Det är ju för sjutton nyår idag

Ska göra en lista, och skriva över min vänskap, kärlek och annat för i år <3 AHHAAHHHHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH. Förlåt, alla ni som gör det TUMMEN UPP! men de e inte min grejj har jag kommit på. Varför ska alla berätta exakt allt om en själv, sedan sammanfatta det ännu en gång så folk vet ännu mer om en?
(Nu börjar jag gå vidare till fb ba så ni hänger med i mina tankesvängar)
ch varför delar folk med sig av varenda liten tanke de har på sina statusar? vem fan bryr sig? visst man skriver då och då. men det är alltid samma människor man ser på startsidan. som skriver hela hela tiden om varenda jävla skit sak de gör.
förlåt. jag brusade upp. ni får gärna skriva statusar

du ääär :D nej du är! ne du! men neej hihi du!

orkar inte hahahahhahahah dör, såg det här på en bild på fb, är itne det här urlöjligt

nämner inga namn
person 1: amen din snygga jävel!
person 2:
Säger väsbys vackraste jajaj!
person 1:
eller inte, du är vackrast!
person 2: du är<3
person 3: fina tjejen! <3
person 1: du är<3

HAHA asså aa tur igen att jag har lösenord. Och tur för er som kan de, att ni kan de. peeaace out jaoo

FUCKING TREDJE GÅNGEN JAG SKRIVER DETTA INLÄGG

Jag hatar hatar hatar när man skrivit ett inlägg på 3000 ord sen råkar man göra något så backar datorn ett steg. OCH ALLT FUCKING FÖRSVINNER.

Nej förlåt, jag brusade upp, detta ska va en plats med positiv energi. Jag som hade skrivit jätte ingående och vackert med massa väl använda ord om en teori jag har. Jag kan ju dra den IGEN då....Jo jag tror såhär. Att någonstans samlas all data på hur mycket man använder alla tangenter. Jag tror att jag använder typ H och A till miiinst 30%.
då syftar jag på HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
AA. men de va den teorin. Egentligen är det ingen teori jag har, utan ba brist på saker att skriva.

Jag va på penisionärs fekke igår. As många penisonärer där. Jag ba ÅH en PENISionär!!! Okej åter till festen då, adde å jag drog därifrån rätt fort när jag kom på att jag har allt godis hemma som egentligen var till idag, för just ja..de e ju nyår. eller hur var det? LOOOOL. Vi lirade CoD ett tag. Råslaktade irma när vi körde online. AHHAHA andreas och jag stog och gömde oss för de man möter är typ 40 åriga elit CoDister. Sen ser man en irrelito gubbe komma kutandes utan att se sig om sen kommer typ hela al-quidas armé bakom henne utan att hon märker något. Sedan får hon typ 300 headshots samtidigt. Jag kan inte förklara bättre men GUDARNAS SKYMMNING vilken rolig syn det var. jag tror jag hörde ett helt nytt skratt som gömt sig inom mig.


Jag har faktiskt tagit mig an uppdraget att vara the party planner ikv. Detta är officiellt deet sista året jag firar hemma. SKÅL. Men jag tycker om att fira hemma, med släkten. Jag har gjort feta listan på spotty och planerat massa lekar det kommer bli epiclicious.

Nu sitter jag och funderar på om jag har några mer tokiga tankar i huvudet. Men det verkade ta stopp nu. Långa inlägg har blivit min krejj. Tur att jag har lösenord PÖHÖHÖ.

Förra nyår var väll helt okej, men här e en bild. på en beautylicious brud.

