Känns som att jag också tar studenten imorgon

So guys, idag kändes det som sista dagen. Men det är det ju inte, för nu är vi lediga i 6 dagar SEN kommer skolavslutningen. Men sommarlovet har ändå börjat nu, och det firades med fika på företagsekonomin. Det var ursmaskiga negerbollar och muffins som pejam å aleks bakat, sen hade rasmus bakat också inne i coop ihgihihihi.

Efter en delikat fika kollade vi på film utan ljud, hahahahha älskar vilundas teknik <3
Vi fick nys om att det var gratis böcker inne i bibblan, vi kutade dit och länsade hyllorna. Asså det är något med att saker är gratis, man ba tar hur mkt som helst...och jag som hatar att läsa. Samma sak hände i vintras med lussebullar som jag inte ens tycker om, så var det jag som stog längst fram och tog typ 20 st.


Jag baxa en papperskasse från coop och släpade hem böckerna, satt i bussen med fittkassen, kul att ja bor högst upp på typ mount everest också så fick jag krypa upp med kassen för 400 meters 90graders backe. När  jag äntligen kom hem placerade jag kassen på vågen, den vägde 7.8 kg. FYFÄÄÄÄÄÄÄÄN

I'm addicted and I just can't get enough

Nu är frankrike spikat!!!!!! Fett nice lite impuls sådära. Idag drar jag bara till skolan en snabbis för brudarna har bakat en massa gott och man kan ju inte missa det. Kul att jag dragit på mig de tajtaste brallerna jag har, kommer få gå runt med uppknäppta braller i skolan. Sen måste jag kuta hem å skriva ett upplägg inför träningen som jag och sofie ska hålla i ikväll. Uppgiften var att hålla i 5 st men vi e så badass så vi kör på en bara hiihih.

Mina tidigare erfarenheter av småbarn är inte de bästa. De äääääääääääälskar mig när jag leker med dem (kanske för jag är på samma mentala nivå) men såfort jag ska bestämma eller något liknande börjar de misshandla mig. Som när jag praoade på dagis och blev sparkad av två invandrar ungar hahahah. Mobbad tjej.

Nej nu måste man bege sig

La france

Tjo bloggen ja ligger på min baksida å steker, sommarlovet e sååååååå nära nu. Man kommer ba till skolan å har en lektion å bara fikar typ. Hahahah eftersom ja har bjudit in mig själv på aktiekunskapen så käkade ja upp deras fika också. Sen tog jag å irma bussen runt som vanligt. Haha älskar 45h<3 Ja la nyss en sad face till mamma å sa att ja inte har något att se fram emot i sommar och hon tittade på mig och sa "vill du åka till frankrike?" hahahhaha shiiiet en sån grejj tackar man inte nej till. Så jag och madde kommer nog dra dit några dagar inom en snar framtid 

FInAL

Kom nyss hem från grillning hos zeynep satt inte stilla en sekund nu sitter ja här med smutsliga kläder och såriga händer hiihihihi. Nu äre CL FINAL!!!!!!!!!! Hejja barca!!!

Aloha

Sitter på engelskan och väntar på mitt betyg. Eftersom mina inkompitenta forna joguslaviska förfäder hette Wessel som börjar på bokstaven W så kommer jag vara allra sist. Jag är rätt nervös, tänker sätta dit horan. Stoppa kniven i maggen på henne. Har nyss gjort utvärdering om engelskan också, satte "stämmer mycket dåligt" på allt.

Vanessa sitter bredvid mig hon pratar non stop om hur v.i.p hon är. Hennes hår är färgat 390745984767 ggr men de e fint ändå. Lite Hollywood svall sådära. Ikväll ska hon hem till mig så ska vi baka till fikat i skolan sen ska hon sova över så ska vi ha girls night out ihihiihihihih.

Irma sitter också bredvid mig, hon är min trogne vapendragare. Säger någon ett endaste litet ont ord om mig så är hon där å hotar dom med din djupa basröst. AA

Hi whats up? Oh nothing just partying with my friends









my gay cousin


BANAL



HUR GLADA PÅ EN SKALA 1-87??????

