Apology accepted?

Jaha hejhej. Nu måste jag väll göra en såndär sammanfattning på allt som hänt då. För det står i regelboken för bloggare.

Midsommar-Firade hemma med massa sjuka lekar och jag vann inte en enda. Jag med min sjukt överdrivna vinnarinstinkt mådde så otroligt kasst. Men det löste sig när jag hittade en liten överaskning i skafferiet. Det fanns typ triljoners ziljoners kilo godis å chips å dipp å läsk. Så aa. Jag å mina kära kusiner åt oss tjocka och spelade in en liten film.

Här är jag på midsommar. In the car, don't ask be what I'm doing in the car, because i don't remember. Oj vad stor bilden bläv.







Dagen efter midsommar- Håkan och stina hade inflyttningsfest (min moster) å håkan fyllde år så de slog på dubbelt opp. Vi barn blev utsatta för barnarbete medan en vakt stod och piskade oss när vi stog i baren och blandade drinkar. Jag gjorde nog hur många sjuka drinka som helst, de hade fan köpt in hela världens sjuka alkoholhaltiga drycker. Folk blev as packade och mitt jobb var gjort.

Juste ja var utklädd till MJ. Hoppas det syns. Asså ja va inte det utan anledning, jag blev tillsagd att vara det för jag var en del av tipspromenaden. En klurig ordgåta för er att lista ut hur jag nu var det.




nu vet ja inte vilken dag jag är på men jag tror det var igår haha. Jag var med min trogne vän irmis. Det var sjukt kul, vi slog på stort med picknick nere vid norrvikens vackra natur. Vi blev smått berusade och med nya krafter begav vi oss ut på ett träd som växte gaaaaanska snett, paralellt med vattnet så att säga. Halvvägs ut inser jag att ja...man kan ju faktiskt ramla ner. så där står vi å klänger oss i några grenar och tror att vattet nedanför oss är lava. Vi klarade oss helskinnade där ifrån och jonnade vidare. Vi hamnade på bippen och vi lånade en boll. Vi lirade tills ja såg att min tå typ spruckit å blodig. Aa dagen rullade på precis som min cykel. Vi besökte mitt hem,donken, en lekplats,bk och ett elhus utanför rondellen ica. Garvade verkligen så ja fick OOONT i maggen.
Och juste, björn...björtan...förlåt om jag betedde mig omoget. Det var alkoholen som talade i telefonen..

Man blir trött av alkohol+sol+fotboll


planking



Irmas fortress and castle and property and .





IDAG var en fail dag. Har blivit sjukt brun, å läst ut en bok men det hör inte till saken. Vi hade planerat att åka ut med båten, och fyfan va vi SATSADE. Pappa ja å ida kirra sallad, frukt, läsk, godis...aa de va allt. Vi kom dit, gjorde iordning och ja va så lycklig när ja hörde hur de välkända ljuden och kände de välkända dofterna. vågorna som kluckar mot båten och bryggan, båtarmotorer, barn som skrattar, folk som skriker när de hoppar i de kalla vattnet, fiskmåsarna..aa ni vet. SEN STARTAR INTE BÅT-FAN! ja höll på å smälla av. Men vi åt opp allt å va där ett tag..alldelles stilla. De va sjukt varmt men ändå skönt. Snart ska pappa å ja åka dit igen å hämta batteri-fan till båt-fan å ladda den horan.

här lägger ja ut en anonym bild på mig själv för att visa hur brun ja är.

ok bilden är typ 3 megapixlar och en fet strålkastare i bakrunden även kallad sol förstör en hel del. Men iaf.

Gud kissar på oss

Idag är en sån där typisk dag då man ska sitta inne och kolla på film och mysa. Det spöregnar ute och jag har lite feber. Men livet känns inte kasst, ja är trots dessa tråkiga förtéelser mycket lycklig idag. Vad förtéelser är och hur det stavas vet jag icke. Jag kollade nyss på Min låtsas fru. Den slutade precis som man trodde. Underhållande men dålig. Nu ska jag kolla på I Am Sam och sen Scream 4 och knapra lite tabletter.


