värda att lyssna på


 

&



what if

ska bli så jävla skönt att sluta grimstaskolan om 3 veckor eller va det nu är kvar. det skönaste kommer bli att det kommer vara en helt annan vardag än hur den är nu. alla dagar är precis som den innan. man vaknar och går upp, går till skolan, samma människor som alltid, man pratar om samma saker som varje annan dag, försöker anstränga sig lite och plugga, skolan slutar och man går hem. det är så sjukt tråkigt, nu när det är sista terminen i 9an har man ju praktiskt taget gett upp. varför plugga? varför äns gå till skolan?




depp inlägg.

sockerchock

yoyoyo, ja har egentligen väldigt tråkigt men sitter typ här å skrattar. det är som att vara på hög på droger men med socker. WOOOOOOOOOOOH. feting najs. nej ja vill ha något att göra? ja vill ha saft nu. heipa!

WOOOOOOOOOOOOOOOOOH!

älska!

helvete va den här låten är bra, blir skit sur för den inte finns att ladda ner någonstans bara.....

låånghelg

helgen började med tråk framför datan och filmer jag kommer inte äns ihåg har väll förträngt det. på fredagen hade sofie och jag bestämt att ja skulle sova hos henne och ha lite skojj. kvällen började sämre än va den sluta. vi hamnade hemma hos oskar i hans kåta(?) det va rätt mkt folk där och det var riktigt trevligt tillslut. vi fick stanna där till 12  sen fick jag sofie och robin skjuts hem av daniel i hans moppebil, hahahahah sofie i bagageluckan.
vi vaknade upp nästa morgon och spelade fotbolls match, gick ju inte sådära jätte bra kan jag ju säga. förlorade med 0-5 tror jag.......
jag va deppig och drog hem till sofie i hopp om en lika trevlig kväll som fredagens. kvällen rullade på och vi hamnade hemma hos dennis vid rudbeck skolan. de va rätt tråkigt där och piss kallt, vi fick skjuts hem av en snäll pappa vi var väll hemma vid 12 tror jag. vi åt lite rostat bröd och hade det mys sen gick vi och la oss och somnade till rallybrudar haha. rätt kul film om man har dålig humor.




imorgon blir det att gå upp tidigt och åka till sjukhuset och ta spruta, yayyy.
nattinatti.


hello there

hejhopp gummisnopp.. simningen gick väll inte så jätte bra, de va livräddning. jag ströp typ dockan när jag skulle rädda den, not good. efter simningen hade vi en timmas lektion med HORST hahahahahah, jävligt läskig typ och det skriker bög om han. efter de gick melody och jag hem till mig å käka mackor å fil, jag ville fixa mig lite mer efter simningen också haha. sen rullade dagen ba på, vi hade nationellt prov i spanska.. gick åt helvete. nu ligger ja här, måste göra tre tal tills på onsdag.... ååååh lycka till med det.

"hello there" ett av mina favorit uttryck hahah.

numero uno inläggo

jadu, mitt 859438753 försök med en blogg nudå :) i guess this is not really my thing.
gick upp runt 12 gjorde mig iordning, hade planer på att åka till katten jansson en stund innan matchen men sen visade det sig att samlingen var 13.30 tror jag så det blev inget med det.
vi mötte brommapojkarna, vi förlorade med 0-2 hehe. men de va en rätt konstig match, efter att en tjej i vårt lag nickade ihop med en bp tjej blev det typ krig. dom gnällde och svor ( tillochmed grät! HAHA) båda lagen gick in as hårt och folk knuffades lite väl mycket haha.
men nog om det, ligger nu och kollar på något sjukt program på mtv där de e ett gäng som ska göra massa knäppa saker, te.x bitchslapa varandra med en fisk hahah.... rätt kul =D

imorgon ska vi simma med klassen, usch. ajja wish me luck



nu ska emma sova, nattinatti


RSS 2.0