My themesong




Cover me im loading

Tja hur är läget MESAR?? JAg sitter här och ska öppna till en fucking städerska. Sedan ska man ju bege sig mot nya äventyr. Blir kista och brandesgången höhöhöhö :P irma och jag ska nämligen äta på max, hon ska förlora sin maxoskuld. SPÄNNANDE! På vägen ska man ju ta å dumpa helgens spritflaskor i närmaste soptunna :P:P:P:P:P OOKej, irma missade nog mitt hotsms att vi skulle ses halv tolv så jag får åka dit, vänta på henne, frysa arslet av mig tills hon kommer. Men vad gör mman inte för en kul kväll på staN :p:p:p ooKEJ. Sen har man en VIP inbjudan till fetaste festen i bollstanäs. Blir jag och ett gäng pensionärer (LOL råkade skriva penisionärer) Farfaras brud fyller 100. Typ. men nej, plikten kallar, man kanske ska ta och röra på sig. lol skojja jag ska iväg om en halvtimma typ. Så det här kommer bli en halvtimmas skrivande non stop. U dont have to read it. No ones making u to read it. Jst me. You just dont know it but im actually standing behind u right now, dont turn around unless u want me to fire my fucking bazooka in your heaD. HUH. you dont want that do ya!'

I beg your pardon that was my evil twin. Shes not very polite but u must know she has good intentions. She just skipped her breakfast this morning. WOW i just recieved a text from Urma, shes not gonna be THAT late, just late:P:P its cool dawg :P:P no harm done :P


CONFESSIONS

OKOK since your asking so much så jag kan berätta för er vad jag faktiskt gör på mornarna. När emma vaknar, aa jag dåra. AA eller asså när jag är själv hemma. Så händer det ofta att jag pratar med mig själv. Asså inte sådär freaky hehehe. Å typ hej hur mår du emma? jag mår bra emma dudå emma? De e kool lungt sikkan! bra då Kerstin!! aa.. så går det inte till. UTAN, jag tror att jag är med i en film. EN amerikansk film. Så jag drar några repliker på engelska med någon tillgjord röst. Ibland brukar jag ha en konversation mellan två män som heter Bill och hans bror George. Men iimorse tag jag det till en helt ny level.
Jag va typ med i mission impossible. Nä de va fan inception. Och så ploppade alla dedär komplicerade orden upp i mitt huvud. Jag ba gick runt och pratade hej vilt tills jag kände att någon stog och tittade på mig.  BAM! Där stog jag, trodde jag var ensam, med någon bakom min rygg. Känner ni spänningen?? DEN GICK ATT TA PÅ GOTT FOLK! Jag vänder mig inte om utan viskar.
What do u want?
Hör då en mörk röst som säger - Your life.
Då började kampen. man mot man. Hela nedre undervåningens väggar är fulla emd skotthål. Och ja...ni märker ju vem som kom ut levande.

nu måste jag faktiskt bege mig. Hoppas eran syn på mig har ändrats dock inte att jag sjunkit i era ögon för det vore väll YTTERST tråkigt eler hur. Puss på skinkan.


im perfectly normal


HAsså

Hej ni som hittat hit. EN stycken. Lyckligt lottad du. - Har varit en mucho great dag!! Super snice ;P Som hk skulle säga. JA, mina vänner, irma kom hit och jag stog och spionerade på henne när hon försökta hitta rätt från busshållplatsen (som hon bara stått vid sisodär 739293 ggr) sedan woopade ja hennes ass på COD men de e lungt för ja har tränat mer än hon. Tss. Vi drog till stan och fick lite brått så vi tog en genväg och sprang upp på perrongen och vi trodde vi va med i värsta action filmen för båda gjorde värsta ljudeffekterna och såg sig själva i slowmotion. Aleks och amelus överaskade oss på sergel. Vi som ville gå själva :S heheh ONLY KITTING girls de va jätte skojj att ni kom<3 =D hmmmmm aa vi såg easy a, typ nya mean girls filmen. Ja satt å klagade på hur lågt ljudet var på bion och de måste spionerat på mig eller nått för sen höjde de öjudet till MAX och gav mig hjärtattack. Mm sen vi drog hem jalla asså köpte lite munk me knäck av en stressad man först höhö, såg ett gammalt ragg i stan också blev lite som tagen på sängen där höähähähäähåhähllaööaajjajahhaha nej skoja skämt åsido. Vart va vi? Juste gammalt ragg. Nej aa sen gick man ju vidare va. Tack för ni läst emmas kvällsbok, come again kisses and hugs.