I haven't had my eleven o'clock wagon wheel

Hi. Ja mår jätte dåligt tror jag har blindtarmen. Fast de e ba tant röd på besök. Lägligt att man har röda naglar då! De känns obehagligt i kroppen, febrigt och snurrigt. Mår illa också. Men nu har ja faktiskt orkat mig upp och slösat all min energi på att baka en rabarberpaj. Jag gjorde dubbel sats med smördegen för den är så satans god. Juste ja va ju ute å körde hur långt som helst imorse, å sen bokade ja in10 körlektioner! Å juste! Herregud j har ju glömt bort hela dgen! Va hos tandläkaren imorse. Min tandläkare är så jäääävla snygg så ligger bara å stirrar på honom hela tiden. Nu tuppar jag av. Hejdå

This friday night

SO today i took my flying carpet and flew to Mads. Jag lämnade tillbaka ett par nycklar som legat här i 70 år, sedan tog jag min bike och jonnade ner till stationen och hämtade kungligheten Irmilotus. Vi drog till TAMI å åt den vanliga nr 17 utan grönsaker med en burk cola. Så satans hor gott. Varför måste vi betala?, kan de inte kirra stämpelkort så var femte portion blir gratis. Bitches.
Våran färd fortsatte och vi satte oss på ett par kundvagnar och njöt av ännu en burk cola. Det kom en rosa bil som jag påpekade att det var en rosa kuk på, tyvärr hade irma just tagit en klunk cola som hon sedan spottar ut över min vackra bike samtidigt som hon skrattar. Vi jonnade hem förföljda av ett gigantiskt svart moln. Men vi klarade oss och spelade in en musikvideo och lirade boll på min gräsmatta. Musikvideon går inte å lägga upp på youtube men den blev yttert rolig. AAAAhahhahahahha. Men de va as kult som vanligt med the russian king irmet.

in this picture you can see what Urma ate for breakfast.


This is my "so you think you can dance?" look.


And this is my "Oh I am going to show you my la vida loca dance!"

21 juni

TJohejj, igår var det avslutning på fotbollen och ja va sååååååååå stel å sur. Sen tänkte jag om och tänkte för mig själv att jag var bäst och att jag kan dribbla förbi alla hur lätt som helst. De e sjutk dedär med idrottspsykologi för det funkar verkligen. Det blev skit najs avslut på den här säsongen ja garvade typ så mycket att jag grät också. Johan försvann i en halvtimma sen kommer en bil å slirar tutandes in på planen och ut springer han med 40 påsar chips och kakor. WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Idag ska ja o irma lägga en favorit i repris. Jag ska misshandla hennes röv när hon slagit sig ner på min motorbike, ja ska cykla över varenda litet gupp bara för att. MOAHHAHHA. Ska fan cykla till centrum först, fyfan. Kommer ta tvåhundra år. Sedan lägga mina absolut sista pengar på tamarine, och jag menar det....kollade kontot nyss...har råd med en portion till. Life is sweet.

Lite mer mmm i livet

Heyhey dear readers, idag har ja mått skit dåligt. Ja å morsan skulle köpa massa grejjer till wilma men ja höll typ på å spy å mådde verkligen piss. Plus att ja har ett sår i gommen så de gör skit ont när ja äter, ändå så sitter ja å torteraar mig själv nu med att äta sylvassa chips som har rejv-party i min mun. Jag är cp stört trött också, vaknade typ 12, somnade igen kl 2 sov till 5 och nu ska ja gå å slgga igen. Jag förbannar den där jävla hor mensen som kommer en gång i månaden, jag står icke ut. Nu kom ja på att de finns en glass i centrum irma å jag fann på en skattjakt, de såg ut som mens-glass. JAg lämnar resten åt er så ni kan fantisera ihop hur den såg ut.

Juste jag måste bara klaga lite på min kuk dator. Den blir sviiiiiiiiiiiin varm om man har den i knät/på bordet/på golvet/på tidningar...aa allt. Så nu sitter jag här med datorn som nu står och balanserar ovanpå en djup skål så att den kan andas ordentligt..annars ba stängs den av helt utan förvarning. Älskar när den stängs av när man spelat the sims i 3 timmar utan att spara. Då är livet härligt.