HELLO! I wish I was a little bit taller I wish i was a baller I wish I had a rabbit in a hat.............Nej det önskar jag inte alls var bara ute efter att fylla den första textraden. SO.. how are my little jigglypuffs?? JAg har precis fixat dedär rekryterings grejjerna till lumpen eller nått, sjukt att brudar måste göra sånt också?????? Jag skrev ned att jag hade en del erfarenhet när det kommer till att kunna handskas med vapen. Träffsäkerheten är exeptionell då min statistik på headshots är fenomenal.

Jag fick reda på att jag får MVG i gympa idag. Är hur glad som heeeeeeeelst, firade det med ett slag med en påse bullar på kinden. Irma drämde till den rejält i min vänstra kind. As always, så har vi en oskriven regel om att den andra ska få hämnas. När någon av oss då slagit ihjäl den andra och den ska få hämnas skapar det en enorm ångestfyllt ånger i hjärtat. Sen slutar det med att man slår den andra igen.
Irma och jag har små smärtans vansinne lekar. Ett exempel är när vi tar busskortet och placerar det cirka 1cm från den andras kind sedan böjer det sakta bakåt.....släpper man taget blir det en vikt på 3 ton som landar på våra stackars kinder.

Nu har ni något att göra om ni vill busa lite MOIHHAHHAEH.

Hey that might come in handy

Hej jag ville bara skriva ner mina nuvarande tankar som svävar runt i min tomma hjärna, life is wonderful. Inget kvar i skolan man ba glider in å visar nyllet å får sina betyg. Och inte nog med det så får jag nästan ÖG i varenda ämne. So nice. Exemplariskt spektakulärt !!! Idag i svenskan lärde vi oss massa synonymer till ordet bra, my ordförråd is now alot rikare än förr. Puss.

Cry me a liver

Satte mig ner med datorn i knät och tag tag i min design. Har bytt typ 30 ggr de senaste veckorna, nu är jag nöjd med headern, i dont gick a fudge about bakgrunden den får vara såhär. Jag förde även över massa bilder från USA, bilden i headern tog ja på South Beach miami!

här kommer lite mer blandat:

olycklig som måste sova med ida hahahah




På arlanda





Mupp i Miami



South beach





MOMMEEEY LOOK WHAT I CAUGHT!!




THE BAHAMAS MATEEEY




Some random beach






äÄÄSCH de tar tre år för en enda bild å ladda upp förfasen

Childhood memories

HAHA omg minns hur jag stog i mitt rum å dansade till den här!!

spotty länken <3333333

Five – Everybody Get Up - Radio Edit

MASSA SKIITITIITITITI HAHHAHAIHIHÄHÄÅHÅ

Gjort min månliga tradition, lagt in alla tusentals bilder från telefonen. Tänkte visa er my fabulous life..


Här är jag på min baksida i väntan på min cosmopolitan, min fotograf sa att ja va så snygg då i mina ray bans å bahamas keps så varför inte slänga en pose....






Ett mms till irma när hon var sen.....
Fick impuls att klättra upp på en stege och visa min ilska







Min kusin var på besök. He's gained some weight.................




Lyckades ta kort på simon i samma stund som han nös



Irma var ledsen en dag i vallentuna



Irma vad hungrig en dag på tamarine. (blev sugen på tamme nu)

 

 

Irma var trött en dag på kullen

 

 

Vi har lyft i våran BÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT!!!

