The Last of Us

Helt sjukt vilket bra spel. Man får panikattacker och adrenalinkickar hela tiden hahah. Det är meningen att man ska smyga runt och vara tyst men det blev mest att man skrek yolo och kutade sig igenom vissa ställen.

Precis som i alla andra zombiehistorier så sprids ett virus över en natt och folk flyr i panik. Helt plötsligt är det 20 år senare och det finns ett fåtal människor kvar. Banditer, folk som bara vill överleva och en grupp som kallar sig fireflies. De är rebeller som försöker hitta ett motgift men de har typ alla emot sig och de gömmer sig någonstans. Man spelar som Joel. En man i 45 års åldern. Han ska föra den unga flickan Ellie i säkerhet till The Fireflies för hon verkar vara den enda människan som är immun mot zombieviruset. Kanske hon är räddningen för mänskligheten?

Sjukt bra story. Vart faktiskt nästan tårögd ett par gånger. Sjukt bra kvalle. Allt ser väldigt realistiskt ut. Finns inget negativt. Det var väldigt svårt i vissa stunder och jag gav upp typ 40 gånger och stängde av. Slutet var sooo much drama och sooo much action. Jag dog lite. 5/5 får det av mig!!!! BOOOM rakt upp för första plats på Emmas Hall of Fame!!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0