Puss på mig

Idag är det fredag, i think

SO, today was supposed to be the last day in sweden for my bestie and bloodie URMA, but she changed her mind and is now staying in schweden. Thank GOD :D Trodde jag skulle bli lämnad ensam å flytta in i en hydda i skogen med igenväxta läppar för ja skulle inte prata med någon på 100 år.
IAF så blev jag vääldigt tidig i jämförelse med den tiden som irma å ja skulle träffas, för ja köpte en kavaj å ett linne i centrum först, så ja åkte till märsta för å överaska irma. MIHIHIHIIH de funkade, ja stog beredd inne i pressbyrån å tittade på henne genom fönstret sen kutade ja ut och skrämde henne bakifrån MAHAHAA hon blev rädd that son of a bitch. Vi drog till the Empire City och hade as roligt som vanligt, slog varandra, fastnade framför en tv som vi syntes på och dansade i 5 minuter. Sen kollade vi på Baksmällan II, den va fääääääääääääättt brrrrrrraaaaaaa.

Vi tog inga bilder idag eller nått men hade vi gjort de skulle de va bilder när vi slog varandra i ansiktet.
Här är iaf några bilder från Maddes student och Frankrike:










Nacho

Tjo ja kom hem från frankrike igår, de va fett najs å framförallt VARMT. De va skit kul å träffa tane igen, han kan nästan gå hihihi. Madde hade kameran så hon lär ju skcika bilderna någon gång.

Men nu är det så att jag var med tjejjorna idag i el centrum. De va sista gången på länge vi 4 kommer träffas tillsammans. Alla drar iväg utom jag......känner mig som tibby i systrar i jeans. Och känner mig töntig för jag vet att tibby heter tibby i systrar i jeans. Och nu känner jag mig töntigare för jag ens sett systrar i jeans och memorerat tibbys namn. Aleks kommer dock hem om en vecka, så när du kommer hem får vi get together and partey and partey and partey. IRma drar till montenegro i helgen typ.....så vi ska träffas imorgon och hänga i stan. Ha the time of our lives som vanligt :D

Jag blev jäääääääääääkligt sugen på å lira the sims 3 idag när vi snackade om det, så jag letade upp skivan å installera skiten..och ni vet ju hur lång tid det tar. Sen ska horan uppdateras i typ 3 timmar. Tänkte käka innan träningen, kreativ som jag är slände jag ihop taco chips, taco sås och coca lola. DET STÅR MAN SIG PÅ EN EN HEL VECKA

FETT TUUUNG


Från vårat besök hos wilma

Ignorera att hennes päls ser lite grön ut då och då....den e inte de.





HENNES MAMMA HIIHIHIH. Hon å jag lekte med en fotboll, wilma kommer se ut exakt såhär!


hejhej sommar

Idag bär det av till la france. Kommer hem på onsdag. SKA BLI SJUKT NICE. Måste bara packa lite, hehe blir alltid så att ja skjuter upp det och gör de typ 20 minuter innan vi drar. Ska ba kirra lite filmer till iphonen som Mads och jag kan kolla på.

Igår iaf var vi och tittade på min nya bebis. Hon var JÄTTE liten. Helt sjukt, vågade knappt röra henne. De bjöd på fika med 386 olika sorters kakor och bullar. Men jag satt bara med snuttegullet och lekte. Asså hon är ju bara 4 veckor gammal, så de kunde knappt gå, de såg ut som fyllon för de bara snubblade runt. ok vi säger Wilma nu, de e inte 100% säkert att hon ska heta det men det blir nog så, WILMA valde mig till sin the chosen one.  Hon kröp till mig hela tiden å somnade i mitt knä. ÅÅÅÅÅH TÖTIS.
Hittade en as fin bild på henne på deras hemsida.





Och lite bilder från när vi var på ängen och stekte/hade vattenkrig/tjockade oss och hade aLLMÄNT KULT i torsdags.

HAHAHHAHAH äckel irma satte ihop den här












AA nu ser de ut som det bara var jag och irma där men det var faktiskt några fler kolla bara!