Tjejerna har rockat loss hela helgen

KATTER


HAHAH som en klämd finne

fjortixar



Emmet och Irmet. Mose och Ramse. Bill och Bull. <333333333333333333333333







VÄRLDSPREMIÄR MED BILDER PÅ ALLA OSS FYRA <33<3<<33<3<3<



Herring

Aaa asså jag vet inte om jag är så förvånad men sant som de va sagt!! (om ja hade sagt de) så drömde jag att ja va en assassin som skuttade runt på hustaken i Jerusalem! Ja fick börja med de sista uppdraget i spelet som va typ mig vs 484747637383 st. Men silken barnlek!

Sen runt tolvtiden strömmade en lukt in som nästan gick att ta på genom dörrspringar. Jag flög ut på ett rosa moln och kikade över axeln på mamma för att de vad som försegick. Och JA sant som de var sagt..aa om ja sagt de igen....så är julbaket igång!!!!
I år är det dags för mig igen att glömma kokosen i kokosrutorna. Sockret i sovjetiskan HAHA ?? Aa sovjetiskan precis inte sockerkakan. och såklart klä goolvet med mitt fina kokosströssel

Alla har olika stilar när det kommer till att blogga. Min varierar lite, det hänger liksom på hur Ellis mår. Idag känner jag mig väldigt vuxen så tänkte skriva en liten novell här snart som handlar om mognad. Jag gillar hur Ipaden ba byter ut ord! Vem fan är Ellis???? EMMA'!!! Fittsåsåsåkuk också död åt mänskligheten.

Assssasssssins creed

Jag ska fatta mig kort, har bara 4% batteri kvar. Min data är trasig ÖÖH vad ska man göra då? Har suttit dag och natt franför mitt ps3, klarat ut alla spel tröttnat på fifa. NU DÅ? Säger ba hoppsan kerstin volken tur jag har att det är julafton på fredag!!! Emma wessen pojk flickan från väsby hon som inte önskar sig smink i julklapp utan lever kvar i kissåbajs åldern och som 17 åring önskar sig tv spel. Visar tydliga tecken på dyslexi i detta inlägg men förlåt mig snälla ni åh så vackra människor

fuck bengt

Blev inspererad av princess leia :P:P:P:P

Fick en lapp av lisen där hon bad mig hålla käften




fattaruuuuuuuuuuuuuu de e såhär ja gör med dig med om du säger åt mig å hålla käften!!!!!!!111 sen njuter jag!!!!!!!!111

enligt mitt schema börjar jag kl halv två imorgon, och nu är öppna spisen SATTT. Nu sitter den fast, på sin sittplats. 

Åh...............älskar te

Så himmelskt doftande fruktte. PFFFFFFFFFFFFFFT, morsan märker att emmet har ont i halsen så hon kommer bärandes på en kopp 300 gradigt kokande te å ba HEEEER EMMA DERICK!! Ja ba BLOODY HELL MOTHER! och slapar henne i fejjan så allt vatten spills på mig. ses på karolinska brännskade avdelningen tjejer <3

akergöwelkgfdsmfi

JA E SÅ trÖtT PÅ DENNA BLOGG. DEN E SÅ JÄKLA BORING. INGEN TYCKER DEN E KUL. förutom jag :P:P:P:P:PP
men, aa, firre å jag chillade i centrum idag, asså ja blir så upprörd SÅÅ upprörd av människor som har mentala fel i deras små hjärnor. Mmm jag e hes också för första gången tihihi, men bara på kvällarna så jag får inte skryta med det i skolan, lol.
mm. MEN jag måste rusa igen, ska spela biljard mot irma.


Beatrice

Hej jag har legat i dvala och bara tagit igen mig sen sen kläcktes min bubbla och Irma sjunger om en sauna! De va ju kul att vi kom hit vid 19.20 och Irma ska hem 20.00. Vi delade munkar och hälsade på kenza i gallerian, sedan köpte jag en pälsmössa från fred Perry och en goose jacka. Åt as god sallad från vapianos och umgicks med mina managers, ska ju göra en låt. Vattnet bubblar måste rusa xoxo

RSS 2.0