg å läsa :D men det var allt för denna gång, kom tillbaka samma tid samma blogg så ska ni få se på andra bullar! And dont forget, if you get it on tape, you could get it in cash goodnight everybody :D

Har inte orkat skriva

Vet inte vad jag ska skriva heller, men kanske dags att uppdatera. Nu är praktiskt taget skolan slut och då går man helt enkelt inte på lektionerna, peheheh ^^ ja har fått två MVG i slutbetyg och det är jag jätte nöjd med. Så sug på den alla IG BAAAAAAARN.

Jag drar till Kreta på fredag, tänk om man träffar på lilla kenza där liksom, har bestämt att jag ska vara med i hörnet på alla hennes bilder med ett plakat som det står IRNA på :D

Jag måste shoppa galet juuu, har redan köpt massa nya grejjs men vill ha bikini, har några jag planerar på att köpa heheheh.

Detta känns knasigt, nu vill inte jag skriva mer. Fick en äcklig känsla .........  :| elller jaha...ja e bara hungrig :D

JAG KOMMER IIIIIIIINTE UPPDATERA UNDER SOMMARN. typ.

Dagen började inte som planerat

TREVLIG SYN MINSANN!..........................


Jaha och vart ska jag idag och med vem?

Ahaaaaaaaaa liseberg .......



Och den hemliga personen :S vem sjutton är det här?


Ine is in the house

Tjollahopp, en trevlig dag minsann. Har varit massa folk här hela dagen men nu börjar alla försvinna så sitter kvar här med min lille kusin som faktiskt just nu drog ner brallorna och försöker sätta upp röven i mitt ansikte. Jätte söt verkligen.
Nu blev hon sur för ja bad henne dra upp trosorna. Sicken tös.

JAG=FIN


ine är helt tokig i min iphone...konstigt eller? naaae


Jag äter upp ines huvud


STRIKE A POOOOOOOOSE BITCH!


Nu räcker det minsann :D bilder från självaste studenten kommer imorgon tror jak.
BTW visst har jag en fin gräddbakelse på mig?

i'd rather be with you

Vet ni vad mitt största problem i livet är just nu? Vad jag ska ha på mig imorgon på idas student. Fattar ni hur bäst mitt liv är! Jag kom precis på det. Och fick typ en fet jävla glädjekick. Jag fattar nog inte hur jävla bra jag har det. Underbara vänner, underbar familj !

LOVELYYYYYYYYHHHH


Dubbel D

SHUU! Idag vare ju cool lugn dag, vi började med att sätta oss i gräset på engelskan och käka glass och överdrivet mkt cola sås å maränger :'''''') de var underbart asså!.....sen kom irma.

(skojja)

Dagen i sig var as chill, tog fel på tiden i morse å kom en timma tidigare än vad som behövdes.... så pappa hämtade mig å skjutsade hem mig och sen tillbaka mig en timma senare

OOOOOOOOOOMG! min faster kom nyss hit med min lilla kusin. Har inte sett han på en månad ungefär, det är fan en annan människa! ser sjukt annorlunda ut, skit blåa ögon också. Mihihihi nu började han gråta för jag gick (säger vi) hejtå.

Jädrar vilket äventyr!

Har cyklat runt i hela bollstanäs, bjöd irma på lite sightseeing genom denna överklass del av väsby. VI drog en fika nere vid norrviken. Jag körde värsta bromsen slira typ å grejer å galna irma flög in i min rygg. Tehehe ^^
Behöver öva lite på mina starter när jag skjutsar någon på cykel, det är väll inte så stabilt kan man ju säga.

Ojsan hoppsan nu tar batteriet på datan slut. PÖSSss

Vårt fordon <3


Min sötisplutt och jag

sominominom wahaha ee e waka waka ee


Tehehe JAA ^^

Min data är tillbaka igen, ååh älskling! Känslan att trycka ner dessa härligt mjuka tangenter är obeskrivlig. Känner mig hel igen. Nu måste man ju bara installera sisodär 4938636 program så känns de great igen.

Jag har en spindel i ögat. Å SER NI VA GLA JA ÄR :DDDDd

RSS 2.0