 

Blev misshandlad på fotbollen, de syns inte så bra men hade typ inget skinn kvar på benet plus att vinkeln är dålig men har en FEEET bulle på knät där de e som rödast

klättrade upp på taket hos mina kusiner, kom inte ner igen så ja fick en stol och satt å titta på grannskapet

 

De ligger i släkten

 

Såhär såg min buss ut idag, man ba okeeeeyyyyyyyy ja kommer dö idag

 

 

 

hittade denna (i idas garderob) jag blev helt galen, jag skakar, nu  ska ja hoppa runt UGOREWIHHQWqwhhqeej kan inte sitta stilla kommer få hjärtatttack


Matte B Nationella

Okej provet var typ 145000 frågor och min hjärna var i det där stadiumet där tankarna bara flyter iväg. Jag satt å klunka burn, daniel satt bredvid mig å satt å prassla med sin godispåse. Vilket var mycket distraherande................ville fan dyka ner och bo i hans godispåse.
Men det gick BRA tycker jag, DOCK så går det skit varje gång ja tycker det går bra. Får jag ig på dehär provet får jag ig i hela kursen, så ska be till gudarna nu att jag blir godkänd <3<3<3<3<3<3


Desktop

Här sitter vi och skriver koder. Läraren bad irma hålla in magen HAHAHAHHAHAHA

blue låten från eurovision va as bra.....

I need therapy

I needed to calm down the growing situation in my face. The only thing missing right now is two slices of cucumber covering my eyes and some Celine Dion music.  Oh and another thing that's missing is my front teeth, they mysteriously fell out while I was playing the ice hockey final today (I was number 11 if u saw me, I scored two goals for Finland.) As you see on these two gorgeous pictures below they have lost their home, in my mouth. They're are probably at some homeless shelter right now, and when I say "they" I am referring to my teeth yes.

Okidoki, I'll catch up with you guys later. Buhbyyye


Hej för 5:te gången idag

Idag har jag inte gjort någonting. GIck ner imorse och satte mig i soffan å kolla på tv, sen dess har jag suttit här hela dagen. Det finns numera ett härligt rumpavtryck i soffan av mina fina rumpa. Jag har nog höjt allas statistik drastiskt idag, including my own. Liksom??? Whut? har kikat in min egen blogg i hopp om att ja har uppdaterat. AHA NU GJORDE DE DÄR MUSTALAINERNA MÅL IGEN!! Å KAN DE SLUTA SPELA FINSK POLKA NÄR DE GÖR MÅL?????????????????????????????????

Jag har gett aleks typ 90 sidträffar idag på bloggen, ångrar att ja sa att de va jaag, annars skylle hon tro att hon va känd.

Har bara lyft röven ur soffan när ja ska äta å pudra näsan. Mamma köpte hem tre ton KitKat från rusta, BEDRAGARE!!! VARFÖR?? nu har jag jordens situation i hela ansiktet.



PINSAMT SVERIGE!! PINSAMT!!!!!!!!!!!!!!111

FUCK YOU ERA MUSTALAINENS!!!!!!!!!!!!!1111


Höll på att skicka in arbetet såhära......


man on fire



Detta är en av mina favorit filmer. Den är grym x10000000000000 !!!! Den går rakt in i hjärtat, as gripande, as mkt action och as sorglig och as ball.

festfestfestfest

JA! då var väll helgen gjord då...idag blir det till att skriva religionen. Irma och jag har bestämt att vi ska fan göra detta bra! för båda vill försvara sina VG'n. I fredags va det skit kul, och ja håller med aleks om att vi åkte hem lite för tidigt. Men det var samtidigt bra eftersom ja hade match på lördags morgonen. Vi vann mot spånga som alla tror kommer vinna serien i år. Men vi spelade grymt, smarta passar och fina avslut. Dock var jag bakis så ja vet att ja kunde spelat bättre men de gick ändå bra.

Haha asså i fredags va jag inte full...sen ba slog de till å ja typ klättrade på väggarna. Det fanns en stripp-stång där som vi drev lite om innan ba AA där kommer jag stå LOL!!! Det slutade med att ja stog där å dansa hahahahahah, aa okej inte sådär "sexigt" ja hoppa mest runt å snurra lite å höll på å ramla ner i folkvimlet. När aleks å ja stog å rörde på rumporna kom björtan å pumpa bredvid oss hahahah, sen lyfte han upp mig två ggr tror jag, ja tror också ja visade hela rumpan då. Sen skulle jag lyfta honom också, gick inte lika bra.