BYEBYE SWEDEN

Diana krall

Idag ska vi upp till mormor senmpå vägen hem ska ja få träffa min blivande lilla byracka. Känns som vi ska till adotionsbyrån och jag ska få ett litet barn eller nått. Ja somnade runt 2 igår..och då är det inte normalt fär en tonårong att vakna och gå upp självmant klockan 8. JAG KAN INTE SOVA!!! Dör av längtan till att träffa min pissenisse+att de e alldeles för varmt för att sova. Imorgon drar jag till frankrike med madde, u gotta love life. Juste...tänkte säga det att sen ja fick reda på att gudarna ska säda mig en liten vovve så har ja drömt om henne varje natt. Puss på er

SJUK överaskning

För ungefär en vecka sedan sa min syster till mig att jag kommer få en överaskning på dagen ja slutar skolan. Jag tänkte inte så mycket mer på det för ville varken bygga upp mina förhoppningar och sedan bli besviken och ville inte låtsas om att jag visste. Dagen kom och vi satt och åt middag. Jag känner hur jag får ett sms men tar inte upp mobilen för vanligtvis får ja skäll när jag smsar vid matbordet. MEn jag tar upp mobilen och ser ett mms, min första tanke var att irma skickat något sjukt, sen tittar jag närmre och ser att det är från pappa och han har skickat en bild på en liten hund. Det står att om 4 veckor får jag hunden och jag ska åka upp och kolla på den nu i helgen. Jag har alltid haft svårt att uttrycka mina känslor tidigare men nu bara kom tårarna. HELT SJUKT haha, jag kunde verkligen inte fatta det här. Och jag som gått och drömt om att ha en hund varje dag sen Maya dog.

Hunden jag kommer få är samma ras som Maya bajja men en brun, det är jobbigt att köpa en exakt likadan hund igen. Men jag har tittat på bilder och den e såååå lik maya. Hoppas jag inte blandar ihop dom :| Men rasen Field Spaniel är helt sjukt perfekt för våran familj. Dom är lugna, inte FÖR lekfulla (men jaa ska träna hunden att bli lekfull hihiihih) och deras päls är sjukt glansig och mjuk. Jag kan verkligen inte beskriva HUR mycket jag längtar till dagen jag får min lilla plutt.

SÅ här kommer hon se ut när vi hämtar henne :D:D::D:D:D:D:D::D:DDDDDDDDDD


Sjukt lik maya!!



JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG

Jobb erbjudande

Hej. Jag har fått ett erbjudande till att stå i baren och ansvara för musiken på min mosters mans partajj. HÅKAN BLIR 48!!! frågan är då vad FAN lyssnar sånna gamlingar på? Jag frågade pappa vad han gillar för musik, vad han skulle tycka vara kul att höra på fest eller vafan han skulle skaka rumpan till. Vad får man för svar? "Jag gillar inte musik så mycket..." JAHA! Då är det ju lätt å veta va man ska ha för låtar.
Jag går vidare till moderskeppet och frågar vad hon skulle gilla för musik...så fort hon öppnar munnen ångrar jag mig. För den bruden lider av en sjukdom, hon minns aldrig vad låtar/filmer/människor heter. Så hon står i en kvart och pratar om "den dära braiga på radion" eller "du vet den som dom sjunger" AHA oj va mkt klokare man blir.

Tipsa mig om låtar nu!!!

Fett kul att ja ska stå i baren också hiihihi, ska få lära mig å blanda drinkar också. Plus att de bad mig klä ut mig till MJ...hahahahhaha k.

BÄST PÅ FEST!

ALL OVER THE PLACE

Fan asså, dessa bilder är från zeyneps bbq. Vi var väll där i kanske 2-3 timmar. Inte en enda sekund satt jag stilla. Är som ett litet barn ahhahahahah, på varenda bild är ja å gör något cp!











Himlen är oskyldigt blå

Det är så himla varmt ute, så därför får bloggen lysa med tomhet. Ligger ute på verandan i en solstol nu och jobbar på brännan. Ikväll kommer lite vänner till familjen över och grillar. Jag ansvarar för efterättERNA! De kommer bli storslaget! Bara för de kom ja på att ja glömde chokladen till choklad fondyn hahajjajajahjahahahah. Igår skulle ja drgit till kc men de blev inget. Fett synd fär ja satt där helt klar och lite smått berusad sen får irma migrän då pallar inte ja heller dra! Men de får bli en annan dag!

RSS 2.0