OH WELL SKA PLUGGA NU :D




efter vinstennnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!! WWEEEYY


TJo long time no see

SItter hos aleks och förkrökar till mösspåtagningen, im dressed as a hooker. Just so u know. Vi har druckit vin å pratad vardagsbekymmer, ätit jordgubbar å lirat nintendo 64!! känner mig lite smått tanigt berusad, nu blire att svepa breezers sen dansa hela natten lång. Aleks prinsessan har fixat skjuts också. Cool girl. AS TAGGADEEEEEEEEEEEE letade jord och rike efter ett fint plagg till ikväll. found NOTHING. Men ajja nu skall det svepas sprit. Kul att jag har match imorgonbitti. äsch man spelar bäst när man är bakis. puss hej

Min näsa kliar fortfarande

Jaha, nu är det onsdag morgon, om en och en halv timma har jag mina redovisningar. Såg att det inte var några inställda lektioner så FML. blir att dra på sig några shorts (dont worry aleks ska inte ha likadana som dig idag igen) ETT PART SVARTA! trort jag. Nu måste jag föna håret och göra mig iordning. Mår fortfarande as illa. Vill sjukanmäla mig.


min näsa kliar

Jag hatar mitt liv just nu, jag ORKAR inte ha två jävla redovisningar imorgon. De e skit lätt, å de e inte jobbigt att stå och prata framför klassen, de e ba de att ja orkar inte förbereda en jävla powerpoint om ernest hemingway.  Vet inte ens nått om snubben, men här sitter jag och ska prata om honom imorgon. Hoppas anita är sjuk, jag ska be till gud ikväll att hon är sjukskriven imorgon, och jag tror inte ens på honom. Jag ska buga och sjunga lite sånger till allah om jag ser på tv'n att hennes lektioner är inställda.
Det är äckligt jävla varmt, jag lökar sönder å ja måste ha shorts å visa mina aids sår på knäna från bajsfotbollen. Jag hatar allt nu. Och jag skulle få tillbaka mina ray ban idag men han som fixade dom glömde dom på jobbet. K.
Något mer att klaga på nu när jag ändå är igång? nej. Men har en liten historia att berätta. Idag när jag kom hem från skolan la jag mig i bikini på baksidan e stekte, sen går ja in för å ta ett glas vatten ni vet å kolla läget å så vad klockan är vart jag befinner mig är jag i tillstånd för att kunna fortsätta sola, vem är jag varför finns jag. Så gick jag runt i mitt kök, vankade av och an, sen ser jag att en fet jävla bil stannar framför mitt hus, ja ba heey wtf what is dis whos that who am i whoooaaa??? Sen glömde ja bort de å gick å la mig på baksidan igen sen helt plötsligt står min pappa där å ba hej :) ska vi ta en åktur????? jag slänger på mig vad jag nnu hittar i min bortglömda garderobs dammiga vrår. Sen sätter jag mig i bilen som är lika stor som universum. Jag kollade bak och ser baksäterna långt bort i horisonten. Ja ba wtf what is dis whos that who am i whoooaaa??? De e pappas lånebil för några dagar han ska till gothemburk å steka med sina kunder å fixa nya kontakter å så med jobbet.













Ernest hemingway. ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.ja orkar inte.

5 maj

Idag har varit galet chill, har varit as trött å illamående hela dagen. Jag väntade på irma i två timmar, under den tiden fick ja umgås med sofia, slutade med att ja slungade en påse full med små scrabble bokstäver på henne.  Sedan bar det av till äventyr ni aldrig kommer få uppleva. Vi åt upp hela centrums matsortiment, sedan har vi nog tittat på varenda litet plagg i alla små trånga gångar. Jag köpte ett par aaas snygga chinos, synd bara att de satt som korvskinn på mina brottar berta lår, får byta till större storlek. Vi lekte kurragörra utan att den tredje personen visste om det. Vi trodde vi var med i CoD och så fort personen skulle se oss skulle vi bli sönderskjutna. För alla er som såg oss så inne i spelaffären, förlåt. Det kanske inte uppfattas normalt i era ögon att gå framåtböjd med ett låtsas gevär i handen, hoppa runt, snurra, fastna i väggen.

Kom precis hem från träningen, jag tror alla i laget har låten "vill du ligga med mig " på hjärnan efter denna träning. Passande att farsan är tränare när ja går runt å skriker texten. IAF...... Som vanligt så var jag Messi på planen och resten av neandertalarna visste inte hur man tar bollen av mig. Mitt lag vann med 10-1...jag gjorde 9 mål....just saying.


Läs

Ska jag berätta något äckligt? läskigt?  Det är nämligen så att en ny flug sort har kommit till Sverige. En brud som var ute i skogen en dag träffade på denna fluga. Flugan hade misstagit hennes ögon med älg-näsborrar så han hade flugit nära henne och sedan sprutat in 30 larver i hennes öga. Och dessa larver var inte vilka larver som helst, nej dessa larver har små hullingar. Så de fastnade där, sedan fick de sitta å plocka ut den en efter en. Känner att de kommer bli en toppen sommar eller vad säger ni?

Paparazzi bilder

Haha hittade bilder från SP08 skivan, riktigt fula hahahahahhaha



HAHA asså....ser jag ut sådär?


Står där å klänger på abbas ahhaha, tvingar han köpa drink. sötis <33333333333

Tog bort lösenordet nu, ingen hittar hit ändå och ingen fattade att det skulle vara stort B i Bajs

AA för er som inte visste lösenordet. never mind RUBRIKEN!
HEJHEJ ÖVRIGA VÄRLDEN!!



ok skojja nu tar ja tillbaka lösenordet den där bilden var ju förjävligt för jävla vacker folk skulle ba ta den och använda den å säga att de va dom :S

my spirit is no longer present. idk. ftw. mtw. wtf. fml.

Jag kollade nyss lite i bloggen och inser att ja skriver ju fan inget om vad jag gör på dagarna längre. Hur fan ska jag då kunna veta vad jag gör om dagarna? Jävla satans hjärna som inte kan tänka.

Idag har jag varit i skolan. Franskan blev jag lämnad ensam på....helt ensam....med lisen....som satt och fnissade och sa att vi har så kul. I was dunking my head against the wall for 30 minutes. Nu vet jag iaf att man inte ska uttala ent i finissent. Nu vet ni också det...så nu har jag precis gett er en enorm fördel i fransktalande länder såsom frankrike, OJ HJÄLP ja skulle klistra in schweiz här för ja inte visste hur de stavades sen ploppade hela min uppsats upp !!! SHITT!! tänk om ja inte märkt de! Då hade fan aleks snott den dirr å tagit den å skickat in den som sin egen å fått mvg. Hockerrr!! Juste vi pratade indiska hela dagen. Minns inte vad jag haft för lektioner idag för företagsekonomin mosar hjärnan och hoppar på den sen spottar den å fiser lite på den också.

Hmmm va hände mer...inget speciellt...lol skojja världshistoriens farligaste grej hände. HÖLL PÅ Å BLI PORTAD FRÅN COOP! för andra gången :) irma å jag var JÄTTE DISKRETA (tack vanessa för tipset) när vi slog in dedär nyttiga godiset (minns för tillfället inte vad det heter)...kom på nu...de heter naturgodis. Vanligt folk skulle gå tillbaka å sudda. Men det gör inte jag. För jag skäms inte. Plus att det går inte att sudda på en data skärm? det förstör ju glaset. Är det ens glas? *knackar på rutan*  aa de va typ glas..å lite plast skulle jag tro. fan ja publicerade inlägget å såg att ja inte äns berättade klart denna chockerande berättelse som snart kommer ploppa upp på aftonbladet.se. AA vi slog in naturgodiset som lösgodis sådära va, sen kom hon dendära som jobbar dära va, aa, å då, så ääh...sa hon typ sådära såhära att hörrni dedär e ju inte lösgodis??.....sen ba typ såhära va tog hon upp påsen å kollade i medans vi stog med öppen mun och kollade på och tänkte hur vi bad mamma (och allah) om förlåtelse för våran synd. sen slänger hon ur sig NAMEN de e ju lösgodis i ! vi ba ää AAA PRECIS HEHEHEEee. sen betalade irma så tog vi påsen och sprang för allt vad våra ben kunde. så. nu va den historien berättad. hope u enjoyed it because i just wasted 3 fucking minutes of my life writing it down. fuckers. suckers. buckers. juking that last word isn't even a real word!

Jag har fan pluggat hela tiden sen ja kom hem! nu är bokrecensionen klar och redo och färdig och där tog de svenska orden för KLAR slut. Vill inte gå in på andra språk för då kommer det fylla en hel sida. ACK vad jobbigt för er att läsa mina långa inlägg. Som inte ens är långa. Men jag tycker dom är långa. Maria skriver ju uppsatser på 50 sidor och jag på två och jag tkr två är mycket. Who am I? Why am i so storleksblind. Skojja ja är inte. Kom bara inte på något annat ord. Vart var jag......fan va osammanhängaden inlägg.....prova själva att skriva ner varenda tanke som penetrerar era tankar...........*fniss jag skrev penetrerar fniss fniss*


herre gud jag skämmer ju för i hela friden ut mig. Varför stoppar ingen mig? varför är ingen här och petar mig på näsan och säger "we got the same nose" IDONT KNOW OKEY I DONT KNOw

Hi im Glen Coco, i go!

Pihihi, har lyckats smita in på aktiekunskapen idag igen with my fellow kamrats. Kamraterna mina skriver så svetten  rinner. Jag blir telefon terroriserad. Ska hem och sätta mig i mitt hörn i mörkret och gunga fram och tillbaka. OH EM GEEE ja ska skriva uppsatsen. Lite idéer ploppade plötsligt upp i mitt huvud. See ya

tup

Hi guys how are ya? Eftersom jag blev brutalt misshandlad på fotbollsplanen under en tortyr match i lördags, så har jag varit psykiskt okapabel till att kunna skriva ett ynka litet blogginlägg.

Vad tycker ni om den enastående ursäkten vaaaa??????? Har ni sett på maken???? Jag har precis skrivit en bokrecension och under de få stunderna som jag sätter mig ner och öser på med spektakulära ord så öppnas mitt ordförråd och denna gång även andra små dörrar där ord gömmer sig. Bildar meningar. Som ni läser och som sedan sätter igång era hjärnor som pusslar och pysslar för att få er att fatta sammanhanget. Kidding I know nothing about this.

Helgen tog slut i ett naffs. Som vanligt. Men denna gång märkte jag inte ena av helgen.Var det ens helg? Who knows? Everybody but me? I don't know.

På onsdag ska bokrecension in- ej läst boken
På onsdag har jag religions prov- kan inget om judendom och kristendom och papprerna är totalt ointressanta för mig
På fredag är det engelska nationella skriftligt- känner mig anfallen, överkliven, påtrampad, sparkad, ajuste de blev jag ju på matchen i lördags. Men denna gång syftade jag på häxan lisen. Hon har fått mig känna att min engelska är oduglig och att jag absolut inte ska tro att jag är bra. För att illustrera detta för er, på ett ställe där det inte går att rita...så ska jag visa er hur jag känner mig inom engelskan nu ( .... ) när jag brukade känna mig såhär (  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  )
Ya'll get it? Jag förstår inte varför jag fortsätter dra små frågor på engelska ändå. Har inget hopp kvar. Är en förlorad själ.

För att runda av detta osammanhängade inlägg lägger jag in en text på min kusin som är jordens vackraste varelse.

RSS 2.0